Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 9., szombat 22:37

Nem kell túlértékelni semmit sem, de örömteli volt bizonyos emberek teljesítménye ma.

Mom garatbéla.

Zidane megérdemelte, hogy jól kezdjen. Reméljük egy Ancelotti szintű sikersztori lesz neki.Talán hosszabb életű sztori is.

CR-t néha már sajnáltam.

Abszolút pozitív:

Bale teljesítménye. Kroos, Isco pozíciója.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 22:36

Ma Balere szavaztam, ez volt az elso alkalom a tortenelemben. :D Megerdemelte a cimet. Nem csaka harmom gol miatt, ha nem volt par mentese hatul.

Ja es grat Zizounak a jo debutalasert. :)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2016. január 9., szombat 22:33

hehe írta:
___Samy___ írta:A franciakok lampalazasak. Isco es James sulytalan a kozepso harmas egyikenek. A tobbi tetszett.
előre meg nem férnek be.

el lehet adni mindkettőt nyáron és hiányposztra igazolni.
Inkább mindkettőt egyszerre a középpályára és az elöl lévő hármasból eladni valakit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 9., szombat 22:32

Marci írta:Nem értem, miért megy másképp a játék... Ennyit jelent Zidane?
Szerintem leginkább a hozzáállás alakult át, emellé még jött néhány alapvető taktikai módosítás (már amit meg lehet csinálni 1 hét alatt), meg a felfogásbeli változás és voilá.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára IkerCasillas 2016. január 9., szombat 22:34-kor.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 9., szombat 22:31

Marci írta:Nem értem, miért megy másképp a játék... Ennyit jelent Zidane?
Ennyit jelent, hogy nincs Benítez...

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2016. január 9., szombat 22:30

Nem értem, miért megy másképp a játék... Ennyit jelent Zidane?

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 9., szombat 22:29

Szavazzatok. :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 22:27

___Samy___ írta:A franciakok lampalazasak. Isco es James sulytalan a kozepso harmas egyikenek. A tobbi tetszett.
előre meg nem férnek be.

el lehet adni mindkettőt nyáron és hiányposztra igazolni.
Kép
Kép
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 9., szombat 22:25

A franciakok lampalazasak. Isco es James sulytalan a kozepso harmas egyikenek. A tobbi tetszett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 9., szombat 22:22

Megérkezett az SOS Franciánk.. :lol: :lol:
Szép debütálás. :salute:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Nagy_Fönök
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,Guti,Figo,Marcelo,Modric,James

HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 9., szombat 22:22

Sima meccs! Ha más következtetést nem is lehet levonni,annyi elég,hogy teljesen más volt a fiúk hozzáállása meg hát végre mindenki a neki megfelelő poszton játszott(Isco).

MOM: Vadló

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 9., szombat 22:22

gareth. zidane. :coffee:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 9., szombat 22:21

Bale az új Ronaldo, Ronaldo a régi Bale, Jesé a balfac. A meccs tanulsága ennyi.

ZACSI! (Zidane A Császár Igen!)
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 22:19

könnyű edzőmeccs, ahogy említettem, sima 5:0.
Kép
Kép
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. január 4., hétfő 12:48

Az a durva, hogy tegnap konkrétan már az 5. percben látszott, hogy Pepével baj lesz. Igen, tudom, hogy nem értettetek egyet sokan a "taposással", de nekem kétségem nem volt afelől, hogy nem véletlen volt az az otthagyott láb, mégha nem is lépett rá a fejére. Az az ember már nem is labdára megy, volt tegnap vagy 6 szituáció, amikor csak az embert lökte testtel, rugdosta, szabdalt mellette... Én a bíró helyében tuti kiküldtem volna. Többet nem akarom látni, mert az nem foci amit csinál. Ugyanezekért Diego Costa patkányozva van.
Egyébként Ramos a legtöbbször szintén ezt csinálja, csak nála gyakrabban észre is veszik ezeket, nem véletlen, hogy tavaly már akkor is kiküldték néha mikor nem csinált semmit.

Azt sem értem, hogy 1-0-nál miért kellett visszaállni... Egyértelműen jobbak voltunk, mint a Valencia, a játék is biztató és jó volt az utóbbi meccsekhez képest, Bale kb 2 méteres hátrányból futott le folyamatosan mindenkit, jól játszott, küzdött. A kapott gól után ismét felpörögtünk, 10 emberrel is jól játszottunk, szóval ezzel egyetértek Benítezzel. Az viszont nevetséges, hogy nem tudtunk lenyugodni a gól után és egyből kiegyenlítettek... a védekezés katasztrófa, Varane meg ül a padon... Leviszi Benzemát, mikor Ronaldo nem képes küzdeni.. az az ember, ha látja, hogy nem pontosan hozzá érkezik a passz, már nem is küzd érte, megáll, vagy ahogy a lendülete viszi megy tovább és integet meg mutogat.. Persze, ha ő passzol ütemtelenül vagy ellentétes irányba a másik mozgásával már mutogat meg hisztizik, hogy ő odatette.. Szóval ez a viselkedés rohadtul kiveri nálam a biztosítékot. Nem Bale-lel van itt már a probléma, ha Ronaldo elmegy őt elfogja bírni a csapat, sőt, állítom még jobban össze fogja kapni magát.

Jah, meg a játékvezető... Nem szeretek ebbe kapaszkodni, de a Bale-es szituáció még hagyján, de azt a Ronaldo-sat nem befújni.. :lol: :lol: Konkrétan üreskapu lett volna, ha a gyerek nem ütközi le a levegőben..

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 4., hétfő 12:00

Professore írta: Lassan kezdem sajnálni Perezt. Kb olyan lehet most neki mint amikor az ember a wc ülve döbben fá hogy opsz elfogyott a papír :Đ

ja, csak amikor ez van, akkor csak megoldod vh. Külső segítség,( vki hoz papírt/új edző) belső lehetőségek felmérése alapján belső segítség( zsepi, akármi :D /Zidane) stb..
nem pedig ott maradsz szaros seggel
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2016. január 4., hétfő 11:58

Realista24 írta: A kondi már megint más kérdés. Nem azért fáradnak el, mert 1 kilométerrel többet vagy kevesebbet kocognak a pályán. Ez a keret alapból el van bacva.
A fizikai alapozás is a vezetöedző felelősége. Meglehet fordítani a kérdést mégis mibe fáradnak el a játékosok ha rendre kevesebbet futnak mint az ellen. Persze az elöszezon el volt rondva meg stb de nincs javulás ezen a téren és nem is lesz már.

Szerintem kellene egy pofozógépet felszerelni az öltözőben a primadonnák számára. Egyébként ez régebb is akut probléma volt. Olomo ide sanitas oda de amikor a BL elödöntőben az a nyugdíjas Pirló is aki egyébként szintén végig játszotta a szezont többet fut mint tölünk majdnen mindenki, úgy hogy ök áltak továbbjutásra számomra elmond mindent. Gyerekek a nagy zsozsó megöli a minöségi focit...ennyi.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 4., hétfő 11:57

Ha 11-esre gondolsz ... Meg lehetett adni, de Bale se bízta a véletlenre. Túljátszotta. Ha megadják is el lehet fogadni , meg ezt is hogy nem adták meg
Eut irogattam tegnap èn is.
A Ronaldo fèle,na az 100%-os tizi,fuszerezve egy piroslappal.

Egyèbkènt valaki irta hogy a valencia mennyire szèt volt esve,hát akkor mi mennyire? :roll:
Egyben lennènek azok egy jo edzovel,de hát az ikrek,bár minden tiszteletem a pályafutásuk elott,edzonek fogalmatlanok.

A meccshez...Bale nálam is a leghasznosabb volt tegnap,meg Benzema amig le nem cserèlte.
Pepe egy vicc,Ramos most már jo volna ha kikurálná magát,Marcelo kozepes,Danilo meg gyenge.
A kpn tegnap Modric sem hozta a szokásost,Kovacic azt hittem ettol azèrt rutinosabb,hogy csináljon ilyen állatságot.Kroos meg mintha levezetne vagy nemtom...
Ès akkor mindezek tetejèben rossz edzoi dontèsek,ès ami a leborzasztobb,ez a szerencsètlen el is hiszi hogy joirányba haladnak a dolgok...

De az igazság az,nem akarta kitomni a valenciat,ahol ilyen szèpen emlèkeznek rola :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2016. január 4., hétfő 11:47

Az gondolom megvan mindenkinek hogy mikor kinevezték akkor az volt a fő érv hogy Benitez "tudja mi az elvárás a Real Madridnál" :D :D :D mert egykori játékos meg bla bla.

Üzenem hogy ezt elkurták nem kicsit hanem naaagyon nagyon. Lassan kezdem sajnálni Perezt. Kb olyan lehet most neki mint amikor az ember a wc ülve döbben fá hogy opsz elfogyott a papír :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 11:47

Kerlon írta:
Realista24 írta:A Madrid sosem a futómennyiségéről (és a csúszás-mászás-küzdéséről) volt híres. Ez nem Rafa sara. Minden más igen.
Az elmúlt évekhez képest látványosan elfáradunk 60-70 perc környékén. Persze lehet ez futómennyiségben nem tükröződik ki, de én ezt érzem.
A kondi már megint más kérdés. Nem azért fáradnak el, mert 1 kilométerrel többet vagy kevesebbet kocognak a pályán. Ez a keret alapból el van bacva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: