Nem neked szólt, úgy általánosságba írtam. De bocs a megfogalmazásért.morientes írta:Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 13:06
Nem neked szólt, úgy általánosságba írtam. De bocs a megfogalmazásért.morientes írta:Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 12:43
Lehet hogy hulyesèg de nem èn vetettem fel.Èn csak reagáltam másokkal egyetemben.M1Ö írta:Mondjuk hülyeség Messihez meg Neymarhoz hasonlítani. Mert alapból más stílus, meg nem sok olyan technikás játékost tudnék hirtelen felhozni mint ők ketten. Modric, Isco meg Iniesta. Csak ők meg hátrébb játszanak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 10., vasárnap 11:38
igyekszem lejjebb adni az igényekből, de gyakorlatilag az elmúlt 20 évben legalább 50 csatár/center/támadó volt (echte szélsőket most hagyjuk, mert akkor estig lehetne sorolni), aki nem csak hogy technikásabb, de jobb játékos is az urugvájinál.MesQueUnClub írta:Hehe az a baj, hogy neked centernél R9 a mérce, aki nem tud annyit mint ő, az veri a lécet, márpedig a valaha volt egyik legjobban cselező centeréről beszélünk, nem mostanában lesz mégegy ilyen mint ő volt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 10., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 10., vasárnap 11:26
Èn a másik kettohoz hasonlitva irtam hogy annyira nem az.Mert hogy akkor arrol volt szonmate írta:Ez mondjuk vicces, hogy Suarezt kb egy fogyatékos féllábú szintjére degradáljátok. A saját posztjához és játékstílusához bőven elég technikás.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 10., vasárnap 0:32
ziro4vr írta:Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
vagy van egy ikertestvere, vagy tudathasadas...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 10., vasárnap 0:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 9., szombat 20:55
Az ikertestvéres sztorit nem tartom elképzelhetetlennek!'shutterisland írta:suarez nehany befejezese, atadasa, csele, megoldasa nagyszeru technikai kepzettsegrol arulkodik, de kozben kepes olyan amator hibakra is, hogy a fejet fogja az ember, mennyire suta.
vagy van egy ikertestvere, vagy tudathasadas...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. január 9., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 9., szombat 19:51
Hát, barcásként szerintem ez nem igaz.TheBull6 írta:Azért az hogy ő legjobb csatár elég nagy túlzás. Szerintem bármelyik csatár hozná ezt a Barcában amit Suarez, még ha nem is ekkora mennyiségben de megközelítőleg tuti. Kb még Diego Costa is. Egy Agüero ha nem sérülne meg minden második héten, még kb jobb is lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 9., szombat 19:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:41
De, chronic :ĐKAG írta:De itt senki sem mondja azt, hogy extra techinkás vagy épp abban lenne kiemelkedő![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:37
ez oké, de az én mércémet durván leveri, meg se közelíti.nmate írta:Ismétlem, elég technikás ahhoz, hogy megragadjon a legmagasabb szinten.hehe írta:de hogy technikás, hát lófasz inkább, nem pedig technikás.
Amíg meg ilyen formában lövi a gólokat, nem csak alibi meccseken, szerintem felesleges is vitatkozni mennyire technikás. Mentalitásban meg előrébb jár bármelyik támadónknál, benne megvan a győztes szellem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:35
Ismétlem, elég technikás ahhoz, hogy megragadjon a legmagasabb szinten.hehe írta:de hogy technikás, hát lófasz inkább, nem pedig technikás.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 9., szombat 19:31
Azért na. Ez így általánosságban nem mondható el. Persze értem amit mondani akarsz és van is benne ráció, de nagy egészében akkor sem mondható el, mert jócskán akad kivétel az ellenkezőjére is.chronic írta: Azt hiszem elég ennyit mondani. Sose lesz egy Európában tanult játékos olyan kreatív, technikás mint egy dél amerikai.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:31
egy daráló agresszív futógép, aki minden szögből lő.nmate írta:Ez mondjuk vicces, hogy Suarezt kb egy fogyatékos féllábú szintjére degradáljátok. A saját posztjához és játékstílusához bőven elég technikás.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:28
Hogy lenne már ügyetlen? A csávó olyanokra képes a labdával éles meccseken,hogy csak nézel.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem