Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 15:00

Régi szép idők, mikor oscar vs özil viták mentek itt. :lol:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 14:57

de bakker ezt az oszkárt soha nem fogom megérteni.
ennyire kibaszottszar játékos hogy játszhat ennyire pénzért ekkora csapatban és ennyit?

nem értem nem értem nem értem.
kinek a kije ez az ember?

szerk.:
megvan a válasz.
mert zseni.
mert gólt lő.

mint az öreg raul, 3 méterről üres kapuba. jár a taps.
:lol:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 14:55

hehe írta:hazard :lol:
mintha magamat látnám, ilyen időben nekem se lenne kedvem játszani :mrgreen:
Mondjuk a formáját ismerve az utóbbi 1 évben sokszor lehetett ilyen idő.

De lehet ő is még az ebédet akarja hozzád hasonlóan visszaadni az anyatermészetnek. :mrgreen:
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 14:47

hazard :lol:
mintha magamat látnám, ilyen időben nekem se lenne kedvem játszani :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 14:31

Látjuk, de attól még nem igaz amit írsz, hogy itt szenvedsz. :lol:
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 3., vasárnap 13:40

Egyelőre semmi pluszt nem hozott Rodgershez képest.
Mondjuk megvertèk a chelseat a cityt,ikszeltek az arsenalal meg a spursel,mindezt idegenben...nem olyan rossz az.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 3., vasárnap 13:25

Ez a 'Pool meg.... Lehet bele fog törni Klopp bicskája. Nagyon úgy néz ki, hogy ott nem ül annyira a motivációs képessége mint Németországban. Egyelőre semmi pluszt nem hozott Rodgershez képest.
Én elhiszem, hogy közkedvelt a fórumon, én is csípem, de lássátok is már, hogy mit írtam phasztmek... :lol:
Nincs közük az első 4hez, ugyanott mozognak mint Rodgers-szel. Egyedül matt értette ezek szerint, hogy azt írtam, hogy vártam egy kis fejlődést, hogy harcban lesznek a BL-ért. NEM A BAJNOKSÁGÉRT sucre.
Jövőre ha lecsúsznak még az EL-ről is, akkor ki fog oda igazolni? 18 éves kölykök, akikkel nem fog komoly eredményeket elérni. Értsen hozzájuk bármennyire. Ahogy matt is írta. Jövőre nem valószínű, hogy még 1x ennyire gyenge lesz a MU meg a Chelsea. Alapból mennyivel több komoly ellenfele van, mint Németországban volt. Ráadásul ott tűzbe is mentek volna érte, a 'Poolnál ezt nem biztos, hogy el tudja majd érni.

Szóval remélem tiszta, hogy a mostani helyzetükre értettem, hogy per pill nem hoz pluszt Rodgers-hez képest (nem jövőre, nem 2 év múlva). És ebből gondoltam tovább azt, hogy ha így megy tovább, akkor LEHET, hogy bele FOG törni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 12:26

én mindenesetre többre tartom az ilyen edzőt, mint a murinnyó és gardiola féléket, akik csak a készbe és a jóba tudnak beleülni, a milliárd fontos kerettel.
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 3., vasárnap 12:19

Alkalmatlan ez az anyag Klopp számára.
Védősorának nem sok esze van ehhez a sporthoz
Nincs normális középpályás sora. Egyedül Can ér valamit, a többi Lucas, Allen, stb. még lehet a West Hambe sem férne be. Támadósor szintén. Coutinhonak kijön Klopp stílusában, hogy nem gyors és gyenge fizikumú. Bentekenek még a labdakezelés sem megy normálisan

Ez egy átmeneti év. Kiválogatja kit használhat a jövőben, a nem odavalókat kisöpri. Nyártól majd kezdődhet az építkezés. Esetleg talán tud hozni most januárban 1-2 használható embert

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. január 3., vasárnap 12:15

Mondjuk értelmes belső középpályás is kéne nekik Can mellé, tehát bőven van mit foltozni. Benteke pedig tényleg nagyon ügyetlen, ha visszatérnek a sérültek repülni fog a padra valszeg. Ibe viszont elég ügyesnek tűnt, már amennyit láttam belőle. Harmatgyenge ez a Pool keret, na.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 12:08

Dortmundban is 3 szezonon át építkezett, nincs itt semmi meglepő.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 12:00

Mondjuk Klopp nem tudja belőni a helyzeteket, amik azért megvannak a meccseiken. Arról nem tehet, hogy az értelmes támadó játékosai, Sturridge és Origi sérültek, előbbi ráadásul szinte mindig. Benteke kevés, Lallana szintén. Nincs embere, aki gólokat rúgjon. Coutinho nem az, akitől a gólokat kell elvárni elsősorban, Ibe szintén... Firmino meg hol jó, hol rosszabb teljesítményt nyújt, nem igazán találja még a helyét. Nem, hogy minőségi csatára, de középszerű csatára sincs így, hogy vagy sérültek, vagy Bentekéről kiderült, hogy flop ebben a csapatban.

Ki rúg gólt? Senki. Így azért nagyon nehéz.

Ha csak a PL-t nézem, akkor vagy Lukakut vagy Kane-t kéne megszerezniük, illetve egy nagytakarítás után rámehetnének Bale-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 11:56

Matt009 írta:
sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.

Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.
5 pontra van a béell helytől.
ezzel a kerettel.
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 3., vasárnap 11:50

sucre írta:Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.
Többnyire igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy sokat elvárni Klopptól idén nem lehet. Ez arra jó, hogy megismerkedjen a klubbal, a várossal, beilleszkedjen, és jövőre kezdődhet el az igazi munka.

Annyiban viszont egyetértek a többiekkel, hogy minimális előrelépést azért vártam Klopptól. Akkora katyvasz az angol bajnokság, hogy simán be lehetne hozni a Poolt még most a BL helyek egyikére, és egyértelműen ennek kell lennie a célnak. Ha jövőre az alvó oroszlánok magukra találnak, akkor még az ideinél is nehezebb dolga lesz Kloppnak a BL helyek begyűjtése is.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 10:52

na hagyjuk a butáskodást, beszéljünk a lényegről:
alexandre pato után érdeklődik a mu.

azonnal venném a mezt, giggs mezében tökéletes lenne :D
még a végén bajnokok is lennének :box: :iszunk:
Kép
Kép
Kép

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 3., vasárnap 3:00

Ha 13 meccsen ugyanannyi pontot hozott BR keretevel, mint BR sajat maga, akkor az egyet jelent a beletort a bicskaval? Meg kell ismetelnem onmagam: aki azt hitte, hogy eljon a poolba, es maris baknoksagert megyunk, az kicsit turelmetlen mind a fociban, mind az eletben. Klopp az elso eveben a dortmundban is csak 7-8. Helyre volt eleg. Hat akkor konyorgom egy csonka szezonban, uj bajnoksagban, 0 alapozassal (amit o iranyitott volna) ugy, hogy senki se az o embere.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 2., szombat 21:20

palesz77 írta:
wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.

Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Értem, kösz

Láttam a gólpasszt, azért is kérdeztem.
Például az Arsenal ellen is csinált egy ilyet úgy hogy néhány percet kapott. Igaz abból nem lett gól

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 21:14

palesz77 írta: Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.
Szerintem csak picit túltolta a piát az öreg és Neymarral keverte. :mrgreen:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 2., szombat 21:05

wxyz írta:Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
GT majd megmondja a mentalitast, en azt nem tudom, de pont ma lattam Twitteren par szurkoloi velemenyt egybegyujtve. Itt van ha erdekel - angoltudas szuksegeltetik -, ez alapjan nem a legjobb a hozzaallasa.

Roviden annyi, hogy nem mozog a labdak fele, es eltunik mezonyben sokszor. Pedig tehetseg az van boven, ma is adott egy aprobb golpasszt. Hehe, nem tudom emlekszel-e ra, de meg 1,5 eve o "fogott meg" egy Barca felkeszulesi meccs alatt.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 2., szombat 20:55

Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?

Vissza: