Bale helyett James játszik majd vajon vagy megkeveri a lapokat ennél kicsit jobban Zidane?

Köszi a válaszokat előre is a tájékozottabbaktól.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. január 24., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 16., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 13:31
A motivaciot lehet lemèrni,attol sokkat tobbet nem nagyon.Nagyon is sok minden kifog szombaton derülni. A játékosok hozzáállása, ha a beleszarok stílus megy tovább akkor sok jóban nem lehet reménykedni. Ki lesz a 3 kp-s elsőre, persze végig lesznek próbálgatva több féle variációban is, de azért sokat elárulna ha Casemiro vagy Kovacic játszana és nem Isco meg James. A védelemben Pepe azonnal a padra kerül-e. A cserék, beállhat-e Jesé, vagy Zidane alatt is Lucas lesz az első számú csere. Túlzás egy meccsből bármit is levonni, de engem akkor is érdekelnek ezek a dolgok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 7., csütörtök 10:35
Nagyon is sok minden kifog szombaton derülni. A játékosok hozzáállása, ha a beleszarok stílus megy tovább akkor sok jóban nem lehet reménykedni. Ki lesz a 3 kp-s elsőre, persze végig lesznek próbálgatva több féle variációban is, de azért sokat elárulna ha Casemiro vagy Kovacic játszana és nem Isco meg James. A védelemben Pepe azonnal a padra kerül-e. A cserék, beállhat-e Jesé, vagy Zidane alatt is Lucas lesz az első számú csere. Túlzás egy meccsből bármit is levonni, de engem akkor is érdekelnek ezek a dolgok.Kerlon írta:egy meccs alapján semmi nem derül ki, szerintem kell vagy két hónap, mire elmondhatjuk ezt, mert addig Zizou is csak azon lesz, hogy a legjobb lehetőségeket kihasználja.wZoLee7 írta:Már csak kettőt kell aludni és kiderül kikben bízik a mester
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. január 7., csütörtök 10:12
engem egyedül az érdekel szombaton, hogy a játékosok mennyire lesznek felszabadultak és mennyire tér vissza a küzdőszellem.Kerlon írta:egy meccs alapján semmi nem derül ki, szerintem kell vagy két hónap, mire elmondhatjuk ezt, mert addig Zizou is csak azon lesz, hogy a legjobb lehetőségeket kihasználja.wZoLee7 írta:Már csak kettőt kell aludni és kiderül kikben bízik a mester
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 10:07
egy meccs alapján semmi nem derül ki, szerintem kell vagy két hónap, mire elmondhatjuk ezt, mert addig Zizou is csak azon lesz, hogy a legjobb lehetőségeket kihasználja.wZoLee7 írta:Már csak kettőt kell aludni és kiderül kikben bízik a mester
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 7., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 7., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 7., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 7., csütörtök 9:49
Én pont abban bízom, hogy az Ancelotti féle focit próbálja tovább vinni, javítgatni.COPE | Zidane alatt a csapat várhatóan 4-3-3-at fog játszani, ellentétben Rafa 4-2-3-1-vel. Ugyanakkor ez védekezésben 4-4-2-vé alakul.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 5., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 5., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 5., kedd 13:57
Már bocs errico,de sztm ez a WTFA WTF-odhoz pedig csak annyit, hogy egy top formában lévő csatártrió ellen könnyebben megremeg a védő lába, mint egy csak nevében nagy BBC ellen. Igen, néha ez is elég.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 5., kedd 13:16
De nem, pont ez az, hogy ők labdavesztés után sem állnak le, hanem mozog együtt az egész. Lehet nem támad le Messi vagy Neymar izomból, de tudják, hogy védekezzenek abban a szituációban, ami lehet csak egy passzsáv lezárás vagy csak zavaró mozgás. Nálunk meg az van, hogy elveszíti CR, vagy Bale és megállnak és már egyre gyakoribb, hogy Benzema is értetlenül nézi, hogy megint mi a rákot csinál ez a két idióta. Amúgy se lenne értelme egyedül hajtania egy egész védelmet, mert a másik két ember szarik bele. Bale valamit javul, Ronaldo szerintem reménytelen már.ericco írta:Egyedül Suareznél szoktam látni tényleges letámadást. Neymar és Messi inkább csak lépnek párat a labdás ember felé. Letámadásnak nem nevezném. Viszont ez ott is elég, mivel jobban össze van rakva a csapat, és legtöbbször az ellenfél már a középpályán elpasszolja magát. Nálunk is ilyet lehetett látni tvaly ősszel. Akkor sem támadott le eszeveszettül a CR, Karim duó, viszont a szerkezet és a KP uralma miatt sokkal nehezebben hozták ki az ellenfelek a labdát.Kerlon írta:Mert ők nem csupán a jelenlétükkel(WTF?) zavarják az ellenfelet, hanem vissza is támadnak az esetek többségében.
A WTF-odhoz pedig csak annyit, hogy egy top formában lévő csatártrió ellen könnyebben megremeg a védő lába, mint egy csak nevében nagy BBC ellen. Igen, néha ez is elég.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 5., kedd 12:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 5., kedd 11:23
Egyedül Suareznél szoktam látni tényleges letámadást. Neymar és Messi inkább csak lépnek párat a labdás ember felé. Letámadásnak nem nevezném. Viszont ez ott is elég, mivel jobban össze van rakva a csapat, és legtöbbször az ellenfél már a középpályán elpasszolja magát. Nálunk is ilyet lehetett látni tvaly ősszel. Akkor sem támadott le eszeveszettül a CR, Karim duó, viszont a szerkezet és a KP uralma miatt sokkal nehezebben hozták ki az ellenfelek a labdát.Kerlon írta:Mert ők nem csupán a jelenlétükkel(WTF?) zavarják az ellenfelet, hanem vissza is támadnak az esetek többségében.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 5., kedd 11:23
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem