Realista24 írta:Gary Neville: "It’s not easy when you play against 10 men..."
Nagy troll az öreg![]()
Lehozhatott volna valakit és mehetett volna a 10v10 , ha ennyire bezavarta a túloldalon a dolgokat.
Simple as that

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 3., vasárnap 23:17
Nagy troll az öreg![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 3., vasárnap 23:15
ebben ne legyél olyan biztos.ateeemadrid írta:Nálam a kéz is 11-es kategória, de Bale szituján szerintem egy elfogult Barcás se vitatkozna sokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 3., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 23:00
Ez itt a probléma. A szabály az szabály. Ha nem játszunk jól, de a szabályoknak megfelelően van vezetve a meccs, akkor előnnyel megyünk a félidőre.Amúgy ha itt tartunk a bírói tévedés is benne van a meccsben.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:53
Ezt írtam igen. Nem volt egyértelmű 11-es. Amúgy ha itt tartunk a bírói tévedés is benne van a meccsben. De továbbra se értem mondjuk a 3 gólt ... Volt helyzetünk ?ateeemadrid írta:
Nem, 2-3 gólos vezetésből biztos ugyanolyan könnyű visszajönni a meccsbe.
Na, innentől kezdve én leszarom hogy hány helyzetet hagyott ki az a féreg, a kihagyott helyzet a játékhoz hozzátartozik. Az hogy a Valencia támadott a szabály még szabály marad. Vagy az hogy az az idióta kihagyott pár helyzetet akkor már Balet felrúghatják a 16oson belül?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 3., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 3., vasárnap 22:52
Ezt amúgy sokan mondják, és én is tapasztaltam már a hatalmas "mennyi karrierem" során, ha nem is nehezebb, de nagyon fura, főleg az emberek elosztásában néha kavarodás van ilyenkor.Realista24 írta:Gary Neville: "It’s not easy when you play against 10 men..."
Nagy troll az öreg![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 3., vasárnap 22:52
Nagy troll az öreg![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 3., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 3., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 3., vasárnap 22:46
Torquemada írta:Sosem benyán múlik, de valahogy mégis minden erősebb meccsen kikapunk vagy x a vége. Akkor ki a francon múlik ? Most már túl sok a betli. Egyedül a Celtát tudtuk a felső harmadból megverni. Már nem érdekelnek a mentségek, csak az eredmények. Egyszerűen nem létezik a védelmünk, mindenki betalál ellenünk. Erről sem ő tehet ?
Egyébként Ronaldót kellene végre ki..szni a csapatból, de ezt sem meri meglépni. Egyébként ha a lassítást jól láttam, még valahol visszakeresem, akkor a végén mintha ő blokkolta volna Bale kapura tartó fejesét a szöglet után, a 93. percben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:44
Tudod ha felrúgnak valakit a 16oson belül az 11-est ér. Na, mi azért nem kaptunk büntetőt, sőt az ellenfél ennek köszönhetően kapott egyet a kontra után.Milyen játékszabályokra gondolsz ?
Nem, 2-3 gólos vezetésből biztos ugyanolyan könnyű visszajönni a meccsbe.Nem ezen múlt az biztos.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 3., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:41
Milyen játékszabályokra gondolsz ?ateeemadrid írta: Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 3., vasárnap 22:41
Mondjuk Kova pirosa utan, amikor az egesz Real a seggen vette a levegot, nem merte lehozni CR-t pl, hogy Casemiroval kicsit erosodjetek vedekezesben.. Azert ezen eleg sok mult, ha Neville nem lett volna ilyen kegyes, hogy ezt figyelmen kivul hagyja, siman megverhettek volna titeket.ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 3., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:37
De.MorataMartin írta:Te nem Rafa Benítez vagy?ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.
Ismételten: a foci rákja a modern játékvezetés.
Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:35
1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk. Utána meg azt se tudta Benitez hol van... Emerhátrányra nem lép ... A vezetésre se lép. Ott volt 2 csere. Isco,James, Casemiro ...ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.
Ismételten: a foci rákja a modern játékvezetés.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem