Megállt a fejlődésben szerintem. Ancelotti alatt volt egy időszak, amikor kezdte érezni a dolgokat, időben szabadult a labdától, a védekezésben is mutatott valamit. Aztán év végére mintha a "régi" lett volna. Oké, a csapatnak sem ment, de előjöttek ismét a gyerekbetegségei. Szerintem kicsit befásult ide.
Szerintem meg túl sok "aranylabdást" akarnak sokan a csapatba. Folyamatosan jól teljesítő húzóembereket. Ilyenből nagyon kevés van a fociban, egy-egy csapatban meg pláne. Iscotól én nem azt várom, hogy folyamatosan húzóember legyen. Tud jobbat a mostani szezonjánál, ez szerintem nem kérdés, de még a mostaniban sem olyan rossz szerintem, mint sokan mondják. Hozott ő pontokat a csapatnak, nem egyet. És még nincs 24 éves. A csodagyerekek korában(bár ő is az volt) kicsit sokat várunk szerintem a fiataloktól, én továbbra is úgy vagyok, hogy a legtöbb játékos 25 éves korától tudja igazán kihozni magából azt, ami benne van. Addig több a csapongás, az ingadozás, gyakran még a legjobb posztja sincs meg. Nincs okunk arra, hogy ne várjuk meg, hogy mit lehet belőle kihozni érett korára. Persze ha ő akar nagyon menni, azzal nincs mit tenni, de mondjuk az ne Benitez miatt legyen már...