Fingom sincs kivel játszanak, de akik ellenünk lehoznak egy ilyet azok 10/9x kikapnak a következő meccsen

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 24., vasárnap 22:23
Igazságos
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. január 24., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 24., vasárnap 22:21
Melyik meccset adta a digi?Re: Megy a meccs!
Szerző: Anyaka
Ma igazságos eredmény lesz az 1-1, ha így marad.
Normális csapat (legalábbis fejben nem ennyire gyenge játékosokból álló), átment volna többször a Real védelmén, ez a része a csapatnak továbbra sem stabil idén. Nem értem Pepe erőltetését. Nacho jobb alternatíva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 24., vasárnap 22:21
Igazságos? Nem tudom melyik meccset nézted.HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016.01.24. 22:19
Ma igazságos eredmény lesz az 1-1, ha így marad.
Normális csapat (legalábbis fejben nem ennyire gyenge játékosokból álló), átment volna többször a Real védelmén, ez a része a csapatnak továbbra sem stabil idén. Nem értem Pepe erőltetését. Nacho jobb alternatíva.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 17., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 17., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. január 17., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 17., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: gkovi » 2016. január 10., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 14:01
Szerintem sem.KAG írta:Statisztikailag az, személyes véleményem szerint nem
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:49
Igen, ugyanaz a szitu, mint CR sarokkal "visszatett" labdájánál... Nem megítélés kérdése. Összehasonlítottam 2 szitut. CR "gólpasszában" semmi tudatosság nem volt, Özil meg oda akarta tenni Walcottnak. De az is csak egy példa (ha már Özil lett felhozva, hogy tőle hány gólpasszt el lehetne venni) de írhattam volna Iscot is pl, mert nem egy olyan gólpassza volt, amit végül például Ronaldo oldott meg, vágott nagy gólt.Remy írta:Mondjuk akkor Messi 3. gólja is csak statisztikában gól, mert amúgy sok köze nem volt hozzá, csak szerencsével elé pattant. Persze értem én, hogy mit mondasz, csak akkor ez megint megítélés kérdése.
A szögletek is tudatosak. De nem is értem a "vitát". Szerintetek CR sarkazását gólpassznak lehet minősíteni, vagy mi?morientes írta:Jo hát akkor a szogleteknèk is lehetne vitatni hogy akkor szándèkosan teszem xy fejère,vagy faszán beivelem azt majd valaki èrkezik...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 13:13
Jo hát akkor a szogleteknèk is lehetne vitatni hogy akkor szándèkosan teszem xy fejère,vagy faszán beivelem azt majd valaki èrkezik...M1Ö írta:Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Vegyük Özil gólpasszát Walcottnak, amit végül Walcott oldott meg. El lehet tőle venni, de az tudatos volt, kellett hozzá. Ronaldo meg az utolsó gólnál azt sem tudta, hogy mit csinál, csak szerncsével került pont Benzema elé.KAG írta:De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.
De statisztikailag viszont az.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 13:12
Mondjuk akkor Messi 3. gólja is csak statisztikában gól, mert amúgy sok köze nem volt hozzá, csak szerencsével elé pattant. Persze értem én, hogy mit mondasz, csak akkor ez megint megítélés kérdése.M1Ö írta:Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Vegyük Özil gólpasszát Walcottnak, amit végül Walcott oldott meg. El lehet tőle venni, de az tudatos volt, kellett hozzá. Ronaldo meg az utolsó gólnál azt sem tudta, hogy mit csinál, csak szerncsével került pont Benzema elé.KAG írta:De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:08
Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. Vegyük Özil gólpasszát Walcottnak, amit végül Walcott oldott meg. El lehet tőle venni, de az tudatos volt, kellett hozzá. Ronaldo meg az utolsó gólnál azt sem tudta, hogy mit csinál, csak szerncsével került pont Benzema elé.KAG írta:De amúgy számomra sem gp az, amit Ronaldo csinált vagy az, ha valaki lepasszolja de a faszi még megver két embert és utána kúrja be.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 13:04
El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 12:34
Azota nyert egy BLt meg kapott egy aranylasztit...Ordit hogy CR lelkileg padlón van kb az Irénkés sztori óta...és semmi javulás
Nem nagyon van benne tobb.Nem volt o gáz tegnap,eltekintve az utso gol elotti szenvedèstol,de kopott a dinamika,meg a gyorsaság.O meg ebbol èlt mindig.Itt èn dekoncentráltságot látok,amit lehetne orvosolni,akkor megint rugdoshatná a golokat mert a koritès meg van hozzá.Pl tegnap azt a helyzetet mikor centikkel ment mellè,règen simán elrakja az also sarokba.persze ő sem fiatalodik de ennél sokkal több van benne.
Ki vagy te,a randiguru?Kellene neki egy nyugisabb családi háttér egy olyan asszonnyal aki valódi társa lehetne
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem