Hányadik esélyünk is volt már ez ebben a bajnokságban, hogy ellépjünk a barcától vagy épp hozzunk rajtuk? Az ötödik?

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 4., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 4., hétfő 14:31
Hát a meccs elott jon az angol kozszolgálati csatorna,tudositani...elotte.Realista24 írta:BBC....BBC...BBC?????????????Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 4., hétfő 14:30
Szerintem meg túl sok "aranylabdást" akarnak sokan a csapatba. Folyamatosan jól teljesítő húzóembereket. Ilyenből nagyon kevés van a fociban, egy-egy csapatban meg pláne. Iscotól én nem azt várom, hogy folyamatosan húzóember legyen. Tud jobbat a mostani szezonjánál, ez szerintem nem kérdés, de még a mostaniban sem olyan rossz szerintem, mint sokan mondják. Hozott ő pontokat a csapatnak, nem egyet. És még nincs 24 éves. A csodagyerekek korában(bár ő is az volt) kicsit sokat várunk szerintem a fiataloktól, én továbbra is úgy vagyok, hogy a legtöbb játékos 25 éves korától tudja igazán kihozni magából azt, ami benne van. Addig több a csapongás, az ingadozás, gyakran még a legjobb posztja sincs meg. Nincs okunk arra, hogy ne várjuk meg, hogy mit lehet belőle kihozni érett korára. Persze ha ő akar nagyon menni, azzal nincs mit tenni, de mondjuk az ne Benitez miatt legyen már...Megállt a fejlődésben szerintem. Ancelotti alatt volt egy időszak, amikor kezdte érezni a dolgokat, időben szabadult a labdától, a védekezésben is mutatott valamit. Aztán év végére mintha a "régi" lett volna. Oké, a csapatnak sem ment, de előjöttek ismét a gyerekbetegségei. Szerintem kicsit befásult ide.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 4., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 14:06
Megállt a fejlődésben szerintem. Ancelotti alatt volt egy időszak, amikor kezdte érezni a dolgokat, időben szabadult a labdától, a védekezésben is mutatott valamit. Aztán év végére mintha a "régi" lett volna. Oké, a csapatnak sem ment, de előjöttek ismét a gyerekbetegségei. Szerintem kicsit befásult ide.CS0ki írta:Én nagyon nem örülnék, ha Iscot eladnánk, remélem Benitez sokkal előbb lelép.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 4., hétfő 13:56
Ki verne meg egy az egyben egy ellenfelet? Kross sosem tette, Modric sajnos félő, hogy elkezdett visszaesni fizikailag, Benzema sosem volt egy villám, CR már nem, Bale meg csak Angliában volt erre képes rendszeresen. Kipasszolgatáshoz meg nem ártana sokat mozogni, azzal meg vannak gondok mostanában.Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:53
Nyárpalesz77 írta:Iscos meg Gundoganos hir az mikorra vonatkozik az eredeti cikk szerint? Mar most telre, vagy csak nyartol?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 13:51
C alatt biztos CAubameyangra gondoltál, ugye?ziro4vr írta:Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. január 4., hétfő 13:50
James és Isco is jó lenne ebbe a keretbe, Karim és CR/Bale mögé. Persze alakítsuk a keretet a statikus, nem mozgó, ácsorgó triumvirátus mögé, aztán fikázhatjuk is az új "mester hármast", mert nem fog működni ismét. Amíg CR-nek nem kell visszajárni, "mer aki 50 gólt lő, az ne járjon vissza", addig fölösleges 433-ba gondolkodni (így is féloldalas az egész, mert Bale-nek viszont vissza kell tekerni, ami meg azt szüli, hogy a sete Dani(a)ló többet van elől, mint hátul, Marcelo meg szürcsögve max a kp-ra mehet föl...). 2 csatár 1 tkp 3 kkp azt Sanyi, jövőre meg lehet eltakarítani a szemetet, ugyanis nagyon össze van már rohadva ez a csapat. Szeretem ezeket a játékosokat, de amikor rendre kevesebbet futunk, mint az ellenfél, amikor rendre nem lépünk oda szívvel lélekkel, amikor kocogunk az ellenfél támadásánál, amikor a labdás felé egy lépést se tesz a komplett támadó alakzat csak áll, és nézni, hogy mit csinál szerencsétlen, mint én otthon a TVben, akkor ott már nagy gond van, és nem biztos, hogy 100%-osan az edző a hibás mindezért.ziro4vr írta:Ha a jelenlegi keretet nézzük, akkor James nem jó sem CR sem Bale helyére. Nyilván egy Aubameyang bármelyik helyett ütne, de két embert nem tudom elhozunk e egyszerre tőlük.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 4., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 4., hétfő 13:44
Lehet, hogy arra gondolt, hogy BBC=Big black...Realista24 írta:BBC....BBC...BBC?????????????Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 4., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:35
Pool kirúgja Kloppot, mert úgy gondolkodnak mint Matt, odaadjuk a korábbi sikerkovácsukat, Rafát, és meg is van oldva.ziro4vr írta:Ha a jelenlegi keretet nézzük, akkor James nem jó sem CR sem Bale helyére. Nyilván egy Aubameyang bármelyik helyett ütne, de két embert nem tudom elhozunk e egyszerre tőlük.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:31
BBC....BBC...BBC?????????????Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 13:25
És ha igen? Mi azzal a baj?dannen írta:jajj ne, ziro magához nyúlA Juventus már a nyáron is vitte volna Iscót, akkor még maradt, de most Rafa megnyitotta előtte a kaput. Gündogan érkezhet helyette.![]()
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. január 4., hétfő 10:24
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem