Te beteg vagy.Remy írta: Amcsi feeling miatt mennék igazából.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 21:21
Te beteg vagy.Remy írta: Amcsi feeling miatt mennék igazából.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 5., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 5., kedd 21:03
Azt hittem a burger a lényeg.Remy írta:
Amcsi feeling miatt mennék igazából. Kajában nem vagyok nagyon válogatós, szóval az tuti adni fogja.Amúgy nem is biztos, hogy burgert ennék majd ott, hanem ezt a Lucy kedvencét vagy más kaját. Annyira nem vagyok burgeres, szóval más is szóba jöhet.
Amúgy köszi a válaszokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 5., kedd 21:00
Amcsi feeling miatt mennék igazából. Kajában nem vagyok nagyon válogatós, szóval az tuti adni fogja.csababarca írta:Én ettem itt, de ez eléggé túlárazott. A burgerek jók,de nem extra.Remy írta:Dallas étterem
Ezt próbálta már valaki? Sunny Diner nagyon adta, életem legjobb burgerét ettem ott. Mondjuk ez a Dallas színvonalasabbnak tűnik.
Inkább menj a Black Cab-be, messze a legjobb burger van náluk, szerintem, pedig végigkóstoltam mindet BP-n nagyjából, amit érdemes.
Persze ha étterem feeling fontos, akkor a Dallas jó opció,de vannak jobb burgerek,ha az inkább a prioritás.
Spíler is elég jó, mondjuk az is étterem feelinges, burgerük jobb.
Vagy a Sophie and Ben, de az is drágább, meg elitebb hely. De a burger itt is jó.
De ár-érték arányban a BlackCab verhetetlen.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 5., kedd 20:53
Én ettem itt, de ez eléggé túlárazott. A burgerek jók,de nem extra.Remy írta:Dallas étterem
Ezt próbálta már valaki? Sunny Diner nagyon adta, életem legjobb burgerét ettem ott. Mondjuk ez a Dallas színvonalasabbnak tűnik.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 5., kedd 20:49
Étteremben igen, de egy hamburger-kólára nem költenék ennyitRemy írta:3-4 ezret szerintem amúgy is elkölt egy ember egy étteremben, szóval nem érzem vészesnek.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 5., kedd 20:46
Ettem már itt, Bp szinten nem a legolcsóbb, ehhez képest nincsen nekik azt hiszem házi krumplijuk hozzá, de finom volt, még ha nem is életem legjobbja, de finom.Remy írta:Dallas étterem
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 5., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 5., kedd 20:36
Én még nem, de árak alapján nem is fogom.Remy írta:Dallas étterem
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 5., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 5., kedd 15:24
Gyerekek egy kis haszonszerzésről lenne szó.![]()
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2016. január 5., kedd 15:20
Milyen arcok kerulnek ide aztamindenit nekiRealista24 írta:Mondjuk az áfa csalásos szarjaidra ne itt keress választ, és akkor most még finom vagyok.
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. január 5., kedd 14:40
Kérdezd meg Messitőlfilatáska írta:Gyerekek egy kis haszonszerzésről lenne szó.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 5., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: Adamo » 2016. január 4., hétfő 12:35
igen, én most nézegetek autókat és érdekes dolgokkal lehet találkozni.Realista24 írta:Update, a 143ezer km nem rekord, le sem írom mennyiről tudok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 4., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 12:04
Ez nem a kereskedő hibája elsősorban, hanem a vevő leleményessége. Nem megyek bele újra a témába, egyszer már írtam róla kicsit bővebben. A mottóm, csodák nincsenek, boldogak a tudatlanok.BBeno írta:és hány % bukik le ilyen amatőr módon?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem