hehe videójához:
Ardanak ez már természetes. Remélem egyszer majd megdobja Enrikét a cipőjével is.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 9., szombat 19:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:41
De, chronic :ĐKAG írta:De itt senki sem mondja azt, hogy extra techinkás vagy épp abban lenne kiemelkedő![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:37
ez oké, de az én mércémet durván leveri, meg se közelíti.nmate írta:Ismétlem, elég technikás ahhoz, hogy megragadjon a legmagasabb szinten.hehe írta:de hogy technikás, hát lófasz inkább, nem pedig technikás.
Amíg meg ilyen formában lövi a gólokat, nem csak alibi meccseken, szerintem felesleges is vitatkozni mennyire technikás. Mentalitásban meg előrébb jár bármelyik támadónknál, benne megvan a győztes szellem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:35
Ismétlem, elég technikás ahhoz, hogy megragadjon a legmagasabb szinten.hehe írta:de hogy technikás, hát lófasz inkább, nem pedig technikás.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 9., szombat 19:31
Azért na. Ez így általánosságban nem mondható el. Persze értem amit mondani akarsz és van is benne ráció, de nagy egészében akkor sem mondható el, mert jócskán akad kivétel az ellenkezőjére is.chronic írta: Azt hiszem elég ennyit mondani. Sose lesz egy Európában tanult játékos olyan kreatív, technikás mint egy dél amerikai.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:31
egy daráló agresszív futógép, aki minden szögből lő.nmate írta:Ez mondjuk vicces, hogy Suarezt kb egy fogyatékos féllábú szintjére degradáljátok. A saját posztjához és játékstílusához bőven elég technikás.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 9., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:28
Hogy lenne már ügyetlen? A csávó olyanokra képes a labdával éles meccseken,hogy csak nézel.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. január 9., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 19:19
Nem, en csak az MSN masik ket tagjahoz hasonlitottam.Pipita írta:Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan...numberone1 írta:Suarez mennyire lefele log ki teknikailag az MSN-bol.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 9., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 19:09
de.Pipita írta:Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan...numberone1 írta:Suarez mennyire lefele log ki teknikailag az MSN-bol.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 9., szombat 19:06
Én tapsolnék, ha Bale lenne ennyire technikás nálunknumberone1 írta:Suarez mennyire lefele log ki teknikailag az MSN-bol.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 9., szombat 18:30
Mondjuk ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy Suarez a technikátlan...numberone1 írta:Suarez mennyire lefele log ki teknikailag az MSN-bol.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 9., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 9., szombat 16:52
Megesik.ziro4vr írta:Mint a fórumos karrieredet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 9., szombat 16:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem