Piqué beszólt a végén, hogy "ők egy nagyszerű kisebbség, remélem a visszavágón a stadiont azért sikerül megtölteni"

Több, mint egy klub

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 7., csütörtök 8:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 7., csütörtök 7:58
Ez nem csak a spanyolokra jellemzo...így jut el oda egy meccs, hogy mindenki pofázik mindenkinek,
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2016. január 6., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 6., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 6., szerda 22:10
Mutatja a meccs hangulatát, hogy Iniesta mellett ő a legnyugodtabb a pályán.Toti írta:óriási ez a barca-espanol meccs.
12sárga és 2piros eddig és még van 10 perc.![]()
![]()
ha suarez végigtolja piros nélkül akkor beszarok.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 6., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 3., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 20:08
ennyi a lényeg.De röviden igazad van, ha évente 6 ponttal többet gyűjtenénk, a riválisank pedig ugyanennyivel kevesebbet, akkor többször lennénk bajnokok. Ezen nehéz vitázni.
Carlo alatt volt tetszetős foci, mégis elbuktuk a rangadókat.hogyan lehet a játék minőségét figyelmen kivül hagyni?
HozzászólásSzerző: füst » 2016. január 2., szombat 19:59
Én egyre nehezebben hámozom ki ennek az értelmét, hogyan lehet a játék minőségét figyelmen kivül hagyni? Alapvetően határozza az esélyünket egy rangadón, aminek a fontosságáról beszélsz. De nem csak rangadón, hanem minden meccsen igazából.teljesen egyértelműen megmutatkozik, hogy játék képétől függetlenül a csapatok belőhetőek egy átlagra.
A különbség az az 5-6 pont pedig általában a rangadókból fakad.
Ezért nem nyert ligát Carlo se.
Lényegileg abból 4-5 csapatból akiket igazán meg kellett volna vernie, oda -vissza senkit se sikerült 2 év alatt.
Sőt. általában kikapott.. oda vissza..
Hasonló helyzet kezd kialakulni Rafanál is, mondom játék minőségétől függetlenül.
Ha végre nyernénk 2 rangadót egymás után,talán beszélhetnénk ligáról.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 2., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. január 2., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: füst » 2016. január 2., szombat 19:00
Gondolod hogy akkor nem kaparnám a falat Benitez mester elképzeléseitől? Örülök én annak hogy tartjuk a lépést a Barcával, de nekem ez nem hozza meg a kedvem heti 90 percnyi szenvedéshez. A liga csapatainak kb. 70%-ának legyőzéséhez csak annyi kell hogy a pályára hányjon az ember 11 embert a keretből, mert pusztán az erőforrásbéli különbségeknek kell érvényesülni. Mi pedig idén, értsd az idei szezonban eddig megszereztük a megszerezhető pontok kb. 70%-át. Ez önmagában mondjuk úgy hogy nem olyan rossz, de ha emellé az társul hogy egy elképzelésnélküli ivelgetős moslékért kell izgulnom akkor inkább másfajta izgalmakat keresek az életben.lényegileg egy rangadót be kellett volna húzni ősszel. Mondjuk a klasszikust, és egyből nem lenne ekkora hepaj.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 2., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. január 2., szombat 18:22
Az a baj, hogy szezon közben nem tudom kit lehetne hozni. Meg akkor új rendszer stb... rámenne pár meccs arra is. Inkább viseljék el még ezt a fél évet vele, adjanak bele mindent, év végén úgy is távozni fog, aztán jövőre hozni valakit. Kit lehetne még?Mike írta:persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Barca is hibázgat, szóval jó lenne idén összehozni a ligát...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem