Hazard, Douglas Costa és talán Reus lennének a fő célpontjaim adott esetben. Hazardban szerintem a mostani szezontól függetlenül ott az x, Zidane jó hatással lenne rá. Nekem nagy kedvencem, ami nyílván szubjektív de ha nagyon szakmázni szeretnék is úgy gondolom, hogy illene a buliba. DC óriási meglepetés volt nekem, sajnos a fogadásom 99,9%-hogy bukom number-rel szemben miatta

Azért hagytam nyitva még picit mert ha soha többet nem játszik jó meccset még nyerhetek

Üde színfolt a mai fociban, vonal mellett is megcsinálja a cselt a védőkkel szemben, nem folyamatosan befelé tekereg, aztán durr 20 méterrel fölé, remekül adja középre a lasztikat, nagy fegyvertény egy ilyen focista. Reus meg Reus, nem a képességeivel van a baj, szuper focista, kérdés, itt mennyit lenne a Sanitason Dr. Hozzánemértővel..
De kiegészítőnek akár Draxler,Konoplyanka, Inaki Williams,Lucas is szóbajöhetne. Nem kell letámadni majd, nyílván padra képzelném el őket már de lendületet tudnának adni bármikor a játéknak, nem fosnak a cselektől és keresik mindig a passzt , és Draxler meg Williams meg kitudja meddig tudnának fejlődni, szerintem piszok tehetségesek.
Aubameyang meg poszttól, távozoktól függetlenül érkezhetne. Érzi a bugit, fejlődésben van, udvarol nekünk már ahogy tudom. Le kell rá csapni, no' !
Bale sehogy nem szerepel az én elképzeléseimben. Bocsi Gareth
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa