Jó esély van, hogy Jesével, Morataval is komolyan számolunk.

Érdekes lesz.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 12., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 12., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: zsil » 2013. július 12., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 13:33
Odalép becsúszik stb, de nem 1 Makalele... Viszont hasonlóan mozog üresbe mint Modric. Kéri a labdát megy üresbe és jó indításai vannak. Nem tudom ,hogy megért e ennyit, de ennyi a kivásárlási ára innentől kezdve ez van ezt kell szeretni... Szurkolok nekicsibi írta:illarra rombolo tipus vagy osztogato tipus? mert akkor nem lenne csunya egy illarra-modric duo kozepen
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 12., péntek 13:32
Nemzeti Sporton van fent,bár tudom az ottani legtöbb hír köszönő viszonyban nincs egy Marcás hírrel ,de akkor ez vajon mennyi lehet? Bár gyanítom a 38 milliót meg kell szorozni 0.20%-al és így kijön a pénzösszeg.a Sociedadnak a hitelezők részére át kell utalnia a vételár 20 százalékát a korábbi megegyezésnek megfelelően, amiért anno a cég megmentette a csapatot a csődtől, de a madridiak ezt a többletösszeget is bevállalták a kivásárlási ár felett.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 12., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 12., péntek 13:31
ja, te nyilván jobban tudod, mint mondjuk Ancelotti, Zidane és a vezetőség, mert te már láttad vagy kemény 2 meccsen.nem mintha vele előrébb lennénk...
HozzászólásSzerző: zsil » 2013. július 12., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. július 12., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 13:23
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 12., péntek 13:20
igen hivatalos, 6 évre ír alá, és holnap mutatják be 13-00-kor.Gaborone1 írta:tehát hivatalos:)!!!4
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. július 12., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: mexicaner » 2013. július 12., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. július 12., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 12., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 12., péntek 13:02
Azért kíváncsi lennék a fórum reakciójára, fél év után , mit szólnának Kondogbiához. Ő sem az a labdazsonglőr.realistahuni írta: legalább Kondogbia jó lenne, de úgy látszik iránta sem érdeklődünk már sokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 12., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 12., péntek 12:51
Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)CS0ki írta:Ez az Ancelottival való megegyezés is kamu szerintem. Illetve inkább értelmetlen. Ha lenne a játékosaiknak kivásárlási ára, akkor oké, egyébként meg a PSG-nek simán nemet kell mondania a megkeresésekre. Max arra jó még, hogy Ancelotti a héáttérben ne kezdjen el duruzsolni valamelyik játékos fülébe...
Nem értem. Miért írja szinte mindenki, hogy ennyiért már lenne Gündogan. A Dortmund (ahogy a Juventus is Vidal esetében) megmondta, hogy idén a játékos NEM ELADÓ.CS0ki írta:A Dortmund szerintem sem gondoklkodna sokat egy 33 millió körüli ajánlaton. De tényleg az az igazság, hogy nem feltétlenül vagyunk kényszerhelyzetben. Most csak azért, hogy hozzunk valakit, ne fizessünk már ki ennyit ezért a gyerekért. Fiatal tehetséget kevesebbért is tudnánk hozni, ennyi pénzért meg kevés olyan ember van ezen a poszton, akit nem lehetne megszerezni.Gündogant is odaadnák ennyiért. Vidalt nem, mert tavaly ha jól tudom 40 milliós ajánlatot dobott vissza a Juve a Citytől..
Götze is 35 + Áfa volt.ericco írta:Ezt nem értem. Miért fizetünk egy részletben 38 milliót illaramendiért, mikor 30 millió a kivásárlási ára? Akkor megérteném, ha több részletben fizetnénk ezt, mert így megspórolnánk az adókat, de így... Tojni kéne az egész Illaramendi dologra már. Götzéért 35 milliót fizettek basszus, és az is kivásárlási ár volt
Kire gondolsz?Gábe írta:Lehet, hogy bejön. De akkor sem 40 milliós játékos, de még csak nem is 30. És igen: nem túl sokan vannak azon a poszton, aki ennyiért ne lenne mozdítható.és ha Illaramendi tényleg annyira jó játékos, hogy megér ennyi pénzt és jobb, mint a felsoroltak?
Nem. A kivásárláskor a vevő klub által fizetendő Áfa (~6 millió) + a spanyol szövetségnek fizetendő adó (~9 millió).pulci írta:Valaki elmondaná mi ez? Vagy az olyan badarságokra gondolnak hogy ha a Real yx évig BL helyen végez,kupát,bajnokságot vagy BL-t nyer és esetleg gólátlag vagy mi tudjam én?lucifer írta:egyéb járulékos költségeket megtakaríthatja
Kire gondolsz?pulci írta:Épp ezért nem kéne kicsengetni a summát ha van jobb alternatíva is olcsóbban
Más poszt. Mourinho nem akarta Őket.pulci írta:Érdekes egy Hazardért vagy Mataért nem voltunk hajlandóak kevesebbet kicsengetni pedig kategóriákkal jobb játékosok...
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem