Köszönöm sport tv én így szeretlek!

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 9., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 9., szombat 21:34
Steve írta:Amúgy már az egy élmény, hogy danilo világtalan értelmetlen össze-vissza kacsázó nem emberhez tartó "beadásait" nem kell élvezni!
Remélem elsőként takarodik innen a nyáron.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 9., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 9., szombat 21:33
Bale zavart. Ő lesen volt és pont takarta Karimot, 3 méterre a kapustól. Igaza volt, vitatható___Samy___ írta:Szerintem egyaltalan nincs. Felteteles dolgokra hivatkoznak, amik nem tortentek meg. Meg hogy Benzema zavart. Meg jo hogy nem volt lesen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 9., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 9., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 21:32
Ha ezt hozza majd hosszabb tavon akkor megkovetem. Ma pl. lattam becsuszni, amit az elozo fel evben nem.Kerlon írta:Amúgy a labdakihozatalokban látom a legnagyobb változást. Valami zseniális volt egy-kétszer... Kroos meg tanári nyugodtsággal csinál dolgokat.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 9., szombat 21:30
Szerintem egyaltalan nincs. Felteteles dolgokra hivatkoznak, amik nem tortentek meg. Meg hogy Benzema zavart. Meg jo hogy nem volt lesen.Mike írta:igaza van pedig___Samy___ írta:Hegyi szerint vitathato az elso gol...jolvan
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 9., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. január 9., szombat 21:29
Nekem úgy tűnik hogy van ma ellenfél, nem egy barca de azért nem is behúzott farpofával jöttek ide.Steve írta:Zidane munkája szezon vége felé jöhet ki..
Neki ma semmihez semmi köze.
Az már elég ha a primadonna lányok nem húzzák meg a nem létező haját és nem nyomják el, utálják ki első héten.
Ellenfél ma nincs. Ha csapatot tud létrehozni Zidane ebben a futballprostikból álló kupiban, akkor nyertünk vele.
Zidane okos ember ez remélem kamatoztatható lesz valahogy.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 9., szombat 21:28
nem mindig, helyenként egyértelműen rövid volt a csapat, amikor felálltunk. Ha ment az adok-kapok oda-vissza, akkor hullt szét a rendszer. De a szándék sztem ott vanhehe írta:viszont továbbra is nagy a távolság a csapatrészek közt.és átfutnak a kp-nkon simán.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 21:28
Ezekhez idő kell, meg persze közel sem biztos, hogy ez lesz a kezdő komolyabb csapatok ellen. Ma elég ennyi.hehe írta: viszont továbbra is nagy a távolság a csapatrészek közt.
és átfutnak a kp-nkon simán.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 9., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 9., szombat 21:28
Remelem azert sokat lesz kezdo,imadom a jatekat,nagyon jol lat a palyan es olyan labdakat tud adni...hehe írta:a bbc cseréjeként kiválóan számítunk rá egész szezonban.El Unico írta:James beszallhatna majd,kivancsi vagyok ra.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 9., szombat 21:27
Sokszor jobban tenné, ha inkább csendben maradna!!!hamesz írta:Aztt mondja Hegyi ő nem lát különbséget a Benitez féle és a Zidane féle madrid között.Nem telt még el sok idő de már vannak pozitív dolgok.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 9., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 21:26
viszont továbbra is nagy a távolság a csapatrészek közt.Buitre írta:hogyne lenne? feljebb védekezünk és sok passzal operálunk, az übergáz ívelgetés helyettSteve írta:Neki ma semmihez semmi köze.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem