Irigylem Ballackot, ennél jobb szögből nem lehetett végig nézni ezt a csodát

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 7., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:26
Azt meg lehet próbálni, de nekem oda is lassú, és Cé sem lett kombinatívabb és sokszínűbb az utóbbi 1 évben. Cé behúzódna, aztán Hamesz meg ívelné be neki. Na meg hát ha Danilo van mellette akkor pláne, de reméljük Carvajal lesz az alap Zinedinnél.CS0ki írta: 4-3-3-ban jobb oldalra lenne jó, csak oda meg Bale van. Védekezésben meg persze 4-4-2, annyit rá lehet bízni. Én továbbra is Bale nélkül szeretek álmodni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 7., csütörtök 17:19
Azon a helyen nem is csodálom. Nagyon vissza lett vonva, a félpálya környékén mozgott végig. Hosszú labdákban nem olyan erős, neki közelebb kell lennie a tűzhöz.Ez igaz,de mostanában mintha mulna a varázs.Bár sokat nem is játszott.De miota megsèrult,nem ugyan az.
Pont itt volt elég gyenge.Modric, Kroos, James, BBC, pörögjön a 433, mi a kérdés?
4-3-3-ban jobb oldalra lenne jó, csak oda meg Bale van. Védekezésben meg persze 4-4-2, annyit rá lehet bízni. Én továbbra is Bale nélkül szeretek álmodni.4231 nem jó ezzel a kerettel, a védekezés teljesen szétesne, 433ba lassú, max elöl középen lenne el, kissé visszavonva, de oda meg van egy Benzema.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 7., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 7., csütörtök 17:11
Ott is mentőt kellett hívni a kapushoz az egyik löketed után?nmate írta:Ja, aztán én is fan girl lettem, mint te :Đpheco írta:De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezben
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 17:08
Ez igaz,de mostanában mintha mulna a varázs.Bár sokat nem is játszott.De miota megsèrult,nem ugyan az.CS0ki írta:Hamesz legnagyobb előnye, hogy vonza a gólt. Én sem tudom mitől, mert egyértelműen megvannak a hiányosságai, de valahogy amikor ő ott van, akkor jöhet a gól. Vagy gólpassz, vagy ő maga lövi, de ot a veszély mindig a játékában. Neki ez az egyik fő képessége.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 7., csütörtök 17:04
Ja, aztán én is fan girl lettem, mint te :Đpheco írta:De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezben
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 7., csütörtök 17:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. január 7., csütörtök 16:58
De aztán madridom focin meggyőztelek a pink James mezbennmate írta:Persze, hogy nem lehet rá csapatot építeni, de szerintem elég fontos lenne megtalálni a helyét. Némileg behatárolja a lassúsága, de szívvel, lélekkel játszik és olyan bal lába van, amivel meccseket lehet nyerni. Kellenek az ilyen játékosok, pedig borzasztó szkeptikus voltam vele kapcsolatban a leigazolása előtt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 7., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 7., csütörtök 16:20
ez még talán igaz is lehet, de mi is kell ehhez?dög lassú ez tény, de őt a kapuhoz feltolva remekül lehetne használni
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 16:18
Az nem az o hibája,hanem azè aki megvette,ès okos volt aki aledta.Igazából neki a legnagyobb hibája, hogy 80 milla volt,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 7., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 16:06
nem éppen, nem kedvencem James, de ő is jól operál testcselekkel, jól fordul és az a bal láb magasan ver valószínűleg mindenkit, arról nem is beszélve, hogy rendkívül intelligens játékos ő is...hehe írta:egyrészt mi nem gyémántban nyomjuk, másrészt hamesz a bal lábán kívül nem tud semmi extrát, sőt, inkább lefele lóg ki, gyakorlatilag mindenki jobb nála egyénileg a keretben a támadószekcióban.MesQueUnClub írta: Gyémánt alaknál irányító kpban, ahol a kolumbiai válogatottban is játszott.
kivéve talán jesét, de ő is néhanapján megcsinálja a cselt és elfut a szélen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 7., csütörtök 16:04
Igazából neki a legnagyobb hibája, hogy 80 milla volt, ha 35-40be vettétek volna, szerintem sokaknál egész más lenne a megítélése. Egyébiránt figyeltem a labdáit mikor Iscoval voltak fent, a palinak lehet csak bal lába van, de hogy esze az van a focihoz az tuti.hehe írta: egyrészt mi nem gyémántban nyomjuk, másrészt hamesz a bal lábán kívül nem tud semmi extrát, sőt, inkább lefele lóg ki, gyakorlatilag mindenki jobb nála egyénileg a keretben a támadószekcióban.
kivéve talán jesét, de ő is néhanapján megcsinálja a cselt és elfut a szélen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 7., csütörtök 16:02
egyrészt mi nem gyémántban nyomjuk, másrészt hamesz a bal lábán kívül nem tud semmi extrát, sőt, inkább lefele lóg ki, gyakorlatilag mindenki jobb nála egyénileg a keretben a támadószekcióban.MesQueUnClub írta:Gyémánt alaknál irányító kpban, ahol a kolumbiai válogatottban is játszott.numberone1 írta:
Es hol a helye?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 7., csütörtök 15:54
Hazardnál abban más a helyzet, hogy őt már láttam cselsorozatokkal védelmet megbontani, többször is. Pogbát nem sűrűn, szerintem konkrétan jobb játékos lenne, ha kevesebbszer vállalná be az értelmetlen cseleket, vagy csak szimplán nem vállalná túl magát annyira.numberone1 írta:Vedelem a kp-n kezdodik. Ha kp-n megver embereket mar jok lehetnenk, akkor mar ember for van.
...
Pont irtad, h Hazardot tudna Zizou csiszolni...akkor talan Pogbat is.
Őt meg én is csak úgy tudom elképzelni nálatok, amúgy nem lenne sok értelme.numberone1 írta:Alapban nekem nincs gondom Hazardal sem. Ot csak akkor tudom elkepzelni, ha CR lep.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem