dannen írta:hát ez azért kemény. egyrészt rá lehet mondani, hogy benitez megérdemelte a menesztést, másrészt azért sajnálom a faszit mert ez minden volt csak nem igazságos. gyakorlatilag kapott pár hónapot, elég nagy csoda kellett volna, hogy a maga képére alkossa a csapatot ennyi idő alatt, főleg így, hogy a játékosok érezhetően nem álltak mellette. mindenesetre sok szerencsét neki máshol, azért mégis csak egy madridistáról beszélünk elvileg, ha csak nem lett barcás ennyi idő alatt
Igen, ezt én is így látom. Nem volt túl gerinces, pláne, hogy Perez decemberben többször is megerősítette a pozíciójában, kitartanak mellette, ugye ez a szöveg:
"Pérez (12.17): "Benítez nem lesz lecserélve Zidanera, és senki másra sem. Benítez nem a probléma, hanem a megoldás". ", és erre kirúgja, akármennyire is ésszerű volt, ez szánalmas, de hát Pereztől meár megszokhattuk az ilyen jellegű dolgokat. Alapból nem kellett volna kinevezni, és akkor megspórolták volna ezt a megaláztatást, mert szerintem ez eléggé az lett. És én is sajnálom szerencsétlen Benítezt, függetlenül az itteni munkásságától, a játékosok is ellene voltak, a szurkolók is, így nehéz. Na mindegy.