/Gary Anderson/

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 3., vasárnap 0:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 0:14
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 3., vasárnap 0:10
Akkor még egyszer leírom.@Sonny írta: Nincs ebben semmi furcsa mivel Angliában van a VB.Az angol közönségek szinte minden sportrendezvényen ezt csinálják, énekelnek, skandálják a kedvencek nevét. Ezzel is szórakoztatják magukat, tudnak hangulatot teremteni na.
:Đ
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2016. január 3., vasárnap 0:06
Nincs ebben semmi furcsa mivel Angliában van a VB.Hungarokatalán írta:Jó, hát mind1.
Mindenesetre nekem elég furcsa, hogy meccsenként 2x, 3x ezt skandálják.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 3., vasárnap 0:05
Sok a holland, mondjuk tényleg furcsa, mert eleinte csak akkor lehetett hallani, mikor Voort játszott, vagy ő következett.Hungarokatalán írta:Jó, hát mind1.
Mindenesetre nekem elég furcsa, hogy meccsenként 2x, 3x ezt skandálják.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 3., vasárnap 0:03
Halhatatlan...oszt annyiRemy írta:Amúgy Gary mit szed ezen a vb-n? Kegyetlen.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 3., vasárnap 0:03
Kólát.Remy írta:Amúgy Gary mit szed ezen a vb-n? Kegyetlen.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 3., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 3., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 3., vasárnap 0:01
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 2., szombat 23:57
Mert Van der Voort bevonuló zenéje, és most nem Wright játszik.Hungarokatalán írta:De erre a zenére szokták pl. Wright nevét is skandálni. Akkor miért nem az övét skandálják randomban?Boky írta:van der Voort nevét azért skandálják sokszor, mert a bevonuló zenéjére baromira rímel a neve, övé az egyik leghangulatosabb walk-on:
https://www.youtube.com/watch?v=Gaj85vWAkdoÉs ugye népszerűbb is a hollandnál.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 2., szombat 23:54
De erre a zenére szokták pl. Wright nevét is skandálni. Akkor miért nem az övét skandálják randomban?Boky írta:van der Voort nevét azért skandálják sokszor, mert a bevonuló zenéjére baromira rímel a neve, övé az egyik leghangulatosabb walk-on:
https://www.youtube.com/watch?v=Gaj85vWAkdo
HozzászólásSzerző: szbence » 2016. január 2., szombat 23:53
Szerintem tetszik nekik a dal nem a név a lényeg például a Toure dalt is folyamatosan éneklik.Hungarokatalán írta:Szerintem az övét skandálják. Ami azért érdekes, mert ő nem akkora sztár, mint mondjuk Taylor.Marci77 írta: En is gondolkodtam rajta mar korabban is,tavaly,stb,de szerintem az valami mas,nem az o neve. Vagy meglepne
HozzászólásSzerző: Boky » 2016. január 2., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 2., szombat 23:49
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 2., szombat 23:48
Tudom, hogy másokét is szokták, csak van der Voort nem akkora sztár.@Sonny írta:Gerwenét is szokták, nem egyedi jelenség. Gondolom magukat szórakoztatják ezzel a nézők.Hungarokatalán írta:Miért szokták random skandálni Vincent van der Voort nevét?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2016. január 2., szombat 23:45
Gerwenét is szokták, nem egyedi jelenség. Gondolom magukat szórakoztatják ezzel a nézők.Hungarokatalán írta:Miért szokták random skandálni Vincent van der Voort nevét?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. január 2., szombat 23:45
Szerintem az övét skandálják. Ami azért érdekes, mert ő nem akkora sztár, mint mondjuk Taylor.Marci77 írta: En is gondolkodtam rajta mar korabban is,tavaly,stb,de szerintem az valami mas,nem az o neve. Vagy meglepne
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. január 2., szombat 23:44
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem