Premier League

Foci a Real Madridon túl...
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 12:26

én mindenesetre többre tartom az ilyen edzőt, mint a murinnyó és gardiola féléket, akik csak a készbe és a jóba tudnak beleülni, a milliárd fontos kerettel.
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 3., vasárnap 12:19

Alkalmatlan ez az anyag Klopp számára.
Védősorának nem sok esze van ehhez a sporthoz
Nincs normális középpályás sora. Egyedül Can ér valamit, a többi Lucas, Allen, stb. még lehet a West Hambe sem férne be. Támadósor szintén. Coutinhonak kijön Klopp stílusában, hogy nem gyors és gyenge fizikumú. Bentekenek még a labdakezelés sem megy normálisan

Ez egy átmeneti év. Kiválogatja kit használhat a jövőben, a nem odavalókat kisöpri. Nyártól majd kezdődhet az építkezés. Esetleg talán tud hozni most januárban 1-2 használható embert

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. január 3., vasárnap 12:15

Mondjuk értelmes belső középpályás is kéne nekik Can mellé, tehát bőven van mit foltozni. Benteke pedig tényleg nagyon ügyetlen, ha visszatérnek a sérültek repülni fog a padra valszeg. Ibe viszont elég ügyesnek tűnt, már amennyit láttam belőle. Harmatgyenge ez a Pool keret, na.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 12:08

Dortmundban is 3 szezonon át építkezett, nincs itt semmi meglepő.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 12:00

Mondjuk Klopp nem tudja belőni a helyzeteket, amik azért megvannak a meccseiken. Arról nem tehet, hogy az értelmes támadó játékosai, Sturridge és Origi sérültek, előbbi ráadásul szinte mindig. Benteke kevés, Lallana szintén. Nincs embere, aki gólokat rúgjon. Coutinho nem az, akitől a gólokat kell elvárni elsősorban, Ibe szintén... Firmino meg hol jó, hol rosszabb teljesítményt nyújt, nem igazán találja még a helyét. Nem, hogy minőségi csatára, de középszerű csatára sincs így, hogy vagy sérültek, vagy Bentekéről kiderült, hogy flop ebben a csapatban.

Ki rúg gólt? Senki. Így azért nagyon nehéz.

Ha csak a PL-t nézem, akkor vagy Lukakut vagy Kane-t kéne megszerezniük, illetve egy nagytakarítás után rámehetnének Bale-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 11:56

Matt009 írta:
sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.

Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.
5 pontra van a béell helytől.
ezzel a kerettel.
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 3., vasárnap 11:50

sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.

Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 10:52

na hagyjuk a butáskodást, beszéljünk a lényegről:
alexandre pato után érdeklődik a mu.

azonnal venném a mezt, giggs mezében tökéletes lenne :D
még a végén bajnokok is lennének :box: :iszunk:
Kép
Kép
Kép

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 3., vasárnap 3:00

Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 2., szombat 21:20

palesz77 írta:
wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.

Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Értem, kösz

Láttam a gólpasszt, azért is kérdeztem.
Például az Arsenal ellen is csinált egy ilyet úgy hogy néhány percet kapott. Igaz abból nem lett gól

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 21:14

palesz77 írta: Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Szerintem csak picit túltolta a piát az öreg és Neymarral keverte. :mrgreen:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 2., szombat 21:05

wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.

Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 2., szombat 20:55

Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 20:53

sucre írta:beletört Klopp bicskája a poolba? :lol: :lol: :lol:
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem :salute: :salute: :salute: :salute:
Ez nekem szól, úgyhogy csak reagálok rá! Semmivel nem szereztek több pontot, mint Rodgers-szel. Tudom nagyon jól, hogy még nem igazolhatott senkit, meg gyenge a keret. Én arról írtam, hogy a híres motiválása nem jön ki, mint Németországban. Mert semmivel nem motiváltabbak a játékosok, nem megy jobban a csapatnak, ugyanúgy maradnak a 8-10. hely közt. Én azt hittem, hogy már idén is jobbak lesznek vele és akár a BL-ért is harcban lehetnek. Lehet csűrni csavarni Bentekével, a sérültekkel, meg a rossz sorsolással, de a tény az, hogy az eredmények ugyanúgy elmaradnak. Hiába nyert 2 rangadót.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. január 2., szombat 19:47

A francia gyerek még mindig nem 80 volt, és szégyen vagy sem, a csapat egyik legjobb játékosa még úgy is, hogy csatár létére a szélen kell szenvednie. Mondjuk Rooneynál még így is több gólt lő. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 2., szombat 19:43

Na, Watford veri a Cityt eddig. :lol: Most nagyon kár, hogy Mahrez elbaszta a büntetőt... 6 pontra mehettek volna a Citytől, ha ez így marad. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 2., szombat 19:34

ziro4vr írta:
hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Miért, a Muban van? :mrgreen:

Na jó, egy a kapuban. :mrgreen:
a mu negyed milliárd eurót vert el mindenféle új iniestákra meg meg új céronaldokra,
80-at a francia gyerekre, 100-as dimariára, ők költöttek keményen.

a liverpool meg piciben dolgozott, szarból nem lehet várat építeni, még az is csoda, hogy ilyen kerettel nem a végében küzdenek a bentmaradásért.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:08

hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Miért, a Muban van? :mrgreen:

Na jó, egy a kapuban. :mrgreen:
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 2., szombat 18:41

én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Kép
Kép
Kép

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 2., szombat 18:23

beletört Klopp bicskája a poolba? :lol: :lol: :lol:
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem :salute: :salute: :salute: :salute:

Vissza: