Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
Shameless 6.évad első részéhez van FELIRAAAAAAAAAAAT AHWW. Aki nem kezdte még el nézni az nézze, mert nem látott még és soha nem is fog senki ilyen zseniális dramedyt látni.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként az első pár rész nekem is nehezebben csúszott, de aztán beindul mint a gotham. Nyugi.Realista24 írta: 30 perc után elaludtam az első részen, de lehet csak húsz volt. Ó pasztmek

Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindenki a Lindeloffot gyepálta, nekem is ő maradt meg mint főbűnös.András93 írta:Mondjuk érdekes, hogy csak Lindelof neve kerül elő a Lost-tal kapcsolatban, mi van Carlton Cuse-zal? Az ő sorozatait lehet nézni?Anthony írta:Még egy olyan sorozatot, amit ez a majom írt az életbe nem fogok megnézni.
Ez a Carlton Cuse, ezt ahogy nézem kár szidni is, nem készített semmi olyant a Lost után ami feltűnt volna a radaromon.
San Andreas, az ilyenek R24-nek valók

Maradt volna meg ez is a Brisco Country Junior kalandjainál, a TV3-ra pont jó volt

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
30 perc után elaludtam az első részen, de lehet csak húsz volt. Ó pasztmekziro4vr írta:Nyugi, a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatodik részben Benitez is eltűnik a Madrid padjárólRealista24 írta:Elkezdtem nézni a Leftoverst...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltűnik egy kisbaba rögön a második percen, már most utálom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bezártak my friendék, marad a tüske.
- ziro4vr
Szar kínai whiskyvel?nmate írta:Nem úgy megy az cimbi, most rápihenek arra az utolsó 2 részre :Đziro4vr írta: Akkor jó. Leftoverst fejezd be.

Nem illik.
- nmate
Nem úgy megy az cimbi, most rápihenek arra az utolsó 2 részre :Đziro4vr írta: Akkor jó. Leftoverst fejezd be.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Aki látta a the Wire-t, annak mennyi idő volt míg megszerette? Vagy mi az, ami nagyon tetszik benne nektek?
Esetleg ha az első rész után nagyon nem jön be, akkor valószínűleg később sem fog?
Esetleg ha az első rész után nagyon nem jön be, akkor valószínűleg később sem fog?
- ziro4vr
Akkor jó. Leftoverst fejezd be.nmate írta:Jó móka volt, a 3. évadnál jobb, de nincs az első 2 szintjén.ziro4vr írta: Más: új Sherlockot látta valaki? én még a feliratot megvárom azért. Junkie mondjuk lehúzta, és amiket írtak az már engem is elkezdett zavarni. fan service túltolása elsősorban
Nem illik.
- András93
Mondjuk érdekes, hogy csak Lindelof neve kerül elő a Lost-tal kapcsolatban, mi van Carlton Cuse-zal? Az ő sorozatait lehet nézni?Anthony írta:Még egy olyan sorozatot, amit ez a majom írt az életbe nem fogok megnézni.

- nmate
Jó móka volt, a 3. évadnál jobb, de nincs az első 2 szintjén.ziro4vr írta: Más: új Sherlockot látta valaki? én még a feliratot megvárom azért. Junkie mondjuk lehúzta, és amiket írtak az már engem is elkezdett zavarni. fan service túltolása elsősorban
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
mi bajotok vele? lost 6x09-nél járok, egyik legjobb rész volt ez a 9.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Richardos
kíváncsi leszek a végére

kíváncsi leszek a végére

- ziro4vr
Hát hallod, ugyanígy voltam vele, de aztán megvett a köcsög. Próbáld be.Anthony írta:Még egy olyan sorozatot, amit ez a majom írt az életbe nem fogok megnézni.
Más: új Sherlockot látta valaki? én még a feliratot megvárom azért. Junkie mondjuk lehúzta, és amiket írtak az már engem is elkezdett zavarni. fan service túltolása elsősorban
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Még egy olyan sorozatot, amit ez a majom írt az életbe nem fogok megnézni.
- ziro4vr
Nyugi, a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatodik részben Benitez is eltűnik a Madrid padjárólRealista24 írta:Elkezdtem nézni a Leftoverst...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltűnik egy kisbaba rögön a második percen, már most utálom

Nem illik.
Realista24 írta:Elkezdtem nézni a Leftoverst...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltűnik egy kisbaba rögön a második percen, már most utálom

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elkezdtem nézni a Leftoverst...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltűnik egy kisbaba rögön a második percen, már most utálom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ma néztem az évadzárótsebydani írta: Ash vs Evil Dead-et nézi amúgy valaki? Bruce Campell fenomenális

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Krisz mond valamit
Örülök rápörögtetek sokan a Leftoversre
Ash vs Evil Dead-et nézi amúgy valaki? Bruce Campell fenomenális

Ash vs Evil Dead-et nézi amúgy valaki? Bruce Campell fenomenális

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- P. Krisz
Hallod ziro ! Szerintem fejlődött annyit a Leftovers nézése alatt az érzelmi intelligenciád , hogy tudd értékelni a 6. évadot is .
:Đ

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?