Gareth Bale - 18
- ___Samy___
Re: Gareth Bale - 11
Jár a taps, így tovább!
Csak nehogy elhiggye megint, hogy ő a jani.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Utóbbi két meccsből kétszer ő volt a MoM. Fikázni tudtam, most végre megérdemli a dicséretet is. Így tovább!

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Gareth Bale in his Real Madrid career:
• 108 Games
• 51 Goals
• 37 Assists
• 108 Games
• 51 Goals
• 37 Assists
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Statok alapján tényleg nem áll rosszul, de a mutatott játék képe, a felsorolt 4 gól a Vallecano ellen stb. tudatában pl. hányan tartanátok meg, ha ő és valaki a képen látható 4-esből között kéne választani? Szerintem kevesen, és ez nem véletlen, Angliában nagy császár lenne, e felől viszont nincsen kétségem, csak az a kérdés, hogy a vezetőségetek és ő mikor jönnek erre rá. Félretéve azt, hogy mennyire kompatibilis a BPL-el a játéka, milyen népszerű ott, pont ezek miatt a statok miatt nem fogtok rajta bukni, ha a közeljövőben adjátok el.
Idei RM támadók
Bale RM-ben
Hypolt szélsők legjobb szezonjai 90 perc átlagban
Idei RM támadók
Bale RM-ben
Hypolt szélsők legjobb szezonjai 90 perc átlagban
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze,de hasznosan játszik,változott a hozzáállása és eredményes.Gól,gólpassz,kulcspassz,mostanában azért valamelyik mindig van.ericco írta:A statisztika olyan, mint a bikini. Sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja.
Tavalyhoz képest fejlődött, bár ahhoz a szinthez mérve nem volt nehéz, de ez még mindig kevés.

Játsszon csak jól,könnyebb lesz így eladni nyáron.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A statisztika olyan, mint a bikini. Sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja.
Tavalyhoz képest fejlődött, bár ahhoz a szinthez mérve nem volt nehéz, de ez még mindig kevés. És mikor olyan híreket olvasok, hogy őt tervezik a Real Madrid alappillérének a jövőben, ugyanúgy elkap a gyomorideg, mint amikor ívelés ment Ikerre
Tavalyhoz képest fejlődött, bár ahhoz a szinthez mérve nem volt nehéz, de ez még mindig kevés. És mikor olyan híreket olvasok, hogy őt tervezik a Real Madrid alappillérének a jövőben, ugyanúgy elkap a gyomorideg, mint amikor ívelés ment Ikerre

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiegészítés, kilencből négy gól, a kilenc emberrel küzdő Rayonak ment.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem, hogy miért ilyen hulladék oldalt kell nézni ezekre, mikor ott van a Real oldala, ha már nem a madridomét nézed.miro írta:15 meccs/9 gól/10 gólpassz. (Transferm.)
![]()
![]()
Hét gólpassza van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem szimpatikus a nyápic belga sem, de ha Benitez után Bale is eltakarodna a csapatomból akkor lennék igazán happy.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ugyanígy vagyok vele én is. Sokat nyerhetnénk vele, mert ha Zidane-nak sikerül kihozni belőle a maxot, akkor nem nagyon lehetne megállítani, csak sárgával. A United ellen mikor játszottak, így, hogy nincs formában már az első félidőben kellett volna kapjanak róla vagy 4 sárgát, de csak kettő lett belőle, mert Young meg Herrera megúszta. A lényeg az, hogy egy ilyen játékos kéne nekünk. Mert a Barcanál ilyen Messi meg Neymar is, nálunk CR már nem az, Bale meg soha nem is volt igazán.CS0ki írta:Na igen, elég sokan nyomják most Douglas Costát, holott már 26 lesz, és 2 éve még elég sokan a nevét se tudták. (arra emlékszik valaki, amikor erősen nyomatták nekünk 17 évesen? ) Attól még lehet persze nagyon jó, csak az ő esete is megmutatja, hogy milyen nehéz megítélni, hogy egy játékos mit fog nyújtani a leigazolása után.
Hazard azért jóval többet letett már komolyabb szinteken, mégha nem is annyit, mint ahogy kinézett korábban. De azért mégiscsak a PL legjobbja volt még az előző szerzonban, és ha azt is mondjuk arra, hogy túlzás, azért némi teljesítményt feltételezhetünk ez alapján. Simán benne van, hogy nálunk ugrik egy szintet, új irányítás alatt, új bajnokságban. Az alapok azért megvannak nála, gyors, jól cselez, mindkét lába használható, elég jó a passzjátéka. Ezeket sokszor megmutatta, nem csak 1-2 meccsen. Most 25 éves, még simán odaérhet a legjobbak közé. Egy baj van vele, az ára. 100 millió, meg ilyeneket ne fizessünk. Ha 60-70 millió körül elhozható, akkor szerintem érdemes meglépni. Manapság ilyenek az árak. Bár én türelmes gyerek vagyok, és én a fiatal tehetségeket jobban szeretem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Na igen, elég sokan nyomják most Douglas Costát, holott már 26 lesz, és 2 éve még elég sokan a nevét se tudták. (arra emlékszik valaki, amikor erősen nyomatták nekünk 17 évesen? ) Attól még lehet persze nagyon jó, csak az ő esete is megmutatja, hogy milyen nehéz megítélni, hogy egy játékos mit fog nyújtani a leigazolása után.Tavaly volt az a jó éve. Előtte is ő meg Mata vitte a Chelseat, a Lilleben is 19-20 évesen olyan statisztikái voltak a látványos játéka mellette, hogy csak na. Jó ez a Douglas Costa, nem azt mondom, csak érdekes, hogy fél év után már mindenki az egyik legjobbnak állítja be. Mi a garancia arra, hogy jövőre is mindenben ennyire jó lesz?
Hazard azért jóval többet letett már komolyabb szinteken, mégha nem is annyit, mint ahogy kinézett korábban. De azért mégiscsak a PL legjobbja volt még az előző szerzonban, és ha azt is mondjuk arra, hogy túlzás, azért némi teljesítményt feltételezhetünk ez alapján. Simán benne van, hogy nálunk ugrik egy szintet, új irányítás alatt, új bajnokságban. Az alapok azért megvannak nála, gyors, jól cselez, mindkét lába használható, elég jó a passzjátéka. Ezeket sokszor megmutatta, nem csak 1-2 meccsen. Most 25 éves, még simán odaérhet a legjobbak közé. Egy baj van vele, az ára. 100 millió, meg ilyeneket ne fizessünk. Ha 60-70 millió körül elhozható, akkor szerintem érdemes meglépni. Manapság ilyenek az árak. Bár én türelmes gyerek vagyok, és én a fiatal tehetségeket jobban szeretem.

- M1Ö
Tavaly volt az a jó éve. Előtte is ő meg Mata vitte a Chelseat, a Lilleben is 19-20 évesen olyan statisztikái voltak a látványos játéka mellette, hogy csak na. Jó ez a Douglas Costa, nem azt mondom, csak érdekes, hogy fél év után már mindenki az egyik legjobbnak állítja be. Mi a garancia arra, hogy jövőre is mindenben ennyire jó lesz?ziro4vr írta:Hazardnak meg volt egy igazán jó éve ennyi erővel, az is régebben. Kicsit egyoldalúak ezek az általad említett sarkítások.
Bale-nek is összejött egy kimagasló éve a Spursben se előtte, se azóta nem tudja azt a szintet hozni.
Nem degradálom le. Írtam, hogy lismerem ezt a fél évét, hogy top meg előtte is jó volt a Sakhtarban. De lehet jövőre már nem fog ennyire szaladni a szekér, azért írtam, hogy várjunk még vele. Ha tudja tartani ezt a szintet most tavasszal is, meg a következő idényben is, akkor nem írtam semmit.MesQueUnClub írta:Tehát felesleges ledegradálni a brazílt.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én is Aubameyang vagy Douglas Costa játékát nézegetném nálunk, bár Costa-ra szinte semmi esély nincs, Auba-ra látok esélyt, főleg, ha valami csoda folytán Aranycipős lenne, akkor hátha elhozná Perez.
(Mert semmi kétségem nincs, hogy itt igazolások terén még mindig Ő lesz a góré...)
Hazard-ot pedig sose csíptem, kár, hogy Zidane-Perez páros Őt preferálná a dortmundi helyett.

Hazard-ot pedig sose csíptem, kár, hogy Zidane-Perez páros Őt preferálná a dortmundi helyett.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Auba vagy Douglas Costa.
Max Reus csak hát Sanitast nagyon lájkolná lehet.
Hazardot régen csíptem nagyon...de sem alázat nincs már benne és a kaput sem erzi annyira. Amugyse ér 100at
De majd kiderül mit mutat Zizou alatt Bale barátunk.
Max Reus csak hát Sanitast nagyon lájkolná lehet.
Hazardot régen csíptem nagyon...de sem alázat nincs már benne és a kaput sem erzi annyira. Amugyse ér 100at
De majd kiderül mit mutat Zizou alatt Bale barátunk.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Namármost, eddig a Robbery párostól várták a csodát, de ugye mind a 2 az orvosi szobában él és vettek 30 milláért egy olyan Brazílt aki technikailag legjobban megközelíti Neymar tudását, másrészt, gyorsabb mint Hazard és vele szemben ő legalább bizonyított élcsapatban, hogy igenis sok múlik rajta, adott egy vagon gólpasszt, a cselei mindig ülnek és jah igen nem 200 millióért vették.M1Ö írta: Szerintem vele várjunk még egy kicsit. Volt egy jó féléve (igazán jó, mert azért a Sakhtarban sem volt rossz) erre már mindenki őt tartja az egyik, ha nem a legjobb szélsőnek.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hazardnak meg volt egy igazán jó éve ennyi erővel, az is régebben. Kicsit egyoldalúak ezek az általad említett sarkítások.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én abban az esetben hoznám Hazard-t, ha megúsznánk egy 50-60 millából. Bár ahogy Bale 90 milla volt, Hazard-t Pérez 150 milláért hozná.
Az üzletember.

Angliában Bale a jobb, nélunk talán Hazard lenne...Én talán megpróbálnám. Bár azt se bánnám, ha nem 100 milliókért igazolnánk játékosokat...
- M1Ö
Teljesen mindegy, hogy jobb vagy bal, mert így, hogy CR meg Bale szabad kezet kap, kb Benzema is többet van a széleken, mint ők. Mondjuk ez le van sarkítva, de értitek a lényeget.
Elöl nincs kötött posztunk, mindenki feltűnik mindenhol, úgyhogy szerintem nem lenne gond belőle, ha CR vagy Bale helyett Hazard lenne.
Ráadásul Hazard már csak a stílusa miatt is elég sokat járkál vissza, ami nagyon sokat számítana nekünk.

Ráadásul Hazard már csak a stílusa miatt is elég sokat járkál vissza, ami nagyon sokat számítana nekünk.
Szerintem vele várjunk még egy kicsit. Volt egy jó féléve (igazán jó, mert azért a Sakhtarban sem volt rossz) erre már mindenki őt tartja az egyik, ha nem a legjobb szélsőnek.MesQueUnClub írta:Stílusban pedig egyértelműen Douglas Costa lenne a legjobb