de vannak.numberone1 írta:Tudtok olyan veboldalat ahol hd-s streamet lehet fogni ace playerrel? Rojadirecta kivetelevel, mert vmilyen oknal fogva nincsek spanyol bajnokik a listan.
amúgymeg:
http://www.livefootballol.com/acestream ... -list.html
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 16:16
de vannak.numberone1 írta:Tudtok olyan veboldalat ahol hd-s streamet lehet fogni ace playerrel? Rojadirecta kivetelevel, mert vmilyen oknal fogva nincsek spanyol bajnokik a listan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 9., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 9., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 9., szombat 16:12
Nem voltunk vonalba de gyanus...nkább mint nem.hehe írta:az les.
nem baj.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 9., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. január 9., szombat 15:25
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.[/quote]Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 8., péntek 21:25
Pont arra gondoltam amikor megláttam az első kommentjét, hogy mekkora troll lenne, ha vmi hasonlót jelentene a neve, de nem ellenőriztema76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 8., péntek 20:10
valljuk meg, spanyolhonban azért ezt nehézkes kivitelezni...Realista24 írta:
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 19:57
Ja értem, így már világos. Köszi. De azért a visszavágóra csak-csak normálisabb bírót fognak küldeni.palesz77 írta:Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 8., péntek 19:56
Szerintem arra gondolt, hogy hentelhetnek nyugodtan kovetkezo meccsen is, ugyse lesz kovetkezmenye.Realista24 írta:Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 19:54
Már azelőtt tolta az idióta szövegeit, hogy felállt volna neki először a farka. Szóval ez nem mentség. Egyébként meg, úgy tudom, nem érdeklik az ilyen dolgok, inkább viccesnek tartja...BBCKPH írta:te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
csak kérdem.
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2016. január 8., péntek 19:51
te mit tennél, ha a fiad halalát kívánná pár száz gyökér?Realista24 írta:Végre hivatalos szervnek is elege lett már Mr. Shakira idióta kommentjeiből és most vizsgálják az Espanyol elleni meccs utáni nyilatkozatát. Mondjuk sanszos hogy nem kap semmit, de ez is valami. Bár amilyen IQ negatív, fel sem fogja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 19:28
Van tétje a visszavágónak? Vagy mire gondolsz, hogy készítik elő?Szóval úgy érzem, a meccs után inkább az ellenfél játékosainak járna súlyosabb büntetés, de egyelőre minket huzkodnak meg jobban és ezzel elő is készítik a visszavágót. Vicc!!
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 8., péntek 18:18
Azért ebben még is csak az a legszebb, hogy az "álszentség lvl 100" zavarta őt a legjobban.a76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. január 8., péntek 17:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 8., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 8., péntek 17:32
google translet volt a barátoma76gyuri írta:Az megvan, hogy a Barcás kolléga milyen néven ossza az igét (ебать РМ)?
HozzászólásSzerző: a76gyuri » 2016. január 8., péntek 17:23
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 8., péntek 16:06
Barca fel is lebbezett, mert elvileg Masch mondta azt, ami miatt el lett tiltva..Realista24 írta:Suareaz két meccs, Shakira elnapolva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 15:52
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem