Remélem kiesnek a picsbe amúgy, a Pats és a Phili után őket utálom a legjobban.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 10., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 10., vasárnap 21:20
Nevetséges..... Seahawks azt se tudja hol van...P. Krisz írta:Vikings - Seahawks meccs elég jó .
Kevés a pont , de izgalmas .
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 10., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 10., vasárnap 20:58
morientes írta:Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 20:53
Mondtam èn ilyet?Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 10., vasárnap 20:25
Ez nem feltételezi azt, hogy egyet kell érteni a teátrális és ripacs majomkodásaival, amivel magát járatja le.morientes írta:Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 16:22
Más meg kirakatokat basz be,meg autokat gyujt fel a szolásszabadság nevèben.Meg felszolitja a noket hogy fozzenek,szuljenek oszt kussoljanak.Ezt hivják ugy hogy demokrácia.Magyarországon meg álitolag az van.Álitolag.Mit képzel ez magáról? Széttép egy szerződést?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 16:12
Pont a pillanaton néztem meg az összefoglalót eddig nem tudtam. Zseniális mennyire hülyék voltakferni írta: Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....![]()
Ez nagyon kemény volt, ennyi idiótát rég láttam egy csapatban...
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 10., vasárnap 16:04
Voltak ötleteim mik történhettek, de mikor most megnéztem az ismétlést a meccsről konkrétan nem hittem el amit láttam....András93 írta:Rájuk lehet fogni, hogy fgy-k.poronty írta:Mennyi eszméletlen buta, fejben gyenge játékosa van ennek a Bengals-nek. Meg is érdemlik, hogy kikapnak, ha ilyen sötétek. Rötliburger válla, azért nagyjából rendbe van, de Bell illetve DeAngelo Williams nélkül nagyon nehéz lesz idegenbe.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 10., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 10., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 10., vasárnap 13:58
Egy gép vagyok.ziro4vr írta: De hogy a túróba tudsz te ilyenkor fórumozni? Én max magatehetetlenül beleesek valami ülő alkalmatosságnak tűnő tárgyba. És még hétkor is kelsz. Mit ittál te, bacardit?![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 10., vasárnap 10:43
Rájuk lehet fogni, hogy fgy-k.poronty írta:Mennyi eszméletlen buta, fejben gyenge játékosa van ennek a Bengals-nek. Meg is érdemlik, hogy kikapnak, ha ilyen sötétek. Rötliburger válla, azért nagyjából rendbe van, de Bell illetve DeAngelo Williams nélkül nagyon nehéz lesz idegenbe.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 10., vasárnap 10:41
De hogy a túróba tudsz te ilyenkor fórumozni? Én max magatehetetlenül beleesek valami ülő alkalmatosságnak tűnő tárgyba. És még hétkor is kelsz. Mit ittál te, bacardit?Zsombor írta:Mondjuk a 444 annyira erdemes lap az olvasásra mint amit en tolok a reggel 7-es kavem után. Katinka meg szépen hozta az eredményeket de takarodjon a faszomba. #neigyatokalkoholt
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. január 10., vasárnap 5:56
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 10., vasárnap 4:23
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 10., vasárnap 1:41
Röviden összefoglalva: borzalmas.András93 írta:Hoyer nem sokáig marad Houstonban, azt hiszem.![]()
Remélem a Bengals - Steelers kiegyenlítettebb lesz.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 10., vasárnap 1:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 9., szombat 19:34
az nem, csak Katinka.Pipita írta:http://444.hu/2016/01/08/az-iron-lady-t ... p-keltevel
Elég objektív összefoglaló a 444-től Katinka ügyében.
Én továbbra is vele vagyok, a fejlesztés nem hazaárulás.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem