Az elmúlt évekhez képest látványosan elfáradunk 60-70 perc környékén. Persze lehet ez futómennyiségben nem tükröződik ki, de én ezt érzem.Realista24 írta:A Madrid sosem a futómennyiségéről (és a csúszás-mászás-küzdéséről) volt híres. Ez nem Rafa sara. Minden más igen.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A padon ott volt most nézem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem tatoztam azok közé, akik a kinevezése pillanatában, már küldték is el, megadtam neki az időt, a lehetőséget, de ez már tarthatatlan.
Sírva könyörgöm egy (új)edzőert... !!!
Sírva könyörgöm egy (új)edzőert... !!!

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
10 emberrel van a csapat a pályán,erre nem cserél.
Minek?
Igaz ott van Isco meg James meg Casemiro.
Bírják Kroosék ketten nem szarozunk a cserével.
Itt látszik hogy milyen a kapcsolata a játékosokkal.
Varanet meg el se viszi Valenciába,úgy hogy semmi baja nincs neki,és még el is mondja.
Na ez Benitez.
:Đ
A védekezés mint olyan az nincs is a csapatnak.
Nincs.Megszünt.
Minek?
Igaz ott van Isco meg James meg Casemiro.
Bírják Kroosék ketten nem szarozunk a cserével.

Itt látszik hogy milyen a kapcsolata a játékosokkal.
Varanet meg el se viszi Valenciába,úgy hogy semmi baja nincs neki,és még el is mondja.
Na ez Benitez.

A védekezés mint olyan az nincs is a csapatnak.
Nincs.Megszünt.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem kezdjétek végre elfelejteni CA-t, sokan leragadtak ott...ő már egy másik csapat edzője lesz. Szerintem messze nem volt tökéletes amit csinált, jól bánt a játékosok fejével, de nagyon komoly hibái voltak.
Benitezben meg semmi pozitívum nincs, a fene nagy rotálásából sem látunk eddig semmit.
A kerettel nincs gond, sőt, nagyon is jó a keret, de a játékosok fele olyan játékra van kényszerítve amiben nem tud 100%-on teljesíteni. Kell valaki a padra aki felismeri kinek hol és mit kell játszania. A leghátsó kp-s játékostól kezdve mindenki képes a kreatív rövid passzos focira, mégis a magasan járatjuk a labdát.
Benitezben meg semmi pozitívum nincs, a fene nagy rotálásából sem látunk eddig semmit.
A kerettel nincs gond, sőt, nagyon is jó a keret, de a játékosok fele olyan játékra van kényszerítve amiben nem tud 100%-on teljesíteni. Kell valaki a padra aki felismeri kinek hol és mit kell játszania. A leghátsó kp-s játékostól kezdve mindenki képes a kreatív rövid passzos focira, mégis a magasan járatjuk a labdát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez igaz. Nem is azért irtam, viszont ha a labda sincs nálunk, futni se akarnak és még csigalassusággal vezetjük a támadásokat is akkor itt ne álmodozzon senki cimekröl max Malmö kaliberü világverö csapatok kitöméséröl.Realista24 írta:A Madrid sosem a futómennyiségéről (és a csúszás-mászás-küzdéséről) volt híres. Ez nem Rafa sara. Minden más igen.
Vagyis szrintem egy trénernek döntenie kell hogy brusztolós focit akar játszatni mert szerényebb képességüek a játékosok vagy labdabirtoklósat. Nálunk megvan az a játékos állomány amivel lehetne járatni a zsugát rendesen de sajnos nem történik ez. Ehelyett látunk egy szenvedést/szerencsétlenkedést. A sikerhez manapság sebesség és melózás kell...nálunk egyik kritérium sem teljesül. Nem szeretnék egyébként brusztolós Madridot látni de a lelketlen szarokbele atitűdöt még jobban rühellem. Ha Benitez nem képes labdabirtoklós jétékot kialakitani akkor legalább azt elvárnám töle hogy Mous brusztolós módban csapassuk...de még ehhez is kevés ö hogy ezt átlássa amit kifejtettem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Madrid sosem a futómennyiségéről (és a csúszás-mászás-küzdéséről) volt híres. Ez nem Rafa sara. Minden más igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nos nem kenyerem a matek de sokszor a számok objektivitást tudnak adni. Benitez kutyautö meccsek óta az ellen 5-6 km többet fut mint mi. Oké hogy aki kevesebbet birtokolja a labdát az többet fut utánna de mi nem a barca vagyunk...azaz sem nem futunk sem nem birtokoljuk a labdát. Tegnap mondott egy érdekes adatot a kommentátor: a valencia átlagos támadási sebessége 6,6 kmh a mién meg 6.4 volt. Elképzelem hogy a barcaval kb milyen lenne ez az adat
A cserék meg...azért küldte be LV mert kb csak benne bizik a támadók közül teljesen egyértelmü. Most már Kovács is kiesett nála a pixisböl...lassan nem lesz akit felküldjön. Ha ide jut a csapat hogy az edzö a keret felével akar csak dolgozni akkor ki kell rugni a csába...ez csak rosszabb lesz. A taktikáról meg nincs mit beszélni mert nekünk jelenleg nincs olyan csak rugd oszt lessz valami. Botrányos.

A cserék meg...azért küldte be LV mert kb csak benne bizik a támadók közül teljesen egyértelmü. Most már Kovács is kiesett nála a pixisböl...lassan nem lesz akit felküldjön. Ha ide jut a csapat hogy az edzö a keret felével akar csak dolgozni akkor ki kell rugni a csába...ez csak rosszabb lesz. A taktikáról meg nincs mit beszélni mert nekünk jelenleg nincs olyan csak rugd oszt lessz valami. Botrányos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem tudom melyik csapat az amelyik 20+ meccses gyozelmi szeriaban mindig fullon porog. Az ido persze szepit, de azt sem szabad elfelejteni hogy kik estek ki a csapatbol es hanyan...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már előtte is látszódtak a jelek. Akkortól, hogy Modric november végén(?) kidőlt, Bale meg visszatért.KAG írta:Az a baj, hogy vele is rettentőmód leült a csapat kb januártól.
KAG írta:Sokan mondják, hogy nem volt ilyen kerete. Kérdezem én, hogy miért nem kért? Szerintem Perez ugyanúgy hozta volna neki Kovát, ha azt kéri. De Casemirot sem kényszerből engedtük el gondolom.
Carlo nem akarta, hogy Di Maria elmenjen, nem akarta valószínűleg Alonso távozását sem. Itt maradtak?KAG írta:Ettől független szerintem még az edző hibája az aktuális keret inkompetenciája.
Tegyük fel, hogy James perez igazolása volt, de attól még szerintem nem Ő erőltette, hogy na uccu neki a szezonnak Khedira&Illarra duóval. Vszelg Carlo és az Ő szakmai stábja bólintott rá a végleges keretre. Vagy legalább Ők is.
És azt nem hiszem el, hogy Xabi tényleg kb 48 órával előtte közölte, hogy tipli van.
Elakarták adni Illarát és Khedirát, elmentek?
Voltak hírek Kovacic leigazolásakor, hogy már Ancelotti is figyelte. Arról is voltak hírek, hogy Verrattit is kérte Kroos mellé(!) Alonso pótlására, nem kapta meg.
Pérez emlékeim szerint maga mondta, hogy úgy igazolták le Jamest, hogy nem tudták korábban, hogy ki ő, csak a VB-n figyeltek fel rá.
Casemiro meg Ancelotti alatt nem mutatott ennyit. Kellett neki az az év Portugáliában. Ha itt marad az olasz alatt is, akkor most nem tartana itt.
Amúgy arról is votlak hírek, hogy Danilot is Ancelotti nézte ki korábban.
Ha az elnök azt csinál a kerettel, amit akar, és nesze itt van, főzz belőle, akkor azt én nehezen tudom az olasz nyakába varrni.
Ez a rész már nem Neked szól: de az "akkor álljon fel" kommenteket hagyjuk!
Nem vagyok benne biztos, hogy most nem követik az instrukciókat.KAG írta:Zizout legalább szeretnék, feltehetően jobb hangulat lenne az öltözőben. Ezáltal talán picit jobban teljesítenék az instrukciókat tőle.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ez amúgy mit nyilatkozik?
Jó meccset játszottunk, hát persze. Itt már komolyan adódik a kérdés,hogy agyilag ép-e.
Roma elleni párharc után meneszteni fogják. Ilyen játékkal kiesünk az olaszok ellen.

Jó meccset játszottunk, hát persze. Itt már komolyan adódik a kérdés,hogy agyilag ép-e.
Roma elleni párharc után meneszteni fogják. Ilyen játékkal kiesünk az olaszok ellen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ancelottinak lett volna egz Modric, Kovacic, Casemiro triója teljesen más lett volna az a szezon.
Benitez halott ügy, tényleg bárkire lecserélhető mostmár, bárkivel jobban menne. A kerettel szerintem nincsen semmi gond, a spanyol miatt teljesítenek alul...
Benitez halott ügy, tényleg bárkire lecserélhető mostmár, bárkivel jobban menne. A kerettel szerintem nincsen semmi gond, a spanyol miatt teljesítenek alul...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez az 1 pont se Benitez érdeme...a BBC mindhárom tagja 10-15 percig akart egyszerre focizni és egy gyönyörű gól lett az eredménye. Levenni a góllövőt...minden meccsen lecseréli szerencsétlen franciát. Bale hajt, egyre jobb, de sokszor majd hasra esik a labdában...Bale-nek is és CR-nek is kell egy komoly kp, egy rohadt tkp-vel. Nálunk mind a három kp-s azzal van elfoglalva h védekezzen is, semmi logika nincs abban amit játszani próbál a csapat.
Benitez meg teljesen logikátlan, megint végig mozizta a meccset és az egyetlen dolog ami tenni tudott, beküldte Lucast a két sztár mellé hogy csináljon játékot ember hátrányban...mintha egy falusi megye kettes edző ülne ott a padon
Benitez meg teljesen logikátlan, megint végig mozizta a meccset és az egyetlen dolog ami tenni tudott, beküldte Lucast a két sztár mellé hogy csináljon játékot ember hátrányban...mintha egy falusi megye kettes edző ülne ott a padon
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Nem gyakran írok ide de jelenleg kiváncsi vagyok, hogy mit csak én gondolom-e így.
Carlo ellen a legtöbben amit felhoztak rossz tulajdonságként hogy keveset rotál és túlhasznál 1-1játékost. Benitez mellett az szólt egyedül szerintem, hogy ő még néha túlzásba is viszi, viszont jelenleg akkor miért azt látom hogy a kezdő folyamatosan ugyanaz és ugyanazok a hibák(pl.: szerintem kroos gyengén játszik attól függetlenül hogy az ő posztja-e vagy nem és ott van a középpályán az ősz meglepetés embere Casemiro aki eltünt teljesen vagy ott van danilo aki mind védekezésben mind támadásban súlytalan vagy modric akin látszik, hogy beleunt az egészbe.
A másik dolog, hogy mikor a mai mecsen a 60. percig súlytalan volt a támadójátékunk és oldalra nézett benitez nem látta hogy Isco Jamesott ül mellette és talán ők változtathatnának a játékon akárki helyett hozza be.
Megértem azt is, hogy miért Lucast hozta be(lendületet tud adni a csapatnak) de akkor is ez a másik két játékos rendelkezik anyi rutinnal, hogy eltudnak dönteni egy ilyen mecset bármikor.
Carlo ellen a legtöbben amit felhoztak rossz tulajdonságként hogy keveset rotál és túlhasznál 1-1játékost. Benitez mellett az szólt egyedül szerintem, hogy ő még néha túlzásba is viszi, viszont jelenleg akkor miért azt látom hogy a kezdő folyamatosan ugyanaz és ugyanazok a hibák(pl.: szerintem kroos gyengén játszik attól függetlenül hogy az ő posztja-e vagy nem és ott van a középpályán az ősz meglepetés embere Casemiro aki eltünt teljesen vagy ott van danilo aki mind védekezésben mind támadásban súlytalan vagy modric akin látszik, hogy beleunt az egészbe.
A másik dolog, hogy mikor a mai mecsen a 60. percig súlytalan volt a támadójátékunk és oldalra nézett benitez nem látta hogy Isco Jamesott ül mellette és talán ők változtathatnának a játékon akárki helyett hozza be.
Megértem azt is, hogy miért Lucast hozta be(lendületet tud adni a csapatnak) de akkor is ez a másik két játékos rendelkezik anyi rutinnal, hogy eltudnak dönteni egy ilyen mecset bármikor.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ettől független szerintem még az edző hibája az aktuális keret inkompetenciája.
Tegyük fel, hogy James perez igazolása volt, de attól még szerintem nem Ő erőltette, hogy na uccu neki a szezonnak Khedira&Illarra duóval. Vszelg Carlo és az Ő szakmai stábja bólintott rá a végleges keretre. Vagy legalább Ők is.
És azt nem hiszem el, hogy Xabi tényleg kb 48 órával előtte közölte, hogy tipli van.
Mindegy, kár rágódni a múlton.
Igazából csak annyit próbáltam én is kihozni az egészből, hogy túl van misztifikálva ez a Carlo dolog itt elég sokaknál. Én is kedveltem az öreget és mint írtam is az lett volna a helyes döntés, ha marad és nem megy. De érthető volt az ok, amiért el lett küldve
Mindegy, kár rágódni a múlton.
Igazából csak annyit próbáltam én is kihozni az egészből, hogy túl van misztifikálva ez a Carlo dolog itt elég sokaknál. Én is kedveltem az öreget és mint írtam is az lett volna a helyes döntés, ha marad és nem megy. De érthető volt az ok, amiért el lett küldve
ZIDANE
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A Barca elleni meccs előtt azt írtam, hogy Beniteznek 10 meccse van rendbe tenni a csapatot. Nem számoltam ki, de nagyságrendileg ennyi meccs ment le. A csapat nem hogy javult volna, hanem még inkább vissza is esett. Most már a meccseket sem daráljuk be, ahogy tettük a szezon elején, a védelmünk ugyanolyan gyenge, mint tavaly, a támadójátékunk meg minden negatív várakozást alulmúl. Beniteznek volt az ideje, nem élt vele. A játékosok sem partnerek. Azt kell, hogy mondjam most értünk el arra a pontra, hogy ez halott ügy. Hiába volt ma helyenként jobb a csapat, mint néhány korábbi meccsen, ez édes kevés. Nincs javuló tendencia, nincs elképzelés, helyette vannak bebetonozott emberek, és nagy pofájú játékosok. Mostanra biztosak lehetünk benne, hogy a jelenlegi állapoton nem rontana egy beugró edző sem. Nálam ma Rafa eljátszotta az utolsó esélyét is, úgyhogy RAFA OUT.
- ___Samy___
Tudod jól, hogy ez sokkal többrétűbb dolog. Ancelotti volt kevés, meg a játékosok voltak a szarok....ez két véglet, de nem csak ezen múltak itt a dolgok, ehhez sok dolog "együttállása" vezetett.dannen írta:akkor esetleg a játékosok gondolkozhattak volna időben és nem kellett volna 4et szopni az atleticotól, vagy ugyanúgy rekord kevés pontot szerezni az első 6 csapat ellen a bajnokságban. tehát gyakorlatilag az történt , mint most, persze most megy a sírás carlo után, meg rafa ellen. időben kellett volna cselekedni és nem kirúgatni carlot azzal, hogy nem hoztak egy kupát sem. alapból megmagyarázhatatlan, hogy egy real madridnál hogy lehet ekkora hatalma a játékosoknak, hogy ők eldöntik, hogy nem fogadnak el egy edzőt mikor még be sem tette a lábát a klubhoz szinte. az biztos, hogy jelenleg rohad az egész rendszer , mint a büdös szar és nem hiszem, hogy ezen zidane változtatna, de vannak még csodák..hehe írta:csináltam egy root cause analízistés azt kell monnyam, hogy ezt perez kúrta el keményen, amikor ancelottit kicsapta, akit szerettek a játékosok, és idehozta benitezt.
igazából bárki lehetne most az edző kis túlzással, senkit nem fogadtak volna pozitívan.
De egyébként az edzőbuktató perióduson már úgy érzem túl vagyunk, a mostani szarság már közel sem emiatt van. Egyszerűen Rafa ennyit tud adni ennek a csapatnak. A cserékről már nem is beszélek, mert ez már nem az első meccse, hogy nem használja ki az összes cseréjét vesztett állásnál, meg úgy összességében. Gyakorlatilag már Isco is csak epizodista, James meg Karim mindegy hogy játszanak, meg a fix cserék. Lucasba szerelmes, mert őt szinte minden helyzetben bedobja. Jesé meg már nem is itt játszik.
Ezen nem lepődök meg, ő Carlo rendszerébe nem passzolt. A Rafa féle védekezéshez viszont annál inkább.De Casemirot sem kényszerből engedtük el gondolom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Toni Kroos, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real MAdrid
Ha alaposan atgondoljuk az ideny soran egy valamirevalo csapat ellen meg nem nyertunk (A PSg ellen egy mak gollal), ez egyertelmuen edzo hiba. A Valencia tobb sebbol verzik, mi meg ennel is tobbol, A kulcsjatekosok a tavalyi formajukhgoz kepest sokkal gyengebben teljesitenek: Pepe mar helyezkedni sem tud(gyorsasaga megkopott), Ramos lassubb, pontatlanabb, Marcelo elvesztette dinamikussagat, technikai elonyet, Modric otletlenebbm kiszamithatobb es pontatlanabb, valamint a vehemenciajabol is veszitett, vagyius a furge iranyito egy fasult otlettelen adagolo, Bale mar nem cselez olyan hatasosan, a beadasai meg nem talanak meg senkit, a szabadrugasokrol nem is beszelve, Kroos mintha a 90 eves nagyapjat idezne, Ronaldo mintha visszakapcsolt volna 2-be, hianyzik a kreativitas, a dinamizmus es a jatek elvezete, Benzema elvesztette hatekonysagat a donto szituaciokban. Edzo ide vagy oda, de en inkabb neztem az otletes, technikas, es sokszor peches, balszerencses Realt a tavaly, mint az otlettelen, agyon szivatott, kuzkodo, szenvedo Realt az iden. A jatekosk egyeni teljesitmenye egyertelmuen jelzi, hogy edzovaltasra van szukseg. Se, a csapat sem az egyeni villongasok nem juttatnak el a gyozelemhez. Valtoztatas szukseges, hogy az miben rejlik, azt csak a nagyon nagy szakerto Perezek tudjak, Remelem!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehe írta:csináltam egy root cause analízistés azt kell monnyam, hogy ezt perez kúrta el keményen, amikor ancelottit kicsapta, akit szerettek a játékosok, és idehozta benitezt.
igazából bárki lehetne most az edző kis túlzással, senkit nem fogadtak volna pozitívan.
Az a baj, hogy vele is rettentőmód leült a csapat kb januártól.
Sokan mondják, hogy nem volt ilyen kerete. Kérdezem én, hogy miért nem kért? Szerintem Perez ugyanúgy hozta volna neki Kovát, ha azt kéri. De Casemirot sem kényszerből engedtük el gondolom.
Utólag könnyen okos az, de a jelenlegi helyzetet figyelmbe véve legalább fél évet kapnia kellett volna még az Olasznak.
Zizout legalább szeretnék, feltehetően jobb hangulat lenne az öltözőben. Ezáltal talán picit jobban teljesítenék az instrukciókat tőle.
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csináltam egy root cause analízist
és azt kell monnyam, hogy ezt perez kúrta el keményen, amikor ancelottit kicsapta, akit szerettek a játékosok, és idehozta benitezt.