HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 6., szerda 15:27
Szerintem promózná ő szívesen az eseményt, de azt a szövetség kezdetektől fogva egy feltételnek szabta meg.
Meg valószínűleg az elejétől kezdve problémája van, és nem akarta azt,hogy elvállalja,aztán meg szembe megy velük. Elég viccesen hatna.
Én nem tudom mi az igazság, de a körülmények javítása szükséges, ezt viszont Lacika is elmondta már régebben is többször, most épp mást mond.
Lehet nem volt szép széttépni azt a papírt, de világosan megmondta decemberben is,hogy nem promózza az eseményt. Erre a szövetség elérak egy ilyet,hogy promózz és kapsz pénzt. Nem is tudom milyen reakciót vártak...plusz ugye, már először is elmondta,hogy nem pénz kell neki elsősorban, hanem felszerelés.
Igen, az hozzátartozik,hogy valószínűleg kint hozzászokott a jóhoz, és magasabb igényei vannak. Ezt a részét adom, nyilván közrejátszik.
De nem az első eset az úszószövetségnél ez,hogy valakik követelnek, régebben volt egy rajtgépes vita is, már rég nemzetközi versenyeken újfajta rajtgép volt, nálunk meg nem voltak hajlandóak kicserélni egy uszodában sem. Rendeltek belőlük, de mondván túl drága felszerelés, nem szerelték be, hanem porosodtak a raktárban...ez ellen többen is mentek, talán valamelyik olimpia előtt volt ez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."