Azért ez is barokkos túlzás.Kerlon írta: Persze, részekre lebontva beszélhetünk ilyenekről, de pl. Benzema kombinatív játékban sokkal erősebb, mint a lengyel helyzetkihasználásban.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 4., hétfő 19:23
Azért ez is barokkos túlzás.Kerlon írta: Persze, részekre lebontva beszélhetünk ilyenekről, de pl. Benzema kombinatív játékban sokkal erősebb, mint a lengyel helyzetkihasználásban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. január 4., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 4., hétfő 19:21
Na ezt sem ertem ez mire joMorataMartin írta:"Kielemeztük a helyzetet, és ez alapján arról szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy Rafael Benítez az én és az igazgatóság abszolút bizalmát élvezi. Benítez képes ennek a csapatnak az irányítására." Ha valami hasonló lesz szétverek valamit
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 19:20
Persze, csak igazából ő megmaradt örök ígéretnek és semmit sem kamatoztatott a tudásából.KAG írta:Ez Patora is igaz.
Nézz a sérülése előtt lévő Milanos videókat... és volt 18-9 éves a faszi
Nagyon nem, de kár belemenni. Tehetségét ő sem tudta kihasználni.MesQueUnClub írta:Hogyne, a egy butított Henry.oroszisti írta:
AdrianoValaki emlékszik még rá ?
Persze, részekre lebontva beszélhetünk ilyenekről, de pl. Benzema kombinatív játékban sokkal erősebb, mint a lengyel helyzetkihasználásban.MesQueUnClub írta:Helyzetkihasználásban még talán Levát, de helyzetek kialakításában és látásban a pályán, jobb mint a lengyel.Kerlon írta: Szerintem Benzema ígéretesebb volt, mint ami lett, viszont így sincs szégyenkezni valója. Bár tökéletesen beleillik/illet az elmúlt évek Madridjába, de sokkal többet is kihozhatott volna az egészből, ha nem Ronaldo mellékveséjeként tevékenykedett volna.
Viszont még így is TOP5 és szerintem csak Suárezt lehet biztosan elé tenni a jelenlegi piacon.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. január 4., hétfő 19:20
MorataMartin írta:"Kielemeztük a helyzetet, és ez alapján arról szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy Rafael Benítez az én és az igazgatóság abszolút bizalmát élvezi. Benítez képes ennek a csapatnak az irányítására." Ha valami hasonló lesz szétverek valamit
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 4., hétfő 19:20
Szerintem nem volt akkora eresztés, tényleg egy gyengébb kiadású Henry, ráadásul maradjunk annyiban, hogy csúnyán cseszte el a karrierjét.oroszisti írta: Szerintem marha sok volt abban a paliban... Az a bal láb ...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 4., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. január 4., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 19:16
aki végül majdnem a barcába igazolt?oroszisti írta:Adriano Valaki emlékszik még rá ?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 4., hétfő 19:16
MesQueUnClub írta:Hogyne, a egy butított Henry.oroszisti írta:
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 4., hétfő 19:15
Hogyne, a egy butított Henry.oroszisti írta:
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 4., hétfő 19:15
ericco írta:Abban igaza van hehének, hogy R9 óta Patóban és Karimban volt meg leginkább az X-faktor a kilencesek közül. Utóbbi félig-meddig beváltotta a reményeket. Pato pedig... kevesebbet kellett volna bulizni a Berlusconi familyvel
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 4., hétfő 19:13
Helyzetkihasználásban még talán Levát, de helyzetek kialakításában és látásban a pályán, jobb mint a lengyel.Kerlon írta: Szerintem Benzema ígéretesebb volt, mint ami lett, viszont így sincs szégyenkezni valója. Bár tökéletesen beleillik/illet az elmúlt évek Madridjába, de sokkal többet is kihozhatott volna az egészből, ha nem Ronaldo mellékveséjeként tevékenykedett volna.
Viszont még így is TOP5 és szerintem csak Suárezt lehet biztosan elé tenni a jelenlegi piacon.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 4., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 19:13
Na ezt valaki írja fel, de óriási plusz egy.Kerlon írta:Szerintem Benzema ígéretesebb volt, mint ami lett, viszont így sincs szégyenkezni valója. Bár tökéletesen beleillik/illet az elmúlt évek Madridjába, de sokkal többet is kihozhatott volna az egészből, ha nem Ronaldo mellékveséjeként tevékenykedett volna.ericco írta:Abban igaza van hehének, hogy R9 óta Patóban és Karimban volt meg leginkább az X-faktor a kilencesek közül. Utóbbi félig-meddig beváltotta a reményeket. Pato pedig... kevesebbet kellett volna bulizni a Berlusconi familyvel
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 19:10
Szerintem Benzema ígéretesebb volt, mint ami lett, viszont így sincs szégyenkezni valója. Bár tökéletesen beleillik/illet az elmúlt évek Madridjába, de sokkal többet is kihozhatott volna az egészből, ha nem Ronaldo mellékveséjeként tevékenykedett volna.ericco írta:Abban igaza van hehének, hogy R9 óta Patóban és Karimban volt meg leginkább az X-faktor a kilencesek közül. Utóbbi félig-meddig beváltotta a reményeket. Pato pedig... kevesebbet kellett volna bulizni a Berlusconi familyvel
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 4., hétfő 19:06
Akkor ezért Kína. Ott ezeknek a szaroknak korlátolt elérhetősége van. Kiüldözted Európából, aztán Brazíliából is. Ha ott is megtalálod meg majd megy az északi sarkra Yeti sportoznihehe írta:viccelsz, állandóan zaklatom twitteren, de le se szar![]()
![]()
![]()
mondanám neki mikor mit kéne csinálni, de nem figyel.![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 4., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 19:04
lehet az lesz, hogy a támogatásáról biztosítja Benyót, aztán ő maga meg lemondnmate írta:Perez is lemondhatna amúgy
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem