Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
keylor megint kihúzta a szarból az embert a padon.
a védelemből mindenki nevetségesen teljesített ha védekezésről volt szó.
spori meg menjen vissza a másodosztályba vagy tiltsák el örökre nem érdekel.
a védelemből mindenki nevetségesen teljesített ha védekezésről volt szó.
spori meg menjen vissza a másodosztályba vagy tiltsák el örökre nem érdekel.
Ez az 1 csere mi volt?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
,,Bár nem nyert a Real Madrid, a szezon legjobb mérkőzését játszotta most..." Az igen!

Nevetséges minősíthetetlen, teljesen tartásnélküli semmi a Real.
Ember végre azt hinné hogy emberhátrànyban gólt szerzünk (ami lehet les volt...) és vègre ez tényleg vmi és ez igen....
Rá 20 secre meg nyugodtan beszopunk egyet....
Borzalmas, siralmas.... Takarodjon Benitez.
Hányszor kelljen még buknia a Barcának hogy kihasználjuk bmeg??????
Nevetséges.
Ember végre azt hinné hogy emberhátrànyban gólt szerzünk (ami lehet les volt...) és vègre ez tényleg vmi és ez igen....
Rá 20 secre meg nyugodtan beszopunk egyet....
Borzalmas, siralmas.... Takarodjon Benitez.
Hányszor kelljen még buknia a Barcának hogy kihasználjuk bmeg??????
Nevetséges.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha még nem is kezdő szint, de neki és Casemironak kéne tökéletesen rotálva játszani harmadik félként a Modric-Kroos páros mellett, Isconak/Jamesnek pedig Bale és Cé rotálásának kéne lenne, de ugye tudjuk, hogy a szent tehén az érinthetetlen (Ugyan így, hiába érkezik "rotálás" az MSN mögé, akkor jutna csak percekhez, ha valamelyik megsérül), így 4 ember jut egy posztra rotálásnál.ateeemadrid írta:Igazából Kova már most megütné a kezdő szintet, csak hát ugye ő nem sztár. De szvsz Jamesnél és Isconál is komplettebb játékos. Ha masszív, fasza kpt akarnánk akkor simán nyomatni kéne a Kova Modric Kroos 3-ast, így még talán a BBC lóf*sznyi védekezését is elbírná a csapat. Persze ebből nem lesz semmi sajnos.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ateeemadrid
Igazából Kova már most megütné a kezdő szintet, csak hát ugye ő nem sztár. De szvsz Jamesnél és Isconál is komplettebb játékos. Ha masszív, fasza kpt akarnánk akkor simán nyomatni kéne a Kova Modric Kroos 3-ast, így még talán a BBC lóf*sznyi védekezését is elbírná a csapat. Persze ebből nem lesz semmi sajnos.
- MesQueUnClub
Igazából az a helyzet, hogy szerintem mind a 2 érdemli a perceket, mert Casemiro világklasszis szűrő lehet, de nekik egyszerre is a pályán kéne lenni, mert szerintem 2-3 év múlva mindenképp egymás mellett kell majd játszaniuk, ha Modric megkopik addig, szóval nem ártana, ha szoknák egymás társaságát.hehe írta: teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...MesQueUnClub írta:Én akkor sem támogatom Danilot Carvajal rovására. A spanyolban szerintem több van mint a Brazílban, Mert bár Danilot nagyon jól fel lehetne építeni, de ezt ne Caravajal rovására, ott van Kova is aki szerintem 2-3 év és bőven Modric pótlása lesz, de ehhez játszania kéne többet, Casemiro-t isten ments, hogy bántsam, de az ő percei felét kova érdemelte volna.

- MesQueUnClub
Én akkor sem támogatom Danilot Carvajal rovására. A spanyolban szerintem több van mint a Brazílban, Mert bár Danilot nagyon jól fel lehetne építeni, de ezt ne Caravajal rovására, ott van Kova is aki szerintem 2-3 év és bőven Modric pótlása lesz, de ehhez játszania kéne többet, Casemiro-t isten ments, hogy bántsam, de az ő percei felét kova érdemelte volna.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak szerintem azért ennyire gyenge, mert túl sokat támad. Ha nem járna annyira fel és embert fogna, akkor javulna a védekezése. Nem rossz előre, de nem ér annyit, hogy miatta csússzon el az egész felállás. R24 linkelt képéről jutott eszembe amúgy. Igaz, hogy csak egy kiragadott kép, de látszik rajta, hogy túlságosan elől van és konkrétan Modirc a jobb hátvéd. Ezekből van túl sok.Ursus írta:Danilo védekezésben nagyon gyenge, sokszor egy szálló labdát alig bír kiszámítani. De a támadásokkal való felérést egyre jobban érzi, abban azért bőven megüti a szintet.
James meg Isco is elveszik az éterben. Szerintem ez 4-2-3-1 lenne, csak a tkp többet jár vissza. Így igazából hátul sincsenek, meg elöl sem. Legalább is főleg James játékán láttam az utóbbi meccseken, hogy ezért nincs annyit játékban, mint amennyit kéne. Kicsit összevisszaság lett ebből a sok "szabad" szerepkörből.Ursus írta:Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Danilo védekezésben nagyon gyenge, sokszor egy szálló labdát alig bír kiszámítani. De a támadásokkal való felérést egyre jobban érzi, abban azért bőven megüti a szintet. Nem tartom akkora kutyaütőnek mint amekkorának az 1-2 meccse után el lett könyvelve, tény és ezt én is leszögezem hogy 30-ért úgy hogy Carvajal lehozott egy jó színvonalat én sem hoztam volna, de nem lepődnék meg ha szezon végére annyira megszokja a színvonalat és a ritmust hogy akár versenyhelyzetben kiszorítja Carvajalt. Nyílván ebben az ára is szerepet fog játszani, de persze a spanyolt sem féltem mert van benne spiritusz és nem tehetségtelen.
Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.
Ideje lenne ezt is eldönteni tényleg hogy mit is szeretnénk játszani, mert ha azt amit most akkor Isco és James szinte felesleges, igazoljunk egy Pogbát vagy egy Verrattit és akkor nincs kérdés, 4-3-3 középen 3 beton emberrel de ez így értelmetlen hogy James vagy Isco a harmadik kp-s mert egyszerűen az erényeiket semennyire sem tudják kamatoztatni ott.
Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.
Ideje lenne ezt is eldönteni tényleg hogy mit is szeretnénk játszani, mert ha azt amit most akkor Isco és James szinte felesleges, igazoljunk egy Pogbát vagy egy Verrattit és akkor nincs kérdés, 4-3-3 középen 3 beton emberrel de ez így értelmetlen hogy James vagy Isco a harmadik kp-s mert egyszerűen az erényeiket semennyire sem tudják kamatoztatni ott.
- M1Ö
Ha sikerülne uralni a k.pályát, akkor annyi gyorsaság elég lenne, amennyit ez az 5 játékos adna. Modric, Kovacic és Isco is képes megverni az emberét 1az1ben. Ennek papíron működnie kéne, járatnánk a labdát, a Valencia rá érne szaladgálni utána.wZoLee7 írta:Hát nem tudom, nekem ez nem tetszene. Isco és James nem lenne valami gyors, kombinatív támadójáték lenne, de ha kell a sebesség nincs ki megadja.
Csak fikció, mert ilyen úgysem lesz. De ha ez az 5ös már össze lenne szokva, meg azt játszatnák velük amiben a legerősebbek, akkor minden meccset uralnánk k.pályán, nem csak a Mestalla-ban.chronic írta:Ja. Nyilván a Mestallában fogjuk uralni a meccset.
Nem is a szélre írtam, hanem csatár mögé Iscoval együtt. A széleket megoldaná Marcelo meg Carvajal, mert ezzel az 5 emberes k.pályával nem lenne gond, ha fent ragadnának. Modric és Kovacic visszazárna az Ő helyükre, Isco meg James pedig k.pályára. Benzema is dolgozik eleget. Úgyhogy szerintem nem lenne gond vele, simán működhetne. Csak ahogy írtam, fikció az egész, mert ilyen felállásban, szisztémában még nem játszottunk, meg alapból nem is vennék elő CR meg Bale miatt.chronic írta: Szélre gyors játékos kell, nem James.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ja. Nyilván a Mestallában fogjuk uralni a meccset.
Kapjunk ki azt mehet isten hírével a dagadt.
Bale az elmúlt meccseken nem katasztrófa szinten játszik. Néha egész hasznos dolgokat is csinál. Carvajal kell mögé és ketten megtudják oldani bárki ellen. Szélre gyors játékos kell, nem James.

Kapjunk ki azt mehet isten hírével a dagadt.
Bale az elmúlt meccseken nem katasztrófa szinten játszik. Néha egész hasznos dolgokat is csinál. Carvajal kell mögé és ketten megtudják oldani bárki ellen. Szélre gyors játékos kell, nem James.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Daniloval nem olyan hatékony, de Carvajal ezeket jobban oldaná meg. Rohadjak meg, nekem Bale egyre inkább jobbnak tűnik. Már csak akkor akar futni ha tényleg ott a terület, akkor meg is csinálja. A beadásai pontosak, főleg ha balról adhat be. Ha nincs meg a terület bevárja és a lehető legjobb pozícióban levő társnak adja a labdát. Nem lassítsa vagy akasztja meg a támadásokat.
Hát nem tudom, nekem ez nem tetszene. Isco és James nem lenne valami gyors, kombinatív támadójáték lenne, de ha kell a sebesség nincs ki megadja.Modric-Kroos-Kovacic
-----James---Isco-----
--------Benzema-------
- M1Ö
Egy szösszenet elmaradt. Danilo szerepe sem nyerő szerintem. Talán már többet van elöl mint Marcelo és fele annyi hasznunk nincs belőle. Tegnap is látszott, hogy miatta elég sűrűn elcsúszott az egész csapat, Pepe meg Modric többet volt a szélen, mint középen. Ezt a szerepet hagyni kéne Marcelonak, mert Daniloval nagyon nem megy. Ráadásul hasznosabb, jobb is lenne, ha nem lépne ennyit fel.
- M1Ö
De azt is ránk lehet sütni, hogy védekező csapat vagyunk, mert az 5 csatár mellett van 5 védőnk is.KAG írta:Nem hitte el neki senki, hogy támadócsapat vagyunk/leszünk.
Most legalább mutatja mindenkinek a fukkot![]()

Viccet félre téve, ezen amúgy sírnunk kéne, nem nevetni...

De valahogy mégis hatásosabb volt az akarás miatt, legalább is az első 2 évében. Ez a vezetés után visszaállok (mert tegnap is szépen átadtuk a területet) is a régi "szép" időket jellemzi.
Kíváncsi vagyok mit hoz a jövő, mert elég kemény dió lesz idegenben a következő meccs a Valencia ellen.

Ott tetszene egy beton k.pálya, mert ránk férne, hogy uraljuk a meccset.
Modric-Kroos-Kovacic
-----James---Isco-----
--------Benzema-------
Bár Bale már előrefele már jó, csak neki is elég rendesen benne van a keze, hogy konkrétan nincs k.pályánk.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Igazi Retro 5 támadós foci.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CXfcp42WMAABmA4.jpg
Rafa taktika ma is lecsapott.
Nem hitte el neki senki, hogy támadócsapat vagyunk/leszünk.
Most legalább mutatja mindenkinek a fukkot

ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak legalább mi is azt látnánk nem a szerencsétlenkedést elől, és nem egy-egy kényszeritőre kéne hegyezni amit nagy nehezen 90 perc alatt összehozunk. Én tökre nem bánnám ha 5 csatárral játszanánk csak legyen már valami amit lehet nézniKerlon írta: Igazi Retro 5 támadós foci.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Igazi Retro 5 támadós foci.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CXfcp42WMAABmA4.jpg
Rafa taktika ma is lecsapott.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Babinho írta:Nem láttam a meccset. Mi történt Canalessel?
Vszleg térdszalagszakadás így sokadjára szerencsétlennél...

ZIDANE