Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 22:37

Jajj ez a friss Ramos nyilatkozat. Annyira lenézik illetve szarba se nézik hogy az hihetetlen. Egyszerűen így nem lehet elérni semmit, pláne ha a keret nagyja túlfizetett, mindent megnyert kéjenc.

És ez a Benitez...nagyszerű meccs. Eszem, faszom megáll. :lol: :|
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:37

MorataMartin írta:
ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.

Ismételten: a foci rákja a modern játékvezetés. :)
Te nem Rafa Benítez vagy? :hmmm:
De.
1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk.
Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 22:36

gg a csapatnak, sikerül tartani a lépést a barcával.
csak így tovább!!!
Kép
Kép
Kép

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:35

ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.

1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk. Utána meg azt se tudta Benitez hol van... Emerhátrányra nem lép ... A vezetésre se lép. Ott volt 2 csere. Isco,James, Casemiro ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. január 3., vasárnap 22:34

Te nem Rafa Benítez vagy? :hmmm:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:32

Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 3., vasárnap 22:30

Benítez takarodj te a jó büdös francba...meg Perez is aki kinevezte.
0-1-nél faszért kell visszaállni?? mikor látszik hogy megy a játék....nem értem egyszerűen nem értem.
Ronalod esete nálam 11-es.-ebből jött a piros ami jogos...de sporikám előtte fjjuk már le.
Pepe meg vonuljon vissza. Sokadik siralmas meccse idén és ennek semmi köze a csapat szar taktikjához..igy lekésni emberekről nem lehet.
1-2-nél mikor küzdünk végre 10 emberrel is 30mp ismétlem 30mp!!! annyit nem birunk ki hogy ne kapjunk gólt!
beadásnál 3 embert nézte ahogy betekerik..Pepe meg hát...láthattuk.
10-emebrnél nem tud gyors cserélni....a gólnál kellet volna Casemiro..teljen az idő..lenyugodjanak a srácok stb...Mou meg Ancelotti is meghuzta volna ha van iylen padja.
Neki van Casemiroja egy bullodgunk erre....hadroangáljon Modric fél lábon.
ja és ma Bale legalább jó volt...az az utólsó lövés meg....elkapkodta bassza meg.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. január 3., vasárnap 22:25

A meccs embere a halovány béla. Sok mindent elárul a játékunkról. Jövőre ronaldo nélkül szerintem a hátára veszi a csapatot, benzemanak is jot tett higu távozása. Pepét el kell felejteni, helyezkedni sem tud már, danilo is egy fos. Igy nehez.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:22

ferni írta:Nevetséges minősíthetetlen, teljesen tartásnélküli semmi a Real.
Ember végre azt hinné hogy emberhátrànyban gólt szerzünk (ami lehet les volt...) és vègre ez tényleg vmi és ez igen....
Rá 20 secre meg nyugodtan beszopunk egyet....
Borzalmas, siralmas.... Takarodjon Benitez.

Hányszor kelljen még buknia a Barcának hogy kihasználjuk bmeg??????
Nevetséges.

Bár senki nem írta , de szerintem nem is kis les volt az a Bale gól ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 3., vasárnap 22:22

keylor megint kihúzta a szarból az embert a padon.

a védelemből mindenki nevetségesen teljesített ha védekezésről volt szó.

spori meg menjen vissza a másodosztályba vagy tiltsák el örökre nem érdekel.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. január 3., vasárnap 22:21

Ez az 1 csere mi volt?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 3., vasárnap 22:20

,,Bár nem nyert a Real Madrid, a szezon legjobb mérkőzését játszotta most..." Az igen! :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 3., vasárnap 22:16

Nevetséges minősíthetetlen, teljesen tartásnélküli semmi a Real.
Ember végre azt hinné hogy emberhátrànyban gólt szerzünk (ami lehet les volt...) és vègre ez tényleg vmi és ez igen....
Rá 20 secre meg nyugodtan beszopunk egyet....
Borzalmas, siralmas.... Takarodjon Benitez.

Hányszor kelljen még buknia a Barcának hogy kihasználjuk bmeg??????
Nevetséges.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:58

ateeemadrid írta:Igazából Kova már most megütné a kezdő szintet, csak hát ugye ő nem sztár. De szvsz Jamesnél és Isconál is komplettebb játékos. Ha masszív, fasza kpt akarnánk akkor simán nyomatni kéne a Kova Modric Kroos 3-ast, így még talán a BBC lóf*sznyi védekezését is elbírná a csapat. Persze ebből nem lesz semmi sajnos.
Ha még nem is kezdő szint, de neki és Casemironak kéne tökéletesen rotálva játszani harmadik félként a Modric-Kroos páros mellett, Isconak/Jamesnek pedig Bale és Cé rotálásának kéne lenne, de ugye tudjuk, hogy a szent tehén az érinthetetlen (Ugyan így, hiába érkezik "rotálás" az MSN mögé, akkor jutna csak percekhez, ha valamelyik megsérül), így 4 ember jut egy posztra rotálásnál.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 31., csütörtök 12:53

Igazából Kova már most megütné a kezdő szintet, csak hát ugye ő nem sztár. De szvsz Jamesnél és Isconál is komplettebb játékos. Ha masszív, fasza kpt akarnánk akkor simán nyomatni kéne a Kova Modric Kroos 3-ast, így még talán a BBC lóf*sznyi védekezését is elbírná a csapat. Persze ebből nem lesz semmi sajnos.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:48

hehe írta: teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...
Igazából az a helyzet, hogy szerintem mind a 2 érdemli a perceket, mert Casemiro világklasszis szűrő lehet, de nekik egyszerre is a pályán kéne lenni, mert szerintem 2-3 év múlva mindenképp egymás mellett kell majd játszaniuk, ha Modric megkopik addig, szóval nem ártana, ha szoknák egymás társaságát. :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 31., csütörtök 12:45

MesQueUnClub írta:Én akkor sem támogatom Danilot Carvajal rovására. A spanyolban szerintem több van mint a Brazílban, Mert bár Danilot nagyon jól fel lehetne építeni, de ezt ne Caravajal rovására, ott van Kova is aki szerintem 2-3 év és bőven Modric pótlása lesz, de ehhez játszania kéne többet, Casemiro-t isten ments, hogy bántsam, de az ő percei felét kova érdemelte volna.
teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:43

Én akkor sem támogatom Danilot Carvajal rovására. A spanyolban szerintem több van mint a Brazílban, Mert bár Danilot nagyon jól fel lehetne építeni, de ezt ne Caravajal rovására, ott van Kova is aki szerintem 2-3 év és bőven Modric pótlása lesz, de ehhez játszania kéne többet, Casemiro-t isten ments, hogy bántsam, de az ő percei felét kova érdemelte volna.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 31., csütörtök 12:17

Ursus írta:Danilo védekezésben nagyon gyenge, sokszor egy szálló labdát alig bír kiszámítani. De a támadásokkal való felérést egyre jobban érzi, abban azért bőven megüti a szintet.
Csak szerintem azért ennyire gyenge, mert túl sokat támad. Ha nem járna annyira fel és embert fogna, akkor javulna a védekezése. Nem rossz előre, de nem ér annyit, hogy miatta csússzon el az egész felállás. R24 linkelt képéről jutott eszembe amúgy. Igaz, hogy csak egy kiragadott kép, de látszik rajta, hogy túlságosan elől van és konkrétan Modirc a jobb hátvéd. Ezekből van túl sok.
Ursus írta:Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.
James meg Isco is elveszik az éterben. Szerintem ez 4-2-3-1 lenne, csak a tkp többet jár vissza. Így igazából hátul sincsenek, meg elöl sem. Legalább is főleg James játékán láttam az utóbbi meccseken, hogy ezért nincs annyit játékban, mint amennyit kéne. Kicsit összevisszaság lett ebből a sok "szabad" szerepkörből.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. december 31., csütörtök 12:06

Danilo védekezésben nagyon gyenge, sokszor egy szálló labdát alig bír kiszámítani. De a támadásokkal való felérést egyre jobban érzi, abban azért bőven megüti a szintet. Nem tartom akkora kutyaütőnek mint amekkorának az 1-2 meccse után el lett könyvelve, tény és ezt én is leszögezem hogy 30-ért úgy hogy Carvajal lehozott egy jó színvonalat én sem hoztam volna, de nem lepődnék meg ha szezon végére annyira megszokja a színvonalat és a ritmust hogy akár versenyhelyzetben kiszorítja Carvajalt. Nyílván ebben az ára is szerepet fog játszani, de persze a spanyolt sem féltem mert van benne spiritusz és nem tehetségtelen.

Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.

Ideje lenne ezt is eldönteni tényleg hogy mit is szeretnénk játszani, mert ha azt amit most akkor Isco és James szinte felesleges, igazoljunk egy Pogbát vagy egy Verrattit és akkor nincs kérdés, 4-3-3 középen 3 beton emberrel de ez így értelmetlen hogy James vagy Isco a harmadik kp-s mert egyszerűen az erényeiket semennyire sem tudják kamatoztatni ott.

Vissza: