Komolyan mit lehet vitatni az első gólon?? KAK nem volt lesen...

HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 9., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 9., szombat 21:26
igaza van pedig___Samy___ írta:Hegyi szerint vitathato az elso gol...jolvan
ebben viszont nincshamesz írta:Aztt mondja Hegyi ő nem lát különbséget a Benitez féle és a Zidane féle madrid között.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 9., szombat 21:26
Miért nincs?Neki ma semmihez semmi köze
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 9., szombat 21:26
hogyne lenne? feljebb védekezünk és sok passzal operálunk, az übergáz ívelgetés helyettSteve írta:Neki ma semmihez semmi köze.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. január 9., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 9., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 9., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 9., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 21:23
a bbc cseréjeként kiválóan számítunk rá egész szezonban.El Unico írta:James beszallhatna majd,kivancsi vagyok ra.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 9., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 9., szombat 21:21
Nem tudom mit vársz, lényegében kontrázik a szélen a Depor és ennyi, átívelik azt a 3-ast...miro írta:Norbii írta:
párharc. a passzsávba belépés pedig
modric 2, kroos 1, isco 0![]()
Nem sok, 3db párharc egy félidő alatt 3kpstól.
Pozitívum: Változott a hozzáállásuk.
Negatívum: Középpályás védekezés szvsz nincs.( Ezt megoldani hosszabb idő lesz Zizounak.)
Ezzel a paddal, szerintem nem lett volna Carlonak se problémája...hehe írta:kizárt.ziro4vr írta: Mindig elírod a Gündogan nevet papa...
gündogan-göcce-pato és klopp pirosban.
így lesz.
kovacsics kell.
vajon miért nyírta ki?badarság. Miután dimaria elment, volt egy nagyon is jó félévünk. Az a csapat jobb volt bármelyik dimariás csapatnál. Csak Carlo kinyírta a játékosokat.![]()
mert nem tudtak annyit futni, amennyit kellett volna, mert nem volt elég és elég agresszív ember a kp-n labdát szerezni. ahelyett, hogy meg oldottuk volna a kp-s védekezést...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 9., szombat 21:20
A kis horvát legyalulná a torokot,oszt belegyurná egy pitábaziro4vr írta:Mindig elírod a Gündogan nevet papa...hehe írta: kovacsics a megoldás, ugyanaz az agresszivitás kell kp-ra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 21:19
kizárt.ziro4vr írta:Mindig elírod a Gündogan nevet papa...hehe írta: kovacsics a megoldás, ugyanaz az agresszivitás kell kp-ra.
vajon miért nyírta ki?badarság. Miután dimaria elment, volt egy nagyon is jó félévünk. Az a csapat jobb volt bármelyik dimariás csapatnál. Csak Carlo kinyírta a játékosokat.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 9., szombat 21:18
Norbii írta:
párharc. a passzsávba belépés pedig
modric 2, kroos 1, isco 0
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. január 9., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 9., szombat 21:17
badarság. Miután dimaria elment, volt egy nagyon is jó félévünk. Az a csapat jobb volt bármelyik dimariás csapatnál. Csak Carlo kinyírta a játékosokat.hehe írta:badarság, ott dimaria isco helyére betéve a kp-ra hozta meg a különbséget.
az argentin nagyságrendekkel többet dolgozik, gyorsabb és agresszívebb volt védekezésben.
amint dimaria személyében ez az ember elment, vissza is esett a csapat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 9., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 9., szombat 21:17
Értem és elfogadom. Valóban ma egy fokozattal jobban pörög. De nekem továbbra is egy max 60%-on pörgő nyugdíjas, öncélú, nem adok ki többet csak ami nekem tetszik királykisasszony vagyok Ronaldónak tűnik.Korábban harapott, most hoz egy átlagos szintet.Plusz nekem továbbra sem csapatjátékos.El Unico írta:Pedig CR sokat melozik ma. Volt mar labdaszerzese is,visszalep,mozog,fut,aktiv,volt ket kapuralovese,szerintem pont hogy ma kifejezetten a csapatnak jatszik.Steve írta:Bale, Benzema és Isco, Marcelo játéka tetszik ma eddig és nem csak a gólok miatt.
Ronaldo produkciója továbbra is öncélú és kevés szerintem jó ideje. Függetlenül attól, ha elrag 120 gólt is.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem