Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
az lehet, de legalább a pályán nem látom ezt a világbohócát.
na nem mintha sűrűn néznék barca meccset, elég az ellenünk lejátszott 2x90 perc is belőle.
na nem mintha sűrűn néznék barca meccset, elég az ellenünk lejátszott 2x90 perc is belőle.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ha visszavonul akkor is fogja tolni a faszsagait majd..Toti írta:ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
még egy díjátadón is képes cr-el foglalkozni.
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
ez az alves mennyire lehet lelkiszegény?
az ilyeneknek szeretek általában segítséget nyújtani, beszélgetni velük, adja ki, mondja el mi bántja.. de ezen a szarkupacon sztem már nem lehet. várom a pillanatot mikor eltakarodik a labdarúgópályák közeléből.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ki szerint?Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.

Én ilyet nem olvastam.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn èrtem de nem errol volt szo.Hanem hogy ki a leggyengèbb technikailag az MSN-ben.Ezzel kezdotott.Olvass vissza.Megy neki elég rendesen, jönnek a gólok, gólpasszok folyamatosan. Meg ha nem megy a másik kettőnek, akkor kitudja húzni a szarból a csapatot. Ugye például tavaly ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy tovább mennek a City ellen.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem neked szólt, úgy általánosságba írtam. De bocs a megfogalmazásért.morientes írta:Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.M1Ö írta:Mondjuk hülyeség Messihez meg Neymarhoz hasonlítani. Mert alapból más stílus, meg nem sok olyan technikás játékost tudnék hirtelen felhozni mint ők ketten. Modric, Isco meg Iniesta. Csak ők meg hátrébb játszanak.
Volt olyan aki szerint nem rosszabb technikailag Messi meg Neymartol.
De.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igyekszem lejjebb adni az igényekből, de gyakorlatilag az elmúlt 20 évben legalább 50 csatár/center/támadó volt (echte szélsőket most hagyjuk, mert akkor estig lehetne sorolni), aki nem csak hogy technikásabb, de jobb játékos is az urugvájinál.MesQueUnClub írta:Hehe az a baj, hogy neked centernél R9 a mérce, aki nem tud annyit mint ő, az veri a lécet, márpedig a valaha volt egyik legjobban cselező centeréről beszélünk, nem mostanában lesz mégegy ilyen mint ő volt.
nagyon gyenge eresztés van manapság, nem csak a csatárok közt, de úgy összes egészében a játékosok minősége jóval szarabb, aki már 1-2 dologban kitűnik, már ennyire szembetűnő.
suarez az ajaxnál húzott le éveket, aztán elment a középcsapat poolba, valljuk be, nem a gigasztár karrier, most meg a barca rendszerében a támadók közül ő leggyengébb eresztés, csak a többiek teljesítménye miatt neki is csurrancseppen vmi lecsorgó falat.
értelemszerűen a mindenki által alkalmazott 4 védős rendszernél, ha akár neymar, akár messi megveri a védőjét, akkor már nagy eséllyel a túloldalon lehet érkezni üresen, sok gyakorlás kell és nem atomfizika a dolog.
küzd, hajt, agresszív, ez valóban kiemeli a többi közül, de tudásra, tehetségre, képességre fullátlag.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk hülyeség Messihez meg Neymarhoz hasonlítani. Mert alapból más stílus, meg nem sok olyan technikás játékost tudnék hirtelen felhozni mint ők ketten. Modric, Isco meg Iniesta. Csak ők meg hátrébb játszanak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Èn a másik kettohoz hasonlitva irtam hogy annyira nem az.Mert hogy akkor arrol volt szonmate írta:Ez mondjuk vicces, hogy Suarezt kb egy fogyatékos féllábú szintjére degradáljátok. A saját posztjához és játékstílusához bőven elég technikás.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
vagy van egy ikertestvere, vagy tudathasadas...
Egy darab is sok ilyen csúnya emberből nemhogy kettő

ZIDANE
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hehe az a baj, hogy neked centernél R9 a mérce, aki nem tud annyit mint ő, az veri a lécet, márpedig a valaha volt egyik legjobban cselező centeréről beszélünk, nem mostanában lesz mégegy ilyen mint ő volt.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát, barcásként szerintem ez nem igaz.TheBull6 írta:Azért az hogy ő legjobb csatár elég nagy túlzás. Szerintem bármelyik csatár hozná ezt a Barcában amit Suarez, még ha nem is ekkora mennyiségben de megközelítőleg tuti. Kb még Diego Costa is. Egy Agüero ha nem sérülne meg minden második héten, még kb jobb is lenne.
Akiben látom azt,hogy ezt hozhatná az Agüero, akit Te is írtál, illetve azt a mezőnymunkát, helyezkedést még Benzema tudná megcsinálni nálunk, plusz be is lövögetné, ha odakerülne.
Én másban nem látom ezt jelenleg.
Hogy mennyire technikás, az megint más kérdés,azért tud szép dolgokat csinálni, de néha meg harapja a labdát is. Mint ma az a befejezés sípcsonttal, nem csodálom, hogy Hehenél leverte azt a bizonyosan alapból magasan levő lécet

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- KAG
Elsiklottam fölötte, Ő tényleg
De a többiek velem együtt azon a véleményen vannak, amit előbb is írtam. Nem abban a kiemelkedő, de azért messze sem egy balfasz kategória. (Inzaghi,Mario Gomez,Huntelaar)

De a többiek velem együtt azon a véleményen vannak, amit előbb is írtam. Nem abban a kiemelkedő, de azért messze sem egy balfasz kategória. (Inzaghi,Mario Gomez,Huntelaar)
ZIDANE
Azért az hogy ő legjobb csatár elég nagy túlzás. Szerintem bármelyik csatár hozná ezt a Barcában amit Suarez, még ha nem is ekkora mennyiségben de megközelítőleg tuti. Kb még Diego Costa is. Egy Agüero ha nem sérülne meg minden második héten, még kb jobb is lenne.
hehe videójához:
Ardanak ez már természetes. Remélem egyszer majd megdobja Enrikét a cipőjével is.
hehe videójához:
Ardanak ez már természetes. Remélem egyszer majd megdobja Enrikét a cipőjével is.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De, chronic :ĐKAG írta:De itt senki sem mondja azt, hogy extra techinkás vagy épp abban lenne kiemelkedő![]()
- KAG
De itt senki sem mondja azt, hogy extra techinkás vagy épp abban lenne kiemelkedő
Te állítod be úgy az írásod alapján, mintha egy falábú nímand lenne.
Holott nemaz

Te állítod be úgy az írásod alapján, mintha egy falábú nímand lenne.
Holott nemaz
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez oké, de az én mércémet durván leveri, meg se közelíti.nmate írta:Ismétlem, elég technikás ahhoz, hogy megragadjon a legmagasabb szinten.hehe írta:de hogy technikás, hát lófasz inkább, nem pedig technikás.
Amíg meg ilyen formában lövi a gólokat, nem csak alibi meccseken, szerintem felesleges is vitatkozni mennyire technikás. Mentalitásban meg előrébb jár bármelyik támadónknál, benne megvan a győztes szellem.
aki azt mondja, hogy suarez technikás csatár/támadó, az még nem látott technikás játékost életében soha.