Előszezonig biztosan kiderül, hogy ki kerül átadólistára.

Vagy azt akarjátok hogy féláras ajánlatok jöjjenek mindenkiért, ahogy Pipita-ért is?

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 12., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 12., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 12., péntek 12:42
Szerintem DiMaria ugyen olyan hasznos lehet. Ha ő elmegy, ki marad igazi szélsőnek? Még ha Ancelotti anélkül is képzeli el a felállást, kelleni fog az argentín.sentry írta:Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy ki megy?
Középpályára tényleg sokan vagyunk már így. Most meg átesünk a ló túloldalára?![]()
Kaká, Dimaria, Khedira? Vajon melyik megy? Vagy mind?
Bár viccesnek hangozhat, de Khedira a leghasznosabb ha marad, a fent említett három ember közül.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 12., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. július 12., péntek 12:35
Ja, emlékszem mindenki hogyan oltotta Martinezt, hogy ide aztán ne jöjjön, főleg ne ennyi pénzért.Én most áldanám Perezt, ha lerakta volna tavaly a 40-et Martinezért. Remélem Illarraval is így lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 12., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 12., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 12., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 11:59
Dehogy! Megy a Bayernbe padozni.R.M.C.F írta:Gábe írta:Érdekes lesz, ha a Bayern elviszi Thiagot 18 millióért, mi meg Illarát 40-ért.De ha még 30 körüli is lesz Thiago, arra is azt mondom, hogy megéri a srác. De ez a 40 millió, vakon..
Valószínűleg nem vakon.....a másik,meg hogy thiago egy csont csere,míg illarra egy alapember,semmivel sem lehet jobb a brazil mint a spanyol........cÉn azt követem amit galactikos írt,biztos tudhat valamit ha ennyiért is ragaszkodnak hozzá,mert ragaszkodnak.csak baxottul fúl van fújva.....majd a MUban alapember lesz,és ott hétről hétre bizonyít...majd akkor lesz jobb......ha lesz egyáltalán.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 12., péntek 11:54
Gábe írta:Érdekes lesz, ha a Bayern elviszi Thiagot 18 millióért, mi meg Illarát 40-ért.De ha még 30 körüli is lesz Thiago, arra is azt mondom, hogy megéri a srác. De ez a 40 millió, vakon..
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 12., péntek 11:34
Pont ez az, Alonso megérte azt a pénzt, a legmagasabb szinteken bizonyított, ezzel szemben Illarra még nem is játszott olyan színvonalú sorozatokban, ahol Xabi a csapata mozgatórúgója volt.pulci írta: Alonso nem tudom, hogy kerül ide ő érte a 35 is kicsit sok volt de ő legalább BL győztes, tapasztalt és elismert játékos is volt és ezt itt is bizonyította!
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 12., péntek 11:29
Így van, a Marca és az AS is kész tényként közli a megállapodást, kifizetjük a 30 millió eurós záradékot érte, nagyjából 36-38 millió euróba fog fájni összesen, még ma hivatalos lehet/lesz.Géci írta:Nem akarok senkit elkeseríteni, de telón nézegetem most a híreket és a marca mintha azt írná friss hírként, hogy megálapodtak a felek és már csak a hivatalos bejelentés van hátra![]()
Ancelotti meg ma áll munkába, ha jól emlékszem. Várom az első edzésről a vidiket
( tudom, hogy hétfőn lesz
)
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 12., péntek 11:23
Így van pont, hogy mi miattunk szaladt el a piac pont ilyen igazolások miatt mint a mostani lesz ha igaz...lucifer írta:Valaki elmondaná mi ez? Vagy az olyan badarságokra gondolnak hogy ha a Real yx évig BL helyen végez,kupát,bajnokságot vagy BL-t nyer és esetleg gólátlag vagy mi tudjam én?A Marca mai számának címlapján közli, hogy a Real Madrid a következő napokban egy összegben 38 millió eurót fog fizetni Illarramendiért! Az üzlet ezzel már nem csak a Real Sociedad számára előnyös, hiszen ők a kivásárlási ár kifizetésekor is megkapták volna a kívánt 30 millió eurót, de a blancóknak is, mivel így az egyéb járulékos költségeket megtakaríthatja. A játékos leigazolása mellett Ancelotti és Zidane szakértői véleménye, valamint Florentino Pérez fiatal spanyol játékosokba vetett hite döntött.
Egyébként akik sokallják az árát azoknak meg csak ennyit ez a piac. Hiába ér valaki egy bizonyos összeget hülye lenne az eladó lepasszolni egyből mikor kérhet többet is és persze hogy kér ha valaki ennyire akarja azt a bizonyos dolgot.
Piaci árakat pedig kár nézni hogy 4 éve Alonso a pl egyik legjobb játékosa a Pool esze stb jelzőkkel 35-ért jött. Pont azon a nyáron szaladt el a ló a piacon a költekezésünk miatt. Szóval a mostani árakért csak magunkat okolhatjuk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 11:23
nem. Volt rtóla elég szó az utóbbi oldalakon, ki lett részletesen fejtve.Valaki elmondaná mi ez? Vagy az olyan badarságokra gondolnak hogy ha a Real yx évig BL helyen végez,kupát,bajnokságot vagy BL-t nyer és esetleg gólátlag vagy mi tudjam én?
Az angol liga egyik legjobb játékosát tavaly vettük meg 30 millió körül. Idén megvettük a BL-ben is alkotó, a legjobb fiatalnak választott 21 éves Iscot 30 alatt.Egyébként akik sokallják az árát azoknak meg csak ennyit ez a piac. Hiába ér valaki egy bizonyos összeget hülye lenne az eladó lepasszolni egyből mikor kérhet többet is és persze hogy kér ha valaki ennyire akarja azt a bizonyos dolgot.
Piaci árakat pedig kár nézni hogy 4 éve Alonso a pl egyik legjobb játékosa a Pool esze stb jelzőkkel 35-ért jött. Pont azon a nyáron szaladt el a ló a piacon a költekezésünk miatt. Szóval a mostani árakért csak magunkat okolhatjuk.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 12., péntek 11:01
Valaki elmondaná mi ez? Vagy az olyan badarságokra gondolnak hogy ha a Real yx évig BL helyen végez,kupát,bajnokságot vagy BL-t nyer és esetleg gólátlag vagy mi tudjam én?A Marca mai számának címlapján közli, hogy a Real Madrid a következő napokban egy összegben 38 millió eurót fog fizetni Illarramendiért! Az üzlet ezzel már nem csak a Real Sociedad számára előnyös, hiszen ők a kivásárlási ár kifizetésekor is megkapták volna a kívánt 30 millió eurót, de a blancóknak is, mivel így az egyéb járulékos költségeket megtakaríthatja. A játékos leigazolása mellett Ancelotti és Zidane szakértői véleménye, valamint Florentino Pérez fiatal spanyol játékosokba vetett hite döntött.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 12., péntek 10:55
ezeket honnan szeditek? mondta Klopp? vagy mi?ennyi dellát kicsengetni egy még közel sem befutott játékosért érthetetlen.
inkább nem vettem volna senkit idén és jövőre gündogant hoznám, még érte sem kérnének ekkora összeget.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 10:43
Én most áldanám Perezt, ha lerakta volna tavaly a 40-et Martinezért. Remélem Illarraval is így lesz.CS0ki írta:Martinez ugyanannyi idősen fel tudott mutatni nagyjából négyszer(!!) annyi első olytályú tapasztalatot, 25 nemzetközi kupameccset, kupadöntig menetelve a Bilbaoval az ő hathatós közremüködésével, emellett nagyválogatott volt párszor, két poszton is bizonyított. És mindezektől függetlenül érte is messze sok volt a 40 millió. Fel sem merült, hogy bárki más kifizesse érte a pénzt.Miért ne érné meg a pénzét a fiatal spanyol középpályás? Tavaly a Bayern Martinezért adott ki 40 millió eurót mindenki rajtuk röhögött kb, aztán csak nekik lett igazuk... Nem csak a csillogó-villogó játékosokért kell nagy pénzt fizetni, hanem azokért is akik a piszkos munkát elvégzik
Most se kell nagyon más csapattal versenyeznünk egyébként nekünk se...
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 12., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 12., péntek 10:35
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem