Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Turan kis labdát adott... Asszem a Barcában keményen tudja majd kamatoztatni a tehetségét. Csoda is, hogy ilyen későn jött el nyugatra focizni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
THXhehe írta:de vannak.numberone1 írta:Tudtok olyan veboldalat ahol hd-s streamet lehet fogni ace playerrel? Rojadirecta kivetelevel, mert vmilyen oknal fogva nincsek spanyol bajnokik a listan.
amúgymeg:
http://www.livefootballol.com/acestream ... -list.html

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jelenleg szerintem Messi nem zavarja csak az S és az N a hármasból
Gondolom amiatt veri a mellét, hogy Messi előtt áll, elég is az neki :Đ

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Messi dupla.Ronaldo má eszi a kefèt
Máma is csak orokolni lehet majd tole a labdát

Máma is csak orokolni lehet majd tole a labdát

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
5-nél nem lesz több.Remy írta:Figyeljétek meg... itt is meglesz a 10 gól. Csak itt nem 9 ember ellen, és máris megvan az új címlap. A Barcának 11 ember ellen is sikerült a 10 gólt elérni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de vannak.numberone1 írta:Tudtok olyan veboldalat ahol hd-s streamet lehet fogni ace playerrel? Rojadirecta kivetelevel, mert vmilyen oknal fogva nincsek spanyol bajnokik a listan.
amúgymeg:
http://www.livefootballol.com/acestream ... -list.html

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Figyeljétek meg... itt is meglesz a 10 gól. Csak itt nem 9 ember ellen, és máris megvan az új címlap. A Barcának 11 ember ellen is sikerült a 10 gólt elérni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tudtok olyan veboldalat ahol hd-s streamet lehet fogni ace playerrel? Rojadirecta kivetelevel, mert vmilyen oknal fogva nincsek spanyol bajnokik a listan.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem voltunk vonalba de gyanus...nkább mint nem.hehe írta:az les.
nem baj.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.[/quote]Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
[/quote]a értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.[/quote]
Igen. Csak kevés időm van most erre és lassan tudok válaszolni. Ezért sem szólok hozzá semmihez. Na nem mintha annyira hiányoznék én innen.

De félek, hogy a visszavágó még durvább lesz és nálunk is megvannak a "fegyverek", hogy elmenjen a meccs a gusztustalan kategóriába. Amit nem akarok. Abból mi csak rosszul jöhetünk ki.
Spanyolban normálisabb bíró? Lassan ebben én már nem hiszek. Össze-vissza fújnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Pont arra gondoltam amikor megláttam az első kommentjét, hogy mekkora troll lenne, ha vmi hasonlót jelentene a neve, de nem ellenőriztema76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
valljuk meg, spanyolhonban azért ezt nehézkes kivitelezni...Realista24 írta:
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.

Nah de,szerintem nem lesz már semmi, kiélték magukat két meccsen, 4-1nél nem fognak nekiállni durvulni, meg aljaskodni (mi se), nem lenne értelme.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.palesz77 írta:Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már azelőtt tolta az idióta szövegeit, hogy felállt volna neki először a farka. Szóval ez nem mentség. Egyébként meg, úgy tudom, nem érdeklik az ilyen dolgok, inkább viccesnek tartja...BBCKPH írta:te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
csak kérdem.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
csak kérdem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
Az egy dolog, hogy a meccsen mi történt, arra ott van a bíró, az asszisztensek, de ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy így járjanak el a meccsek után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Azért ebben még is csak az a legszebb, hogy az "álszentség lvl 100" zavarta őt a legjobban.a76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?

-
Bár ritkán szólok mostanában hozzá, de ehhez mindenképpen szeretnék.
Az igaz, hogy a Barcaban is megvannak a fene gyerekek minden szempontból. Alves, Piqué, Masch, Alba (komplett védelmünk
) vagy Suarez, de a pályán Barcelona mezben sosem vagy nagyon ritkán durvák vagy alattomosak. Szóval aki balhézott azt tiltsák el, de én most megértem őket.
Amit az espanol foci néven előadott az már súrolta a sportszerűség határát. Sőt, szerintem át is lépték. Azért nem egyszer arra mentek, hogy lesz ami lesz max eltörik a lába.
Én is kiakadnék a játékoskijáróban, mert ezzel már a testi épségemet és ez által a barcelonai karrieremet veszélyezteteik. Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
Az igaz, hogy a Barcaban is megvannak a fene gyerekek minden szempontból. Alves, Piqué, Masch, Alba (komplett védelmünk

Amit az espanol foci néven előadott az már súrolta a sportszerűség határát. Sőt, szerintem át is lépték. Azért nem egyszer arra mentek, hogy lesz ami lesz max eltörik a lába.
Én is kiakadnék a játékoskijáróban, mert ezzel már a testi épségemet és ez által a barcelonai karrieremet veszélyezteteik. Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!