Premier League
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Premier League
de bakker ezt az oszkárt soha nem fogom megérteni.
ennyire kibaszottszar játékos hogy játszhat ennyire pénzért ekkora csapatban és ennyit?
nem értem nem értem nem értem.
kinek a kije ez az ember?
szerk.:
megvan a válasz.
mert zseni.
mert gólt lő.
mint az öreg raul, 3 méterről üres kapuba. jár a taps.
ennyire kibaszottszar játékos hogy játszhat ennyire pénzért ekkora csapatban és ennyit?
nem értem nem értem nem értem.
kinek a kije ez az ember?
szerk.:
megvan a válasz.
mert zseni.
mert gólt lő.
mint az öreg raul, 3 méterről üres kapuba. jár a taps.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk a formáját ismerve az utóbbi 1 évben sokszor lehetett ilyen idő.hehe írta:hazard![]()
mintha magamat látnám, ilyen időben nekem se lenne kedvem játszani
De lehet ő is még az ebédet akarja hozzád hasonlóan visszaadni az anyatermészetnek.

Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk megvertèk a chelseat a cityt,ikszeltek az arsenalal meg a spursel,mindezt idegenben...nem olyan rossz az.Egyelőre semmi pluszt nem hozott Rodgershez képest.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én elhiszem, hogy közkedvelt a fórumon, én is csípem, de lássátok is már, hogy mit írtam phasztmek...Ez a 'Pool meg.... Lehet bele fog törni Klopp bicskája. Nagyon úgy néz ki, hogy ott nem ül annyira a motivációs képessége mint Németországban. Egyelőre semmi pluszt nem hozott Rodgershez képest.

Nincs közük az első 4hez, ugyanott mozognak mint Rodgers-szel. Egyedül matt értette ezek szerint, hogy azt írtam, hogy vártam egy kis fejlődést, hogy harcban lesznek a BL-ért. NEM A BAJNOKSÁGÉRT sucre.
Jövőre ha lecsúsznak még az EL-ről is, akkor ki fog oda igazolni? 18 éves kölykök, akikkel nem fog komoly eredményeket elérni. Értsen hozzájuk bármennyire. Ahogy matt is írta. Jövőre nem valószínű, hogy még 1x ennyire gyenge lesz a MU meg a Chelsea. Alapból mennyivel több komoly ellenfele van, mint Németországban volt. Ráadásul ott tűzbe is mentek volna érte, a 'Poolnál ezt nem biztos, hogy el tudja majd érni.
Szóval remélem tiszta, hogy a mostani helyzetükre értettem, hogy per pill nem hoz pluszt Rodgers-hez képest (nem jövőre, nem 2 év múlva). És ebből gondoltam tovább azt, hogy ha így megy tovább, akkor LEHET, hogy bele FOG törni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehe
én mindenesetre többre tartom az ilyen edzőt, mint a murinnyó és gardiola féléket, akik csak a készbe és a jóba tudnak beleülni, a milliárd fontos kerettel.

Alkalmatlan ez az anyag Klopp számára.
Védősorának nem sok esze van ehhez a sporthoz
Nincs normális középpályás sora. Egyedül Can ér valamit, a többi Lucas, Allen, stb. még lehet a West Hambe sem férne be. Támadósor szintén. Coutinhonak kijön Klopp stílusában, hogy nem gyors és gyenge fizikumú. Bentekenek még a labdakezelés sem megy normálisan
Ez egy átmeneti év. Kiválogatja kit használhat a jövőben, a nem odavalókat kisöpri. Nyártól majd kezdődhet az építkezés. Esetleg talán tud hozni most januárban 1-2 használható embert
Védősorának nem sok esze van ehhez a sporthoz
Nincs normális középpályás sora. Egyedül Can ér valamit, a többi Lucas, Allen, stb. még lehet a West Hambe sem férne be. Támadósor szintén. Coutinhonak kijön Klopp stílusában, hogy nem gyors és gyenge fizikumú. Bentekenek még a labdakezelés sem megy normálisan
Ez egy átmeneti év. Kiválogatja kit használhat a jövőben, a nem odavalókat kisöpri. Nyártól majd kezdődhet az építkezés. Esetleg talán tud hozni most januárban 1-2 használható embert
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondjuk értelmes belső középpályás is kéne nekik Can mellé, tehát bőven van mit foltozni. Benteke pedig tényleg nagyon ügyetlen, ha visszatérnek a sérültek repülni fog a padra valszeg. Ibe viszont elég ügyesnek tűnt, már amennyit láttam belőle. Harmatgyenge ez a Pool keret, na.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Dortmundban is 3 szezonon át építkezett, nincs itt semmi meglepő.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk Klopp nem tudja belőni a helyzeteket, amik azért megvannak a meccseiken. Arról nem tehet, hogy az értelmes támadó játékosai, Sturridge és Origi sérültek, előbbi ráadásul szinte mindig. Benteke kevés, Lallana szintén. Nincs embere, aki gólokat rúgjon. Coutinho nem az, akitől a gólokat kell elvárni elsősorban, Ibe szintén... Firmino meg hol jó, hol rosszabb teljesítményt nyújt, nem igazán találja még a helyét. Nem, hogy minőségi csatára, de középszerű csatára sincs így, hogy vagy sérültek, vagy Bentekéről kiderült, hogy flop ebben a csapatban.
Ki rúg gólt? Senki. Így azért nagyon nehéz.
Ha csak a PL-t nézem, akkor vagy Lukakut vagy Kane-t kéne megszerezniük, illetve egy nagytakarítás után rámehetnének Bale-re.
Ki rúg gólt? Senki. Így azért nagyon nehéz.
Ha csak a PL-t nézem, akkor vagy Lukakut vagy Kane-t kéne megszerezniük, illetve egy nagytakarítás után rámehetnének Bale-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
5 pontra van a béell helytől.Matt009 írta:Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.
ezzel a kerettel.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.
- hehe
na hagyjuk a butáskodást, beszéljünk a lényegről:
alexandre pato után érdeklődik a mu.
azonnal venném a mezt, giggs mezében tökéletes lenne
még a végén bajnokok is lennének
alexandre pato után érdeklődik a mu.
azonnal venném a mezt, giggs mezében tökéletes lenne

még a végén bajnokok is lennének

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Értem, köszpalesz77 írta:GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Láttam a gólpasszt, azért is kérdeztem.
Például az Arsenal ellen is csinált egy ilyet úgy hogy néhány percet kapott. Igaz abból nem lett gól
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem csak picit túltolta a piát az öreg és Neymarral keverte.palesz77 írta: Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?