te inkább kínába utazzhehe írta: inkább azt mondd meg mikor indítod a chartert, hogy a holnapi 11 órás edzésre kinn legyünk

HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 21:12
te inkább kínába utazzhehe írta: inkább azt mondd meg mikor indítod a chartert, hogy a holnapi 11 órás edzésre kinn legyünk
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 4., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 4., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 4., hétfő 21:11
de mégis mit vártatok?Realista24 írta:Én egyetértek vele.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Általában egyetértek a sráccal, de szerintem nincs teljesen igaza.
Vélemény nektek?
HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 4., hétfő 21:07
Mas lehetosege nem volt mar Pereznek.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Vélemény nektek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 21:05
Én egyetértek vele.KAG írta:Ezt olvastam én is.
Vélemény nektek?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 4., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 21:02
https://www.facebook.com/kompanyblog/?fref=tsKompany lő, gól
38 perce ·
Egy percig se gondoljuk azt, hogy szakmai döntés született ma Madridban. Ez egy vegytiszta populista mozzanat, amellyel a klub elnöke látványosan védeni szeretné magát. Megijedt a lázongó hangoktól, amelyek egy fél éve egyre hangosabban szólnak. A stadion akkor is hálátlanul fütyült, amikor a sajátjai tíz gólt rámoltak az ellenfélnek. Most megadatott nekik az az elnöki kegy, hogy a cirkuszi forgataggal sodródva új embert nézhessenek és ítélhessenek meg a padon: az ő kutyájuk kölykét.
Nem, Benítezzel nem volt jó a Madrid. Égetnivalóan pocsék volt. Silány volt, nézhetetlen, szenvedély és megalapozott koncepció nélküli. De őszintén, ez meglepett valakit? Legfeljebb azokat, akik az elmúlt tíz év futballját átaludták. Benítez ugyanis azóta vergődik; nem kell pontosabb adat ennek alátámasztására, minthogy megnézzük, mit csinál a nevesincs utódja a Napolijával. Már a kinevezése is halott ötlet volt. Eleve, Ancelotti elbocsátása is bűnös lépés. Óriási, szakmai hiba. A 21. századi Real Madrid vezetőségének ki tudja, hanyadik ilyenje. Ancelotti-kalibert nem cserélünk Rafa Benítezre, mert Shakirát sem dobjuk ki Kiszel Tündéért. Most pedig tűzoltás gyanánt bedobják a mérhetetlenül tisztelt ex-játékost, akinek, ha lenne is egy parányi esélye, hogy eljátssza a habfehér Guardiolát, egyáltalán nem biztos, hogy az ottani közegben ezt ki tudja hozni magából. Szívből kívánom, hogy ne érjen véget a második karrierje ennek a csodás fickónak még azelőtt, hogy az elkezdődhetett volna.
Benítez lemondását, távozását minden Madrid-szurkoló hetek, hónapok óta remélte. Kár, hogy egy másikat hiába várnak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 4., hétfő 21:01
Sky Sports hsz írta:Mrinmoy Biswas: This is really shameful. Real Madrid don't deserve a manager like Rafa Benitez.They never supported him,since the day he arrived they always cursed him.I wish they go with a trophie less season for the next five years
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 4., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Top » 2016. január 4., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. január 4., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Takesz » 2016. január 4., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 4., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 4., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: revolver » 2016. január 4., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 4., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 4., hétfő 20:16
miro írta:Gutit másodedzőnek!!!!![]()
![]()
![]()