Ancelotti meg ma áll munkába, ha jól emlékszem

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 10:43
Én most áldanám Perezt, ha lerakta volna tavaly a 40-et Martinezért. Remélem Illarraval is így lesz.CS0ki írta:Martinez ugyanannyi idősen fel tudott mutatni nagyjából négyszer(!!) annyi első olytályú tapasztalatot, 25 nemzetközi kupameccset, kupadöntig menetelve a Bilbaoval az ő hathatós közremüködésével, emellett nagyválogatott volt párszor, két poszton is bizonyított. És mindezektől függetlenül érte is messze sok volt a 40 millió. Fel sem merült, hogy bárki más kifizesse érte a pénzt.Miért ne érné meg a pénzét a fiatal spanyol középpályás? Tavaly a Bayern Martinezért adott ki 40 millió eurót mindenki rajtuk röhögött kb, aztán csak nekik lett igazuk... Nem csak a csillogó-villogó játékosokért kell nagy pénzt fizetni, hanem azokért is akik a piszkos munkát elvégzik
Most se kell nagyon más csapattal versenyeznünk egyébként nekünk se...
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 12., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 12., péntek 10:35
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 12., péntek 10:28
csabi87 írta:No comment!Illarramendi:
A srác egy az egyben kiköpött Alonso, csak 10 évvel fiatalabb, "felturbózott" változatban. Marha jól lát a pályán, nehéz zavarba hozni, nem pattan el tőle a labda, de ami a legszembetűnőbb, hogy eszméletlenül jól olvassa a játékot és nagyon sok labdát szerez. Fejjátékban "gyenge", illetve egy 50m-es sprinten sem feltétlenül ő a favorit, de a gyorsasága hiányát megfelelő helyezkedéssel jól semlegesíti. Hosszú évekig lehet a középpályánk egyik motorja, valószínűleg ezért fizetne érte Perez annyit amennyit.
Nekem is hasonlóan jó véleményem van róla, viszont mellé mindenképpen kellenek olyanok, akik képesek ritmust váltani és kapu felé törni, Illarra ilyen téren használhatatlan. Modric viszont mellette ki fog virágozni, mert nyugodtan foglalkozhat a támadásokkal majd, és itt jönne nálam a képbe a 3. középpályás, nagyon kéne Illarra és Modric mellé egy igazi "labdaszerző" középpályás.![]()
Ibrahimovicot meg leigazolnám ez nem is kérdés.Jelenleg nincs csatára a csapatnak.Sajnos ezt ki kell mondani mert
igaz.Még akkor is ha 12 millió a fizetése.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 12., péntek 10:27
No comment!Illarramendi:
A srác egy az egyben kiköpött Alonso, csak 10 évvel fiatalabb, "felturbózott" változatban. Marha jól lát a pályán, nehéz zavarba hozni, nem pattan el tőle a labda, de ami a legszembetűnőbb, hogy eszméletlenül jól olvassa a játékot és nagyon sok labdát szerez. Fejjátékban "gyenge", illetve egy 50m-es sprinten sem feltétlenül ő a favorit, de a gyorsasága hiányát megfelelő helyezkedéssel jól semlegesíti. Hosszú évekig lehet a középpályánk egyik motorja, valószínűleg ezért fizetne érte Perez annyit amennyit.
Nekem is hasonlóan jó véleményem van róla, viszont mellé mindenképpen kellenek olyanok, akik képesek ritmust váltani és kapu felé törni, Illarra ilyen téren használhatatlan. Modric viszont mellette ki fog virágozni, mert nyugodtan foglalkozhat a támadásokkal majd, és itt jönne nálam a képbe a 3. középpályás, nagyon kéne Illarra és Modric mellé egy igazi "labdaszerző" középpályás.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 10:23
Martinez ugyanannyi idősen fel tudott mutatni nagyjából négyszer(!!) annyi első olytályú tapasztalatot, 25 nemzetközi kupameccset, kupadöntig menetelve a Bilbaoval az ő hathatós közremüködésével, emellett nagyválogatott volt párszor, két poszton is bizonyított. És mindezektől függetlenül érte is messze sok volt a 40 millió. Fel sem merült, hogy bárki más kifizesse érte a pénzt.Miért ne érné meg a pénzét a fiatal spanyol középpályás? Tavaly a Bayern Martinezért adott ki 40 millió eurót mindenki rajtuk röhögött kb, aztán csak nekik lett igazuk... Nem csak a csillogó-villogó játékosokért kell nagy pénzt fizetni, hanem azokért is akik a piszkos munkát elvégzik
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. július 12., péntek 10:19
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 12., péntek 10:16
Lehet, hogy bejön. De akkor sem 40 milliós játékos, de még csak nem is 30. És igen: nem túl sokan vannak azon a poszton, aki ennyiért ne lenne mozdítható.és ha Illaramendi tényleg annyira jó játékos, hogy megér ennyi pénzt és jobb, mint a felsoroltak?
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 12., péntek 10:13
Javi Martínez nekem már a Bilbaoból is kitűnt. Voltak olyan hírek, hogy ide fut be. Akármikor lecseréltem volna a Hercegünkre már tavaly is.kovacspeter írta:Miért ne érné meg a pénzét a fiatal spanyol középpályás? Tavaly a Bayern Martinezért adott ki 40 millió eurót mindenki rajtuk röhögött kb, aztán csak nekik lett igazuk... Nem csak a csillogó-villogó játékosokért kell nagy pénzt fizetni, hanem azokért is akik a piszkos munkát elvégzik.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 12., péntek 10:07
de nem az.Wertz írta:és ha Illaramendi tényleg annyira jó játékos, hogy megér ennyi pénzt és jobb, mint a felsoroltak?Gábe írta:Érdekes lesz, ha a Bayern elviszi Thiagot 18 millióért, mi meg Illarát 40-ért.De ha még 30 körüli is lesz Thiago, arra is azt mondom, hogy megéri a srác. De ez a 40 millió, vakon.. Véleményem ugyanaz mint itt a töbieknek: Gündogant is odaadnák ennyiért. Vidalt nem, mert tavaly ha jól tudom 40 milliós ajánlatot dobott vissza a Juve a Citytől..
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2013. július 12., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 12., péntek 9:59
és ha Illaramendi tényleg annyira jó játékos, hogy megér ennyi pénzt és jobb, mint a felsoroltak?Gábe írta:Érdekes lesz, ha a Bayern elviszi Thiagot 18 millióért, mi meg Illarát 40-ért.De ha még 30 körüli is lesz Thiago, arra is azt mondom, hogy megéri a srác. De ez a 40 millió, vakon.. Véleményem ugyanaz mint itt a töbieknek: Gündogant is odaadnák ennyiért. Vidalt nem, mert tavaly ha jól tudom 40 milliós ajánlatot dobott vissza a Juve a Citytől..
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 12., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 9:44
Attól Ibra még akarhatna jönni...Szerintem ha rajta múlna, jönne is, mitn a szél. Csak mi nem akarjuk. Ez az Ancelottival való megegyezés is kamu szerintem. Illetve inkább értelmetlen. Ha lenne a játékosaiknak kivásárlási ára, akkor oké, egyébként meg a PSG-nek simán nemet kell mondania a megkeresésekre. Max arra jó még, hogy Ancelotti a héáttérben ne kezdjen el duruzsolni valamelyik játékos fülébe...ez az Ibra féle hír már csak azért is kacsa, mert úgy tudom, hogy carlo és a psg közt van az az egyezség , hogy idén nem visz magával senkit Madridba. vagy nem jól tudom?
A Dortmund szerintem sem gondoklkodna sokat egy 33 millió körüli ajánlaton. De tényleg az az igazság, hogy nem feltétlenül vagyunk kényszerhelyzetben. Most csak azért, hogy hozzunk valakit, ne fizessünk már ki ennyit ezért a gyerekért. Fiatal tehetséget kevesebbért is tudnánk hozni, ennyi pénzért meg kevés olyan ember van ezen a poszton, akit nem lehetne megszerezni.Gündogant is odaadnák ennyiért. Vidalt nem, mert tavaly ha jól tudom 40 milliós ajánlatot dobott vissza a Juve a Citytől..
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 12., péntek 9:30
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 12., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. július 12., péntek 8:44
Biztos, hogy nem! Szerintem konkrétan a Juve jelen pillanatban 80-90 misiért talán odaadná. De nem akarja, mert kell nekik, arról nem is beszélve hogy Vidal is úton-útfélen nyalogatja a zebra hátsóját. Ráadásul most hosszabbított...Géci írta:Nem tudom pontosan, de vagy 1 40 millás vagy 45 millás ajánlatot dobtak vissza...mohaola írta:ennyiért már Vidal is mozdítható lenne talán, hatalmas bukás lesz az emberünk az az érzésem.
Amúgy ezek mikor fogják fel, hogy Bale nem jön...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 8:28
Nem tudom pontosan, de vagy 1 40 millás vagy 45 millás ajánlatot dobtak vissza...mohaola írta:ennyiért már Vidal is mozdítható lenne talán, hatalmas bukás lesz az emberünk az az érzésem.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 12., péntek 7:53
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem