KAG írta:Az a baj, hogy vele is rettentőmód leült a csapat kb januártól.
Már előtte is látszódtak a jelek. Akkortól, hogy Modric november végén(?) kidőlt, Bale meg visszatért.
KAG írta:Sokan mondják, hogy nem volt ilyen kerete. Kérdezem én, hogy miért nem kért? Szerintem Perez ugyanúgy hozta volna neki Kovát, ha azt kéri. De Casemirot sem kényszerből engedtük el gondolom.
KAG írta:Ettől független szerintem még az edző hibája az aktuális keret inkompetenciája.
Tegyük fel, hogy James perez igazolása volt, de attól még szerintem nem Ő erőltette, hogy na uccu neki a szezonnak Khedira&Illarra duóval. Vszelg Carlo és az Ő szakmai stábja bólintott rá a végleges keretre. Vagy legalább Ők is.
És azt nem hiszem el, hogy Xabi tényleg kb 48 órával előtte közölte, hogy tipli van.
Carlo nem akarta, hogy Di Maria elmenjen, nem akarta valószínűleg Alonso távozását sem. Itt maradtak?
Elakarták adni Illarát és Khedirát, elmentek?
Voltak hírek Kovacic leigazolásakor, hogy már Ancelotti is figyelte. Arról is voltak hírek, hogy Verrattit is kérte Kroos mellé(!) Alonso pótlására, nem kapta meg.
Pérez emlékeim szerint maga mondta, hogy úgy igazolták le Jamest, hogy nem tudták korábban, hogy ki ő, csak a VB-n figyeltek fel rá.
Casemiro meg Ancelotti alatt nem mutatott ennyit. Kellett neki az az év Portugáliában. Ha itt marad az olasz alatt is, akkor most nem tartana itt.
Amúgy arról is votlak hírek, hogy Danilot is Ancelotti nézte ki korábban.
Ha az elnök azt csinál a kerettel, amit akar, és nesze itt van, főzz belőle, akkor azt én nehezen tudom az olasz nyakába varrni.
Ez a rész már nem Neked szól: de az "akkor álljon fel" kommenteket hagyjuk!
KAG írta:Zizout legalább szeretnék, feltehetően jobb hangulat lenne az öltözőben. Ezáltal talán picit jobban teljesítenék az instrukciókat tőle.
Nem vagyok benne biztos, hogy most nem követik az instrukciókat.