The fuck did I just read.Emellé Norbi kiváló kommentár is.
Ugyanarról a Farkas Norbiról beszélünk? Tény, hogy kevésbé ostoba, mint Horvát Ferkó volt, de azért nehogy már dicsérjük...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 11., csütörtök 23:43
The fuck did I just read.Emellé Norbi kiváló kommentár is.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 11., csütörtök 23:41
Ehhez sajnos jobb ha hozzászoksz. Farkas Norbin, Hajdú Attilán kívül nem nagyon van más objektív arc a stúdióban. Emellé Norbi kiváló kommentár is.Alexaszaszin írta:Bekapcsoltam a tv-t, pont a zuhanyhíradó ment a sport 1-en... nagyon "okosan" elkezdtem nézni, hát nem kellett volna, mert ilyen rosszindulatú, kárörvendő ember mint, ez a Hegyi Iván nem igen van még egy, akit engednek "szakérteni" sportműsorokban. Csak felhúztam magam, teljesen feleslegesen, hiszen eddig is nyílvánvaló volt, hogy milyen. Naivan azt gondoltam, hogy Mou. távozásával, egy kicsit azért mérséklődni fog az a hatalmas antipátia amit a madrid felé sugároz, hiszen tudjuk mennyire szívlelte a portugált, hát persze...és még ez vallja/vallotta magát real szurkolónak, nevetséges. Aztán ám milyen természeteséggel tudja mondani, hogy a Barca majd, ezt és ezt megvesz és akkor, nincs aki megállítsa. Ilyenkor hol van az, amit ő is hangoztat, hogy a Barca nem vásárol, hanem kinevel?! Objektívitás teljes hiánya.![]()
Meddig hagyják még kártékonykodni?! (Csak költői kérdésmert, amíg tele van a média hasonszőrűekkel, addig
)
A hideg futkos a hátamon attól az embertől, de én voltam az ostoba, hogy nem kapcsoltam el amint megláttam, hogy a stúdióban ül. Ja, és amúgy az a síkegyszerű gondolkodásmód amit Hegyi előad...pedig én aztán tényleg nem vagyok egy taktikai lángelme, ha fociról van szó, de azért hát. Huhh..
Nekem egyébként, ha elvakultságról van szó a Barca-Realt illetően, mindig bevillan egy kép, amikor is az egyik Fieszta adásban, Faragó Ricsi olyan átszellemült arckifejezéssel, tekintettel mondja, hogy "mert a Barca több mint egy klub", hogy komolyan mondom ledöbbentem a testbeszédén és mimikáján, szerintem ezért sem emlékszem már, hogy mi előzte meg ezt a választ, mert akkor tényleg megdöbbentem, és nem is a válaszon mert az már hagyján, de ahogy előadta.Akkor tényleg nagyon azt éreztem, még ha túlzólag is hat, hogy a sport tv tele van agymosottakkal, amit azért régóta lehetett tudni, de az
, magamon lepődtem meg, hogy így melepődöm. Ez mindig beugrik, pedig "csak" egy kis rövid mondat érdekes áhítattal fűszerezve, fura.
Ebben amit leírtam, nincs semmi újdonság, csak jólesett ide kiönteni a szívem, megkönnyebbülés.![]()
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 11., csütörtök 23:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 11., csütörtök 22:30
Ideáig elviseltem de az a Guardiolás ügy nagyon leverte a biztosítékot.Mike írta:nekem már akkor unszimpatikus volt mikor még nem is ismertem, csak láttam a fejét
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 11., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 11., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 11., csütörtök 19:33
h3x0r írta:Annyira nem kovetem a barcaval kapcsolatos hireket, pontosan mirol is van szo?Mr.Stotch írta:"Sosem fogom elfelejteni, hogy Tito betegségét ellenem használták."
Elég érdekes nyilatkozat Peptől![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 11., csütörtök 15:02
Annyira nem kovetem a barcaval kapcsolatos hireket, pontosan mirol is van szo?Mr.Stotch írta:"Sosem fogom elfelejteni, hogy Tito betegségét ellenem használták."
Elég érdekes nyilatkozat Peptől![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 11., csütörtök 14:31
Mondjuk nem értem, miért lenne jó Thiagónak a Bayern, oké, hogy ott van Pep meg talán a Bundesliga jobban is illene hozzá, mint a PL, de a münchenieknél ott van Schweinsteiger, Müller, Kroos, Götze, akik elvehetik előle a játékperceket... Ezzel szemben a Unitedban nincs tipikus irányító középpályás, így ott szerintem több játéklehetőséghez juthatna.Mr.Stotch írta:Eddig nem vettem komolyan ezt a Thiago-Bayern témát, de így, hogy Guardiola kijelentette, hogy kell neki, sajnos egyre biztosabbnak tűnik.
HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 11., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 11., csütörtök 8:21
Nekem aztán tök mindegy mennyibe került, nincs itt és onnantól kezdve nincs miért foglalkozni vele.Géci írta:Közben már az AS is foglalkozik Neymar teljes vételárával és érdekes összegek jönnek ki
Miért, ha nincs idén hely neki minek tartsák? Igaz, jövőre vagy 2 év múlva sem látom hol lenne helye. Dehát ez a modell amugy is működik nem, Piqé, Fabregas, Thiago Silva, stb. mind Barca nevelés csak kölcsönadták őket egy kis időre :PR.M.C.F írta:
Én az ilyent nem értem,ha valaki nagy jövő előtti alak,azt nem adnám oda,még azért sem hogy több játéklehetősége legyen........ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....
Ha viszont nem vagyok biztos benne hogy befut,akkor odaadom opcióval és majd meglátom hogy beválik -e? Fejlőódik-e,vagy mi lesz vele...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 11., csütörtök 8:10
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 11., csütörtök 6:28
HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 11., csütörtök 2:13
Sajnos igaz, eléggé alulértékelt játékos, bár a Barca szurkolók többsége azért tudja, mire volt képes.R.M.C.F írta:Tudom, megint jött egy hülye hungarokatalán, aki mindent megmagyaráz![]()
Akinek a kedvence Rivaldo,az már egy másik szint,sajnos sokan fel sem ismernék a régi megasztárt,csakamessi......
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 11., csütörtök 0:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 0:42
schweini,kroos,martinez,gustavo,thiago lenne 2 helyre ?Press írta:közben úgy néz ki, Thiago nem bírja elengedni Pep kezét és a Bayernbe fog igazolni...
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 11., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 0:28
ugyebár a barca 3 támadóval játszik.ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 10., szerda 22:10
Ebben van igazság, pláne ha egy teljesen új bajnokságba megy, ahol teljesen más felfogásban, stílusban tolják. És ha a kölcsön időszak alatt leszerepel (épp a másik liga miatt), akkor esélytelen, hogy a visszahozás után végül maradjon a nagyoknál.R.M.C.F írta: Én az ilyent nem értem,ha valaki nagy jövő előtti alak,azt nem adnám oda,még azért sem hogy több játéklehetősége legyen........ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....
Ha viszont nem vagyok biztos benne hogy befut,akkor odaadom opcióval és majd meglátom hogy beválik -e? Fejlőódik-e,vagy mi lesz vele...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem