Akkor Bale már Manchesterbe tart?hehe írta: mindenesetre ott edzésen maguk között tudják, hogy ki a faszagyerek és ki hullik el a porba, ha igazán focizni kellez egy sima tévés meccsen nem fog kijönni, csak ha maxra vannak kényszerítve.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 8., péntek 22:13
Akkor Bale már Manchesterbe tart?hehe írta: mindenesetre ott edzésen maguk között tudják, hogy ki a faszagyerek és ki hullik el a porba, ha igazán focizni kellez egy sima tévés meccsen nem fog kijönni, csak ha maxra vannak kényszerítve.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 8., péntek 22:12
sztem b.szott über lennék, lehet oxigénsátor kéne fél óra után, de fejben mindnél gyorsabb vagyok, na meg ha nem kell kilométereket futni, akkor a technika sem gond.ziro4vr írta:Aztán őket is leokádnád a tegnapi vacsorával...hehe írta: istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 8., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 21:49
Aztán őket is leokádnád a tegnapi vacsorával...hehe írta:istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 8., péntek 21:37
Hát nem is tudom...hehe írta:istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 8., péntek 21:35
istenem csak egyszer vehetnék részt egy ilyen edzésen ilyen játékosok közt, hogy megnézzem, hogy csak nagy-e a pofám vagy van alapja is.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 8., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 16:54
Hetek óta normálisan dolgozik az edzésen, csak Rafa szopatta. Miért ne lenne rendben?morientes írta:Csak azèrt irtam be a kezdobe a brazilt,arra gondoltam nem lenne e kockázat kezdetni a,spanyolmèg.Egèszsègugyileg,ugy èrtem.Sztm nem bir mèg kilencvenet.ziro4vr írta:Padra elmegy a brazil, de egyértelmű, ha Carvajal formában van akkor neki kell kezdenie. A 30 meg úgy jött össze, hogy ér max 10-et, a többi a szokásos portónak fizetendő extra.
Vagy kezd oszt le lesz cserèlvw a hatvanadik kornyèkèn,vagy cserekènt játszik majd.De hogy fog az biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 8., péntek 16:44
Csak azèrt irtam be a kezdobe a brazilt,arra gondoltam nem lenne e kockázat kezdetni a,spanyolmèg.Egèszsègugyileg,ugy èrtem.Sztm nem bir mèg kilencvenet.ziro4vr írta:Padra elmegy a brazil, de egyértelmű, ha Carvajal formában van akkor neki kell kezdenie. A 30 meg úgy jött össze, hogy ér max 10-et, a többi a szokásos portónak fizetendő extra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 8., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 16:26
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 8., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 8., péntek 15:54
Bevagy Baszva Cimbora?Nem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 15:36
Valami ilyesmit vártam, jó lehet ez. Főleg ha a két alfa összekapja magát. Bale már elkezdte, Cé is mutathatna életjeleket. Isco meg remélem bizonyít.El Maestro írta:Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; BBC. Ezt próbálgatta edzésen, ha hinni lehet a híreknek.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. január 8., péntek 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 8., péntek 15:32
Carvajal ott lesz szerintem.morientes írta:Navas-Danilo-Ramos,Varane-Marcelo-Modric,Kroos,Isco-BBCNem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd, a többieket a kezdőcsapatban majd holnap megtudja mindenki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 8., péntek 15:31
Navas-Danilo-Ramos,Varane-Marcelo-Modric,Kroos,Isco-BBCNem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd, a többieket a kezdőcsapatban majd holnap megtudja mindenki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 15:30
Imádom Kroost. Mindenki extázisban, ő tol egy félmosolyt, de közben már folytatná tovább.Mike írta:ezek megőrültek
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. január 8., péntek 14:58
na gecc Zizou megvan az első rossz pont!A szabadrúgások? Természetesen Ronaldo végzi el őket.
Nem mondom el, mi lesz a holnapi kezdőcsapat. Bale, Benzema és Cristiano játszanak majd, a többieket a kezdőcsapatban majd holnap megtudja mindenki.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 8., péntek 14:55
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem