Stopira mellé jött Mamadu mint bal bekk, két kis ország válogatottja mindkettő. Míg Stopira nagyon jó volt tavaly előtt, Mamaduról nem tudtunk meg eddig semmit sem. De a Fradiba jött Hídvégi és van Bönig is, úgyhogy az a poszt telített.numberone1 írta:Kivancsi leszek kik lesznek azok a jatekosok akinek el kell vinniuk a balhet. Ha mondjuk egy Stopirat kivagnanak, szivesen hoznam a fradiba(bar az MTK-s gyerek jo vetelnek tunik),vagy Viniciust.
amúgy a távozókról szóló hír után egyből be is lett jelentve:
José Luís Mendes de Andrade egy évre a Vidié
A Zé Luis néven futballozó 22 éves támadó kölcsönben érkezik csapatunkhoz.
Mitrovic sajnos úgy néz ki távozik, pedig ő alapember volt az EL menetelésben és kimagasló munkabírása miatt szerették a drukkerek. Volt hír róla h visszatér Újpestre (több Vidis játékos is szóba volt velük hozva), de ha minden igaz hazamegy.
Amúgy a kölcsönből visszajött Vaskó biztos távozik, Vítor Gomes is amilyen nagy név olyan rosszul játszott a két meccsen, és engem tavaly sem győzött meg a fél éve alatt. Milan Peric és Lencse László is menni fognak (bár utóbbit sok vidista szívesen marasztalná a csatárgondokat megoldaná). Továbbá szerintem több játékos is kölcsönbe mehet vissza Felcsútra vagy el máshova (gondolok itt a görög védőre, Kleinheisler Lacira, Harasztira).
Én úgy tudnám elképzelni a Moniz nyilatkozatok alapján, hogy Böde mellé jött Tuyp. Egy ék és egy másik aki segíti. Legjobb példa erre a válogatott lenne ahol volt egy Szalai és egy mozgékonyabb Rudolf. Szerencsére van kupa és ligakupa is, lesz meccs bőven ha komolyan veszik mindkettőt.Kerlon írta:De bÖde nem is csatár. TKPként szerepelt jól a Paksban és eleinte a Fradiban is ott játszott, de nem volt értelmes csatár(Pölö) és őt rakták be. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a pozíciója, ha Tuyp jó lesz.