palesz77 írta:Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
még egy díjátadón is képes cr-el foglalkozni.
Azt, hogy Neymarnak meg kellett volna előznie Ronaldot.
forrás
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 12., kedd 17:53
palesz77 írta:Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 12., kedd 17:10
Mit mondott? Asszem elmaradtam valamiről..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 12., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 12., kedd 10:32
"Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan..."Pipita írta:Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.![]()
![]()
![]()
Én ilyet nem olvastam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 12., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 12., kedd 7:10
Ha visszavonul akkor is fogja tolni a faszsagait majd..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 12., kedd 6:26
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 10., vasárnap 13:28
Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 13:10
Èn èrtem de nem errol volt szo.Hanem hogy ki a leggyengèbb technikailag az MSN-ben.Ezzel kezdotott.Olvass vissza.Megy neki elég rendesen, jönnek a gólok, gólpasszok folyamatosan. Meg ha nem megy a másik kettőnek, akkor kitudja húzni a szarból a csapatot. Ugye például tavaly ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy tovább mennek a City ellen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:06
Nem neked szólt, úgy általánosságba írtam. De bocs a megfogalmazásért.morientes írta:Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 12:43
Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.M1Ö írta:Mondjuk hülyeség Messihez meg Neymarhoz hasonlítani. Mert alapból más stílus, meg nem sok olyan technikás játékost tudnék hirtelen felhozni mint ők ketten. Modric, Isco meg Iniesta. Csak ők meg hátrébb játszanak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 11:38
igyekszem lejjebb adni az igényekből, de gyakorlatilag az elmúlt 20 évben legalább 50 csatár/center/támadó volt (echte szélsőket most hagyjuk, mert akkor estig lehetne sorolni), aki nem csak hogy technikásabb, de jobb játékos is az urugvájinál.MesQueUnClub írta:Hehe az a baj, hogy neked centernél R9 a mérce, aki nem tud annyit mint ő, az veri a lécet, márpedig a valaha volt egyik legjobban cselező centeréről beszélünk, nem mostanában lesz mégegy ilyen mint ő volt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:26
Èn a másik kettohoz hasonlitva irtam hogy annyira nem az.Mert hogy akkor arrol volt szonmate írta:Ez mondjuk vicces, hogy Suarezt kb egy fogyatékos féllábú szintjére degradáljátok. A saját posztjához és játékstílusához bőven elég technikás.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 0:32
ziro4vr írta:Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
vagy van egy ikertestvere, vagy tudathasadas...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 10., vasárnap 0:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 9., szombat 20:55
Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
vagy van egy ikertestvere, vagy tudathasadas...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. január 9., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 9., szombat 19:51
Hát, barcásként szerintem ez nem igaz.TheBull6 írta:Azért az hogy ő legjobb csatár elég nagy túlzás. Szerintem bármelyik csatár hozná ezt a Barcában amit Suarez, még ha nem is ekkora mennyiségben de megközelítőleg tuti. Kb még Diego Costa is. Egy Agüero ha nem sérülne meg minden második héten, még kb jobb is lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:43
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem