Realista24 írta:KAG írta:Ezt olvastam én is.
Általában egyetértek a sráccal, de szerintem nincs teljesen igaza.
Vélemény nektek?
Én egyetértek vele.
Én is, mérhetetlenül örülök,hogy Zidane a Real Madrid edzője, de Perez gyakorlatilag bedopta hogy saját magát védje.Ha most visszahozta volna Mourinhot, a fejét követelnék,ha hoz valami nonane edzőt akkor is,ha kitart benitez mellett abba is belebukik.
Ez a lépés florentino Perez madridi karrierének utolsó rúgása volt,gyakorlatilag lapot húzott a 21re...
Nekem nagyon felemás érzéseim vannak,örülök mert vége ennek a benitez érának és az a Zidane ült a padra akin felnőttem,imádtam,imádom a faszit.
Egy tökéletes világban Zidane 2017ben Ancelottitól átvesz egy stabil Real madridot, most viszont a káoszba csücsült bele túl korán és túl hirtelen ráadásul szezon közben.
A jóhír,hogy innentől ő védettséget élvez erre a szezonra, bármi történik ebben a szezonban rálehet kenni benitezre,vagy arra hogy kevés volt az idő és nyáron elkezdhet építkezni.Szóval ez a félév nálam minden mind1 alapon megy és hagy szóljon.Remélem a játékosok is így gondolják és pozitívan hat rájuk,hogy megszabadultak a pincértől és Zizuval dolgozhatnak.
Ez az egész sztory akkor fog jól elsülni ha mindkét fél a csapat és az edző is eggyütt akar fejlődni, a játékosok tisztában lesznek vele,hogy zizu még kezdő, remélem a tényleg családként viselkednek és mindenki segiti majd egymást.értem ezt perezre is.Innentől ő mattot kapott(adott magának) Zudane vilt az utolsó húsdarab a zsebében amit bedobhatott a hiénák közé, már nincs semmilye ezért az utolsó lehelletéig kifog állni Zidane mellett,ebben biztos vagyok mert ha Zidane bukik akkor őis (mostmár tényleg)... Remélem Zizu ezzel tisztában van és teljhatalmat követel majd(ha nem is face to face, de remélem ő képes lesz kordában tartani ezt az elmebeteget)
Nagyon laza lesz az elkovetkező 2 hónapunk,gyakorlatilag tökéletes arra,hogy Zidane sok győzelemmel és önbizalommal kezdjen.
Amit várok Zizutól az a bbc kimaxolása,főleg Bale, szerintem Zidane jó hatással kesz rá.Benzemával nincs gond, Cr meg Cr ha vezetunk sok támadást sok gólt fog lőni.
És akkor Benítez, mit mondjak, sajnálom a faszit.Érkezésétől kezdve utálta mindenki, én is. Mindenki tudta,hogy nagy lesz rá a kabát szerintem ő maga is érezte, csak ezt a legetőséget senki sem hagyta volna ki.Én ezért nem bántanám őt.Perezt viszont elkuldeném az anyjába egy nyilatkozattal a helyében

na mind1 viszlát Pincér.szerencsére nem volt idő befejezni amit elkezdtél.
Szóval ja,Zizu csapassad mentsd meg ennek a barom pereznek a seggét, én szurkolok.Tiszta szívből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams