Poolba elpasszolnám kölcsönbe.Jim írta:Jesének kéne 1-2 év kölcsön közepes erősségű csapatban,
ha utána sem jön fel a sérülése előtti szintre, mehet amerre lát...

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 12:03
Poolba elpasszolnám kölcsönbe.Jim írta:Jesének kéne 1-2 év kölcsön közepes erősségű csapatban,
ha utána sem jön fel a sérülése előtti szintre, mehet amerre lát...
HozzászólásSzerző: Professore » 2016. január 10., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. január 10., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:50
Pontosan, már tegnap is látszott. Sokkal higgadtabbak voltak a labdakihozatalok, csak ha muszáj volt, akkor vágták előre. Egy megjegyzés, hogy ezért is tetszik Isco jobban, mint James vagy Kovacic. Ezekben jobb a spanyol, Kroos-szal meg Marceloval sokkal jobban elpasszolgat, mint a másik kettő.palesz77 írta:Nekem a legfőbb változásnak az tűnt, hogy a két középhátvédetek nem képzelte magát irányítónak, és a labdakihozatalokat kicsiben próbáltátok szinte mindig megoldani.
Lesz munka még bőven. Azt hiszem hehe írta tegnap meccs közben, hogy még mindig sok a terület a játékosok közt. Egyet értek vele, ezért jött át annyira könnyen a k.pályán a Depor. És nem azért, mert a Modric-Kroos-Isco 3mas annyira kevés védekezésben. Ez viszont már eltér az ő véleményétől.palesz77 írta:de a középpályás védekezéseteken van még mit csiszolni, mert sokszor átrohantak ezen a hármason.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 10., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 10., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:41
Ja azt nem láttam, bocs.El Maestro írta:De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam.
Eléggé, ja. Alapból az egész mozgása megváltozott sprinteknél. Mintha az egész teste tiszta merev lenne.Viszont nagyon durván lassul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 10., vasárnap 11:39
Amúgy az nagyon nagy passz volt. Szerintem sem volt baj CR-rel, tegnap csak a tipikusan nem jön össze semmi napja volt, de legalább akart. Viszont nagyon durván lassul.El Maestro írta:Igen, az az egy gólpassza volt. De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam.M1Ö írta:A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba.![]()
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:36
Igen, az az egy gólpassza volt. De Remy kettőről írt, én pedig arra reagáltam.M1Ö írta:A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:32
A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba.El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:29
Nem vettem elo.Csak az a rágorcsolès volt már egy kicsit szánalmasan vicces.hehe írta:idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig...![]()
elő lehet venni céronaldot ezért a meccsért, csak nem érdemes, nem volt semmi baj vele.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 11:25
idióta hezének kellett volna jóval korábban passzolnia, aztán még talán jó is lett volna, ha nem céronaldo mögé teszi a labdát.Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:19
Az mennyire tragikomikus volt te jo Isten....Ott szerencsètlenkedik szánalmasan,a francia meg megkonyorult rajta,ahogy ránèzett,az olyan volt mintha azt sugallta volna,ocsėm ne járasd már le magad jobban,mint amennyire eddig...El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. január 10., vasárnap 11:18
Jaj istenem, az ilyen érvelések de megmosolyogtatnak mindig. Keylor meg sztem oda se ment, ő milyen mérges lehetett.miro írta:Benzema meg Bale utolsó két góljánál Ő volt az utolsó aki oda ment hozzájuk
Megsértődött, ez is mi? Kire sértődött meg vagy mire? Nem volt itt senki megsértődve. Sztem ha te is játszanál egy ilyen meccset, hogy megvannak a helyzetek, de nem jön össze, akkor hiába nyertek, nem ugrálnál örömödben. Pont ez az akarás az, ami miatt Ronaldo eljutott oda, ahol most van.miro írta:adott nekik egy pacsit fapofával és ment tovább,meg volt sértődve
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. január 10., vasárnap 11:13
Ezért ruhellem ezt a forumot már, feljovok egy gala után olvasgatni és valamelyik barom messi farkát nyeli be tövig. Hát elmentek ti a picsába mind kérnék egy véglegest sziasztok.miro írta:Más lett a játékosok hozzáállása,ez fix.
A többi majd jön idővel.
Tetszett mindenki,kivéve...CR. Szánalmas volt amit tegnap csinált.4:0-nál a csapattársadra csapkodni,meg dühöngeni,mutogatni nem szép dolog.Megint kijött az hogy vele nem lesz 11 játékos egy csapat,remélhetőleg lesz 10,meg Ő,és akkor nem lehet olyan nagy gond.De engem kifejezetten irritál amit csinál.
Öncélú,semmit nem tesz a csapatért.Ezért nem fogom sose egy lapon említeni Messivel.
szerk. Ja, Bale..Ha' Bale..![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 11:12
Remélem legközelebb már Lucas jön, Jesé mehet amerre lát. Gáz a pali.wZoLee7 írta:Szerintem Isco nem volt rossz, azon a poszton sokkal jobb mint James.
CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is. Ilyen peches napot én se viselnék jól, mondjuk nem a társakat büntetném érte...
Egyből első meccsen Jesé és nem Lucas, Carvajal es nem Danilo.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 10., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 10., vasárnap 11:05
Lehet, a munkahelyi wifi úgy döntött, hogy néhány gólról lemaradokRemy írta:Nem 2-t?wZoLee7 írta: CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 10., vasárnap 11:01
Nem 2-t?wZoLee7 írta: CR témához meg annyit, hogy azert csak kiosztott egy golpaszt is.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem