HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 5., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 5., kedd 11:31
és most képzeld magad elé perez szééépen lassan vigyorra változó arcát.Mike írta:többen vannak zizu első edzésén mint egy magyar rangadón
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 5., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 5., kedd 9:59
A labdának kell futni.Az sose fárad el.Onnantol az ellenfèl futkározhat amennyit akar. És megtanulni futni. Minden mezei csapat szétfut minket ez a baj...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 5., kedd 9:55
Tipikus esete a bort iszik és vízet prédikál.Sierra írta:Tényleg nem értem mire volt jó ez az egész. Ezt Ancelottival is hozták volna, teljesen érhetetlen lépés volt ez nyáron. Mondjuk Pereztől ez nem meglepő, de hogy honnan jött neki ez, hogy pont Benítezt nevezte ki... Sosem fogom megérteni. Viszont szerintem Zidane kinevezése korai még, de most már mindegy. Tényleg Ancelottit kellett volna hagyni még pár évig, vagy akkor egy minőségi edzőt kellett volna hozni Benítez helyett.
Ez meg no comment, a szánalmas jelző enyhe kifejezés erre a szitura.Pérez (12.17): "Benítez nem lesz lecserélve Zidanera, és senki másra sem. Benítez nem a probléma, hanem a megoldás".
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. január 5., kedd 9:47
Ez meg no comment, a szánalmas jelző enyhe kifejezés erre a szitura.Pérez (12.17): "Benítez nem lesz lecserélve Zidanera, és senki másra sem. Benítez nem a probléma, hanem a megoldás".
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 5., kedd 9:45
Max Simeone verte meg Ancelottit.Félre ne értsetek, nagyra becsülöm Carlot, de őt is megverték mint Mout Rafát.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. január 5., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. január 5., kedd 9:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 5., kedd 8:51
Ónó szerintem arra gondolt, hogy nem azon fog múlni, hogy valaki 0 km-es edző-e vagy sem. Szerintem.ericco írta:Amúgy Benítezzel együtt azt is ki kéne b@aszni, aki kinevezte. És nem, nem Perez volt az, hanem a haverja Sanchez. Az ő nevéhez fűződik jó pár érdekes döntés a közelmúltból.
Ha jól értem, szerinted Carlonál a taktikai felkészültség hiányzott, most pedig örülsz egy szinte 0 km-s edzőnek?Carlot is tönkreverték taktikailag, szóval kellett ez a váltás. A lehető legjobb ember ül most a padon. Ha rá nem hallgatnak akkor senkire!
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 5., kedd 8:38
Ha jól értem, szerinted Carlonál a taktikai felkészültség hiányzott, most pedig örülsz egy szinte 0 km-s edzőnek?Carlot is tönkreverték taktikailag, szóval kellett ez a váltás. A lehető legjobb ember ül most a padon. Ha rá nem hallgatnak akkor senkire!
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. január 5., kedd 8:32
Carlot is tönkreverték taktikailag, szóval kellett ez a váltás. A lehető legjobb ember ül most a padon. Ha rá nem hallgatnak akkor senkire!lestat írta:Lehet hogy felnéznek rá stb és szeretni fogják meg minden happy lesz.
De ne felejtsük el hogy ez már nem a Castilla itt sokkal több taktikai tudás kell...belenyulni a meccsbe felismerni a látottakat stb...képezte ő magát rendesen nem azt mondom hogy hülye lesz hozzá...csak aztán nehogy egy Enrique meg Simeone agyonverje taktikailag...mert ez már néha több hogy jó helyre rakosgatod-e az embereket.
Ez a fél év már nem oszt nem szoroz persze hátha leesik valami...kiváncsi leszek nyáron hogy fogja alakítani a keretet.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 5., kedd 8:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 5., kedd 8:17
LE biztosan nem.Nem az a nagy taktikus.Cholo meg ha sokat ugrál,mellbe lesz bolintva..csak aztán nehogy egy Enrique meg Simeone agyonverje taktikailag..
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 5., kedd 8:14
Made my dayRealista24 írta:Most mit köszönjenek meg neki?lestat írta:Az igaz hogy meg egy játékos sem irta ki hogy Gracias Rafa mint Carlonal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 5., kedd 8:11
Most mit köszönjenek meg neki?lestat írta:Az igaz hogy meg egy játékos sem irta ki hogy Gracias Rafa mint Carlonal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 5., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 5., kedd 7:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 5., kedd 7:56
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem