Ez a 'Pool meg.... Lehet bele fog törni Klopp bicskája. Nagyon úgy néz ki, hogy ott nem ül annyira a motivációs képessége mint Németországban. Egyelőre semmi pluszt nem hozott Rodgershez képest.
Én elhiszem, hogy közkedvelt a fórumon, én is csípem, de lássátok is már, hogy mit írtam phasztmek...
Nincs közük az első 4hez, ugyanott mozognak mint Rodgers-szel. Egyedül matt értette ezek szerint, hogy azt írtam, hogy vártam egy kis fejlődést, hogy harcban lesznek a BL-ért. NEM A BAJNOKSÁGÉRT sucre.
Jövőre ha lecsúsznak még az EL-ről is, akkor ki fog oda igazolni? 18 éves kölykök, akikkel nem fog komoly eredményeket elérni. Értsen hozzájuk bármennyire. Ahogy matt is írta. Jövőre nem valószínű, hogy még 1x ennyire gyenge lesz a MU meg a Chelsea. Alapból mennyivel több komoly ellenfele van, mint Németországban volt. Ráadásul ott tűzbe is mentek volna érte, a 'Poolnál ezt nem biztos, hogy el tudja majd érni.
Szóval remélem tiszta, hogy a mostani helyzetükre értettem, hogy per pill nem hoz pluszt Rodgers-hez képest (nem jövőre, nem 2 év múlva). És ebből gondoltam tovább azt, hogy ha így megy tovább, akkor LEHET, hogy bele FOG törni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero