igazi aljadék véglény, biztos belehalt volna, ha egy öregemberrel le kellett volna állni beszélni és nem megalázni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 7., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 7., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 7., csütörtök 19:32
Koszi, akkor unicorn tabla az felejtos..:-)Boky írta: nekem winmau van, azt ajánlom is (blade vagy diamond), jobb mint az unicorn, amit a PDC használ, az nagyon gyorsan el tud használódni.
HozzászólásSzerző: Boky » 2016. január 7., csütörtök 19:24
nekem winmau van, azt ajánlom is (blade vagy diamond), jobb mint az unicorn, amit a PDC használ, az nagyon gyorsan el tud használódni.reeed_ati írta:(Bocs az ekezetek miatt, de telorol vagyok)
Irtam valamelyik verseny alatt, hogy vettem elektrokomos dartstablat, most en is tervezek sima tablat venni, rendes nyilakkal. Oke, hogy a nyilakat ki kell majd tapasztalni, de milyen tablatok van?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 7., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 7., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 7., csütörtök 17:31
Ha papíron lenne ez a mondatod már széttéptem volnaziro4vr írta: Ohh. Ez esetben lassú bénabéla vagy.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:30
Ohh. Ez esetben lassú bénabéla vagy.sebydani írta:Mármint, már megtettem csak láttam, hogy magát a cikket te már pont bemásoltad, ezért azt a részt kiszedtem a hozzászólásombólziro4vr írta:Ja nem láttam sry.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 7., csütörtök 17:28
Mármint, már megtettem csak láttam, hogy magát a cikket te már pont bemásoltad, ezért azt a részt kiszedtem a hozzászólásombólziro4vr írta:Ja nem láttam sry.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 7., csütörtök 17:26
Már ctrl+c-ztem én is pont. Fél évvel az olimpia előtt, nagyon kellett, hogy lemondjon egy ilyen sikeres edző..
HozzászólásSzerző: Boky » 2016. január 7., csütörtök 15:58
a szár műanyag és 5,5 cm, a nyilak 25 grammosak. sajna nem a legjobb minőség, én is csak március óta dobálok steel táblára, először csak a táblához járt szett volt, utána vettem 2 olcsóbb szettet, hogy tudjak kísérletezni. 1-2 hónap múlva már lesz keretem és akkor szeretnék venni 1 anderson v taylor nyílkészletet.Zsombor írta:Milyen anyagú és méretű szárral dobálgatsz?Boky írta: végszó, tényleg ki kell tapasztalni, vegyél több nyílkészletet ha megteheted és kombináld össze a testeket a szárakkal és a tollakkal. én a nyílon amivel dobok, ami egy winmaus test harrows-os szárral és Lewis-os tollal, ha lecserélem a tollat már teljesen máshogy száll és áll bele a táblába.
Amúgy én kb 2 hónapja dobálgatok, persze nem olyan gyakran, aztán én is most rendeltem egy szett nyilat, meg pár darab különböző méretű szárat plusz ugye pár tollat is. A dobás meg nagyon jó kérdés, én most próbálok váltani rajta, nézegettem ezt a Lewis és Anderson videót pár napja, és a Lewis-féle tetszik eddig. Amúgy szerintem nem feltétlenül a fogás a kulcs, hanem ahogy elhajítod a nyilakat. Legalábbis mikor tudatosan figyeltem arra, hogy kb vízszintes pozícióba kerüljön a karom és csuklóval is rendesen ráborítsak, sokkal jobb eredményeket értem el.
Ez az oldal meg rendelésre parádés
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 7., csütörtök 15:43
Milyen anyagú és méretű szárral dobálgatsz?Boky írta: végszó, tényleg ki kell tapasztalni, vegyél több nyílkészletet ha megteheted és kombináld össze a testeket a szárakkal és a tollakkal. én a nyílon amivel dobok, ami egy winmaus test harrows-os szárral és Lewis-os tollal, ha lecserélem a tollat már teljesen máshogy száll és áll bele a táblába.
HozzászólásSzerző: Boky » 2016. január 7., csütörtök 14:56
a neten nagyon sok videó van, hogy a profik, hogy dobnak (pl. ando, lewis), de lényegében neked kell kitapasztalnod, mi a kényelmes. láthattad a VB-n is, hogy ahány ember, annyi technika.dannen írta:bocsánat, hogy itt megszakítom a magas röptű gondolatokat, de van itt valaki aki gyakorlatban is dartsozik? most vettem egy táblát pár nyíllal és bármilyen hasznos tanácsot szívesen várok, azon kívül, hogy gyakoroljak sokatgondolom a nyíl fogását/dobás technikáját magadnak kell kitapasztalni, mert mindenkinek más kényelmes, más válik be, de ha van valami amire nagyon oda kell figyelni akkor szívesen olvasom. például arra válaszolhatna valaki, hogy van-e olyan dobástechnika amikor a nyíl "nyakát" megpörgeted dobás közben a hüvelyk és a mutató ujjaddal, mert ezt is próbálgattam most és az sem volt rossz. amúgy meg úgy dobok, hogy simán 3 ujjal fogom a nyilat és kb. mikor derékszögben van az alkarom és a felkarom akkor engedem el a nyilat, az alkarom persze megy tovább dobás után is, amolyan taylorosan
![]()
szóval bármilyen okoskodást szívesen hallgatok
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2016. január 7., csütörtök 14:40
pedig mostanság jött divatba a nőknél a minél masculinabb testalkat, fogadóoldalon pedig a gyúróspalánták rejszolnakKerlon írta:egy ilyen férfis nőt nem tudom kidugna meg rendesen, én biztos nem
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 13:53
egy ilyen férfis nőt nem tudom kidugna meg rendesen, én biztos nemRealista24 írta:Van-van, megadhatja a koktéljának a receptjétPipita írta:Hát jelen pillanatban toronymagasan ő a világ legjobb úszónője, gondolom van mit tanulni tőle.
Az, hogy ezzel tisztában van, az nálam szintén nem vesz el az érdemeiből, még ha másnak nem is szimpatikus.![]()
Le akartam írni a reklámfilmes sztorit is, de ziro már megtette. Edzés helyett néha egy kis kikapcsolódás és rendes sex kéne neki, aztán máris szebben látná a világot.
Ja, amúgy Cé sem a pénzért volt kedvetlen a pályán anno, aztán mégisEzek a meg nem értett világ legjobbjai...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 7., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 7., csütörtök 7:36
Van-van, megadhatja a koktéljának a receptjétPipita írta:Hát jelen pillanatban toronymagasan ő a világ legjobb úszónője, gondolom van mit tanulni tőle.
Az, hogy ezzel tisztában van, az nálam szintén nem vesz el az érdemeiből, még ha másnak nem is szimpatikus.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem