Nem voltunk vonalba de gyanus...nkább mint nem.hehe írta:az les.
nem baj.

Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.[/quote]Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
[/quote]a értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.[/quote]
Igen. Csak kevés időm van most erre és lassan tudok válaszolni. Ezért sem szólok hozzá semmihez. Na nem mintha annyira hiányoznék én innen.

De félek, hogy a visszavágó még durvább lesz és nálunk is megvannak a "fegyverek", hogy elmenjen a meccs a gusztustalan kategóriába. Amit nem akarok. Abból mi csak rosszul jöhetünk ki.
Spanyolban normálisabb bíró? Lassan ebben én már nem hiszek. Össze-vissza fújnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Pont arra gondoltam amikor megláttam az első kommentjét, hogy mekkora troll lenne, ha vmi hasonlót jelentene a neve, de nem ellenőriztema76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
valljuk meg, spanyolhonban azért ezt nehézkes kivitelezni...Realista24 írta:
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.

Nah de,szerintem nem lesz már semmi, kiélték magukat két meccsen, 4-1nél nem fognak nekiállni durvulni, meg aljaskodni (mi se), nem lenne értelme.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.palesz77 írta:Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már azelőtt tolta az idióta szövegeit, hogy felállt volna neki először a farka. Szóval ez nem mentség. Egyébként meg, úgy tudom, nem érdeklik az ilyen dolgok, inkább viccesnek tartja...BBCKPH írta:te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
csak kérdem.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
csak kérdem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
Az egy dolog, hogy a meccsen mi történt, arra ott van a bíró, az asszisztensek, de ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy így járjanak el a meccsek után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Azért ebben még is csak az a legszebb, hogy az "álszentség lvl 100" zavarta őt a legjobban.a76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?

-
Bár ritkán szólok mostanában hozzá, de ehhez mindenképpen szeretnék.
Az igaz, hogy a Barcaban is megvannak a fene gyerekek minden szempontból. Alves, Piqué, Masch, Alba (komplett védelmünk
) vagy Suarez, de a pályán Barcelona mezben sosem vagy nagyon ritkán durvák vagy alattomosak. Szóval aki balhézott azt tiltsák el, de én most megértem őket.
Amit az espanol foci néven előadott az már súrolta a sportszerűség határát. Sőt, szerintem át is lépték. Azért nem egyszer arra mentek, hogy lesz ami lesz max eltörik a lába.
Én is kiakadnék a játékoskijáróban, mert ezzel már a testi épségemet és ez által a barcelonai karrieremet veszélyezteteik. Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
Az igaz, hogy a Barcaban is megvannak a fene gyerekek minden szempontból. Alves, Piqué, Masch, Alba (komplett védelmünk

Amit az espanol foci néven előadott az már súrolta a sportszerűség határát. Sőt, szerintem át is lépték. Azért nem egyszer arra mentek, hogy lesz ami lesz max eltörik a lába.
Én is kiakadnék a játékoskijáróban, mert ezzel már a testi épségemet és ez által a barcelonai karrieremet veszélyezteteik. Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sose volt szimpatikus

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
google translet volt a barátoma76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?

szerintem mehetne véglegessel.....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Barca fel is lebbezett, mert elvileg Masch mondta azt, ami miatt el lett tiltva..Realista24 írta:Suareaz két meccs, Shakira elnapolva.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suareaz két meccs, Shakira elnapolva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Hány éve tolja a szarházi megnyilváulásait? A szervek egész gyorsan felmérték és lereagálták a helyzetet...

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Aki mostanában szintet lépett a rugdosás tűrésében az Neymar. Tegnap is adtak neki bőven, és fapofával vette tudomásul, amikor meglökték fel se vette, ment tovább előre, a többiek mentek oda helyette. Ilyenkor egyre gyakrabban a pályán adja vissza, egy megalázóbb csellel. Legalább itt is fejlődik, a végén kinő a primadonna szerepből, a korábbi Messi-t idézte ez a magatartása.
Ha Suarez egyenlő a tegnapi nyugodtság, akkor ő xanax-vodka állapotot hozott nagyjából.
Egyébként nincs gond az ilyen keményebb meccsekkel, amíg nincs sérülés, mert jó lendületet ad a következő 4-5 játékhoz, csak az aljas megmozdulások nem kellenek. Meg mehetne ofotért-es kupon a partjelzőknek Spanyolországba valami felajánlótól, mert aki egy meccsen 5-6 lest elfúj össze-vissza az alkalmatlan, és nem szerencsén múlott. Több "stáb" remekel ilyen mutatókkal, nem értem miért nem függesztik fel őket. Anno a Real-nak is volt ilyen meccse, ahol egymás után 5 percen belül fújtak három baromságot. Abból egy gól lett volna, nem volt az, a másikból gól lett az les volt, meg az ellenfélnél ugyanez. Mondjuk azokat azóta nem láttam játékot vezetni szerencsére.
Mindenesetre már van három meccs, amin ennyire vakon voltak, így hamar lesz egy szép válogatás belőle, már csak jó nézettségű youtube-os embert kell meggyőzni, hogy készítse el a La Liga Benny Hill-t, hátha lesz hatása.
Ha Suarez egyenlő a tegnapi nyugodtság, akkor ő xanax-vodka állapotot hozott nagyjából.
Egyébként nincs gond az ilyen keményebb meccsekkel, amíg nincs sérülés, mert jó lendületet ad a következő 4-5 játékhoz, csak az aljas megmozdulások nem kellenek. Meg mehetne ofotért-es kupon a partjelzőknek Spanyolországba valami felajánlótól, mert aki egy meccsen 5-6 lest elfúj össze-vissza az alkalmatlan, és nem szerencsén múlott. Több "stáb" remekel ilyen mutatókkal, nem értem miért nem függesztik fel őket. Anno a Real-nak is volt ilyen meccse, ahol egymás után 5 percen belül fújtak három baromságot. Abból egy gól lett volna, nem volt az, a másikból gól lett az les volt, meg az ellenfélnél ugyanez. Mondjuk azokat azóta nem láttam játékot vezetni szerencsére.
Mindenesetre már van három meccs, amin ennyire vakon voltak, így hamar lesz egy szép válogatás belőle, már csak jó nézettségű youtube-os embert kell meggyőzni, hogy készítse el a La Liga Benny Hill-t, hátha lesz hatása.