Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 14:18

Isco-Kroos-Gündi lehetne a jövőnk. Esetleg Kovacic, de most benne kicsit kételkedem, de szerencsére még elég fiatal ő is ahhoz, hogy bizonyítson, de RAFATAKARODJÁLMÁR

Előre meg fürge emberek kellenek. Reus/Aubama és én Hazardról sem mondanék még le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 14:12

Jó amit írtam az egy elképzelt dolog az idei anyagot tekintve, egy egyszerű Isco-Ilkay cserével.

Tovább gondolva, különböző okok miatt sem Cé, sem James sem Bale nem lenne nálam a Madrid alappillére, de Ennyi változás nem lesz. Iscoval ellenben lenne tervem. De ő a legbiztosabb távozó kb Cherysev mellett, ja meg Jesé.

Mondjuk a Dortmundot tényleg lerabolnám. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 14:06

CS0ki írta:Én nagyon nem örülnék, ha Iscot eladnánk, remélem Benitez sokkal előbb lelép.
Megállt a fejlődésben szerintem. Ancelotti alatt volt egy időszak, amikor kezdte érezni a dolgokat, időben szabadult a labdától, a védekezésben is mutatott valamit. Aztán év végére mintha a "régi" lett volna. Oké, a csapatnak sem ment, de előjöttek ismét a gyerekbetegségei. Szerintem kicsit befásult ide.
Egyébként ja, ezért lenne sok értelme elküldeni Rafát, kiderülne mi Isco és még 1-2 játékos problémája.
Meg aztán nem is beszéltünk még arról, hogy Cé mennyire elnyomja őt is, ezért sem biztos, hogy ki tud bontakozni.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 4., hétfő 13:56

Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC
Ki verne meg egy az egyben egy ellenfelet? Kross sosem tette, Modric sajnos félő, hogy elkezdett visszaesni fizikailag, Benzema sosem volt egy villám, CR már nem, Bale meg csak Angliában volt erre képes rendszeresen. Kipasszolgatáshoz meg nem ártana sokat mozogni, azzal meg vannak gondok mostanában.

Én nagyon nem örülnék, ha Iscot eladnánk, remélem Benitez sokkal előbb lelép.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:53

palesz77 írta:Iscos meg Gundoganos hir az mikorra vonatkozik az eredeti cikk szerint? Mar most telre, vagy csak nyartol?
Nyár
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 13:51

ziro4vr írta:Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
C alatt biztos CAubameyangra gondoltál, ugye?

Iscot meg eladnám a Citynek 40 felett.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. január 4., hétfő 13:50

ziro4vr írta:Ha a jelenlegi keretet nézzük, akkor James nem jó sem CR sem Bale helyére. Nyilván egy Aubameyang bármelyik helyett ütne, de két embert nem tudom elhozunk e egyszerre tőlük. :mrgreen:
James és Isco is jó lenne ebbe a keretbe, Karim és CR/Bale mögé. Persze alakítsuk a keretet a statikus, nem mozgó, ácsorgó triumvirátus mögé, aztán fikázhatjuk is az új "mester hármast", mert nem fog működni ismét. Amíg CR-nek nem kell visszajárni, "mer aki 50 gólt lő, az ne járjon vissza", addig fölösleges 433-ba gondolkodni (így is féloldalas az egész, mert Bale-nek viszont vissza kell tekerni, ami meg azt szüli, hogy a sete Dani(a)ló többet van elől, mint hátul, Marcelo meg szürcsögve max a kp-ra mehet föl...). 2 csatár 1 tkp 3 kkp azt Sanyi, jövőre meg lehet eltakarítani a szemetet, ugyanis nagyon össze van már rohadva ez a csapat. Szeretem ezeket a játékosokat, de amikor rendre kevesebbet futunk, mint az ellenfél, amikor rendre nem lépünk oda szívvel lélekkel, amikor kocogunk az ellenfél támadásánál, amikor a labdás felé egy lépést se tesz a komplett támadó alakzat csak áll, és nézni, hogy mit csinál szerencsétlen, mint én otthon a TVben, akkor ott már nagy gond van, és nem biztos, hogy 100%-osan az edző a hibás mindezért.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 4., hétfő 13:47

Iscos meg Gundoganos hir az mikorra vonatkozik az eredeti cikk szerint? Mar most telre, vagy csak nyartol?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. január 4., hétfő 13:44

Realista24 írta:
Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
BBC....BBC...BBC?????????????
Lehet, hogy arra gondolt, hogy BBC=Big black... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 4., hétfő 13:39

Kezdem már elhinni ezeket az Iscos pletykákat...ha már távozik remélem valami értelmes arc érkezik aki vagy támadó szélső, vagy tipikus kp-s

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:35

ziro4vr írta:Ha a jelenlegi keretet nézzük, akkor James nem jó sem CR sem Bale helyére. Nyilván egy Aubameyang bármelyik helyett ütne, de két embert nem tudom elhozunk e egyszerre tőlük. :mrgreen:
Pool kirúgja Kloppot, mert úgy gondolkodnak mint Matt, odaadjuk a korábbi sikerkovácsukat, Rafát, és meg is van oldva.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 13:33

Ha a jelenlegi keretet nézzük, akkor James nem jó sem CR sem Bale helyére. Nyilván egy Aubameyang bármelyik helyett ütne, de két embert nem tudom elhozunk e egyszerre tőlük. :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 4., hétfő 13:31

Pont ezt gondoltam tegnap, egy Kroos-Modric-Gündogan, előttük egy BBC, és mehet a menet.
BBC....BBC...BBC?????????????
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 13:25

hááát
azt kell h mondjam, Gündi jobb választás ebbe a csapatba
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 4., hétfő 13:25

dannen írta:
A Juventus már a nyáron is vitte volna Iscót, akkor még maradt, de most Rafa megnyitotta előtte a kaput. Gündogan érkezhet helyette.
jajj ne, ziro magához nyúl :mrgreen:
És ha igen? Mi azzal a baj? :lol:

Nem illik.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. január 4., hétfő 10:24

Azért ahhoz nem kis fogyatékosság kell, hogy 3 év alatt egy Milan szintről leküzdöd magad a kínai másodosztályba, ráadásul 26 évesen.

Az ilyen embereket amúgy sosem fogom megérteni. Más elsírná magát ha erre a szintre jutna, ezek meg elszórakozzák...
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 9:27

Ez nem kérdés vagy már rég a legjobbak között lenne. Adrianot meg őt sajnálom a legjobban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 4., hétfő 9:19

Sosem volt igazi profi, az élet mindig prioritást élvezett nála. Hibáztatni nem tudom, csak sajnálni az esetet.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 9:17

:lol: :lol: :lol:
Na ezért, pénz hírnév, minimális befektetéssel...
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 4., hétfő 8:46

hehe írta:nem tudom hova írjam, de meglesz az első öngyilkos idén, és én leszek az :lol:
pato állítólag minnyá aláír egy kínai másodosztályú csapathoz, ahol luxemburgo az edző :lol:

az karrier. :mrgreen:
égetem el a faszba a mezét.
Valami csak van a háttérben, ha már egy európai csapatnak sem kell, sőt Brazíliában sem ment nagyon a beilleszkedés. És nem a sérülésekre gondolok.
Merci Zizou!

Vissza: