Biztos, hogy manapság?@Sonny írta:Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle,csak manapság elment ebbe az irányba a világ,hogy a tiniket minél hamarabb a mélyvízbe dobják.

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 12., péntek 14:38
Biztos, hogy manapság?@Sonny írta:Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle,csak manapság elment ebbe az irányba a világ,hogy a tiniket minél hamarabb a mélyvízbe dobják.
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 12., péntek 14:17
Én, nagyon örülök ennekKerlon írta:Mikor volt utoljára ennyi spanyol a keretben?12-re számolom őket ifikkel együtt Adán nélkül.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 12., péntek 14:15
Gündogan még mindig nem leadó.poronty írta:Az a bajom, hogy ennyi pénzből megtudtuk volna venni a Kondogbia-Gündogan párost is kb. Egyébként megnéztem volna, inkább, hogy mit tud még Sociedad-ban a következő évben és amennyiben megfelelően játszik, akkor leigazolom, mert ugyanennyibe került volna, így meg benne van a lehetőség, hogy nagyon mellé nyúl Perez, mert volt egy jó szezonja.
Nem értek egyet. Egy játékos egy befektetés is. Sportszakmai és pénzügyi is egyben. Beckham pénzügyi volt. Kaká is pénzügyileg valószínűleg megtérül, míg sportszakmailag bukás volt. Ronaldo mindkét részében megtérülő befektetés volt. Illaramendinek a kivásárlási árára akkor tudjuk csak mondani, hogy nem érte meg, ha sportszakmailag nem válik be "eléggé" (ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem érted mire gondolok), vagy -rosszabb esetben- semennyire. Mert az ugye nyilvánvaló, hogy nem a reklámarca miatt vettük meg.CS0ki írta:Akkor se kell visszavonni. Lényegtelen, hogy mi lesz konrkétan a gyerekből, most nem azt a pénzt fizettük ki.Ahogy Varane-t se adnám el most semmi pénzért, de ha 25 millióba került volna, az most is szar üzlet lenne, mert akkor egy tapasztalatlan gyerekért, akinek alig volt első osztályú tapasztalata, sok lett volna a 25.Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
Még a PSG sincs olyan helyzetben, hogy egy 40-45 millióért vett, valószínűleg nem keveset kereső játékost jegeljen a szezon elején, pláne amikor ez a játékos a csapata egyik meghatározó játékosa volt tavasszal Ancelotti alatt. Utána meg a nem megfelelő alapozás miatt meg tavasszal nem lesz elég a teherbírása.CS0ki írta:A csapat azt csinál, amit akar, ahogy írtad pl Ribery esetében is. A psg meg olyan pénzügyi helyzetben van, hogy leszarhatja a következményeket, de én mondjuk nem láttam nagyon olyan példát, hogy egy játékos konkrétan nem volt hajlandó soha többé játszani a csapatnál.Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)
Ja, meg még azt akartam a témához, hogy Ancelottival meg végképp nincs értelme ilyen szerződésnek, hiszen neki jogilag semmi köze nincs a játékosok és a klubok közötti szerződésekhez.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 12., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 12., péntek 14:03
Remélem a sok fanyalgónak letörli a szája széliről a tejfölös ubisalit.Amúgy az ilyen játékosok, mint Illarramendi jönnek a semmiből és hamar berobbannak az érett játékukkal. Busquets is így volt a Barcában, de ő neki Guardiola hátszele kellett. Illarra meg a Sociedadban csillogtatta meg a tudását és most "leperkálunk" érte egy rakat eurót és bízunk benne, hogy nem a semmiért. Alapból, ha 3 ember - nem akárkik - is egyöntetűen akarja még ennyiért is, akkor ott már lehet valami.
@Sonny írta:Én örülök Illaramendi érkezésének, lehet itt fanyalogni az ára miatt,de szerintem Perez, Ancelotti és Zidane sem hülye, és tudják,hogy miért pont őt igazolták le.
Jó teljesítményt várok el tőle,az meg,hogy 23 éves nem jelent semmit. Vannak később érő játékosok,akik ugyan olyan klasszisok lehetnek. Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 14:01
Ezzel csak az a baj, hogy kivásárlási ára volt az emberünknek ami 30 milla volt + az adók. Se Bale se Suarez nem rendelkezik kivásárlási árral, mert akkor megnyugtatlak, hogy már Bale is régen itt vigyorogna Real mezben...CS0ki írta:Nekem azzal van csak a bajom, hogy kifizettünk érte 38 milliót. Ezek után mondjuk a liverpool mennyit mondjon Suarezért? Vagy valaki még Bale-nél is 60 milliót emleget?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 12., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 13:57
Kerlon írta:Nekem meg az a bajom, hogy sírtok a vétel árért, amikor még nem is csinált semmit se a gyerek. Majd 2-3 hónap után sírjunk, ha tényleg szerencsétlen lenne, addig előlegezzünk meg neki egy kevés bizalmat. Ennyi egy szurkolótól a minimum!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 13:56
Akkor se kell visszavonni. Lényegtelen, hogy mi lesz konrkétan a gyerekből, most nem azt a pénzt fizettük ki.Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
Inkább 30 milliónak a 20% talán, a Sosiedad-ot elméletileg annyi illeti.Bár gyanítom a 38 milliót meg kell szorozni 0.20%-al és így kijön a pénzösszeg.
A csapat azt csinál, amit akar, ahogy írtad pl Ribery esetében is. A psg meg olyan pénzügyi helyzetben van, hogy leszarhatja a következményeket, de én mondjuk nem láttam nagyon olyan példát, hogy egy játékos konkrétan nem volt hajlandó soha többé játszani a csapatnál.Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 13:54
Most ez troll?Gabo írta:Túl változatos a fórum véleménye Illarramendivel kapcsolatban. Megyek megveszem fifában és kiderül, hogy mit is tud.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 12., péntek 13:53
Ezt vagy ehhez hasonló mondatot már nagyon sok embertől olvasok és nem értem.. Gündoganról kijelentették, hogy nem fogják eladni, idén legalábbis biztosan nem. Akkor nem értem miért megy ezen az agonizálás még mindig?! Ha ezt a summát tettük volna le Ilkay-ért, akkor sem engedte volna el a Dortmund és ő sem feltétlen akar(t) most váltani.Az a bajom, hogy ennyi pénzből megtudtuk volna venni a Kondogbia-Gündogan párost is kb.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 12., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 12., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 12., péntek 13:48
Hát igen nincs elég támadó szellemű középpályásunk. Özil, Isco, Modric, Kaká, Kroos. Zsír. Még hozzuk Pastoret, Gansot, Oscart, David Silvat, Matat vissza VDV-t és Sneijdert oszt jók leszünk.Kerlon írta:Transfermarkton meg van egy hír, hogy Thiago érkezésével rohadt nagy esély van arra, hogy Kroos nálunk köt ki. Mi lesz itt emberek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 13:46
Védekezésben hozza azt a szintet amit már Alonso kiöregedve hozott, de támadásban +-t fog jelenteni mindenképpen. Nem szabad elfeledni, hogy 23 éves és most olyan valakikkel fog edzeni akiktől csak tanulhat.Kerlon írta:Amúgy Alonsohoz hasonlítanám, de többet mozog, valamivel gyorsabb és kevésbé ívelgetős játékos. Szerintem nagyon hasznos lehet nekünk ő a következő évektől. Amúgy
Imádom az ilyen hsz-t ...Anthony írta:Ezek megkergültek véglegesen...erre nincs más magyarázat...38 millió, mire is, miért is???
Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 12., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 12., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 13:43
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem