Sőtt komolyan félek,hogy a Barcelona ellen komoly megalázás lesz.
A Barcelonát sikerült megverni meg volt ott x is vagy győzelem az Atletico ellen nem?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 2., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. január 2., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: füst » 2016. január 2., szombat 19:00
Gondolod hogy akkor nem kaparnám a falat Benitez mester elképzeléseitől? Örülök én annak hogy tartjuk a lépést a Barcával, de nekem ez nem hozza meg a kedvem heti 90 percnyi szenvedéshez. A liga csapatainak kb. 70%-ának legyőzéséhez csak annyi kell hogy a pályára hányjon az ember 11 embert a keretből, mert pusztán az erőforrásbéli különbségeknek kell érvényesülni. Mi pedig idén, értsd az idei szezonban eddig megszereztük a megszerezhető pontok kb. 70%-át. Ez önmagában mondjuk úgy hogy nem olyan rossz, de ha emellé az társul hogy egy elképzelésnélküli ivelgetős moslékért kell izgulnom akkor inkább másfajta izgalmakat keresek az életben.lényegileg egy rangadót be kellett volna húzni ősszel. Mondjuk a klasszikust, és egyből nem lenne ekkora hepaj.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 2., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 2., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. január 2., szombat 18:22
Az a baj, hogy szezon közben nem tudom kit lehetne hozni. Meg akkor új rendszer stb... rámenne pár meccs arra is. Inkább viseljék el még ezt a fél évet vele, adjanak bele mindent, év végén úgy is távozni fog, aztán jövőre hozni valakit. Kit lehetne még?Mike írta:persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Barca is hibázgat, szóval jó lenne idén összehozni a ligát...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 2., szombat 18:09
persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Barca is hibázgat, szóval jó lenne idén összehozni a ligát...
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. január 2., szombat 18:03
Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...dr.madridista2 írta:sajnos szerintem holnap megint megprobal ''edzot buktatni'' a csapat:)),ezert tuti pontot/pontokat veszitunk
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. január 2., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: dr.madridista2 » 2016. január 2., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 2., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 2., szombat 17:52
felejtsük már el ezeket a 150%os faszságokat.BBeno írta:na akkor holnap mehetünk egy 150%on pörgő valencia ellen. akárcsak a villarreal ellen az is olyan tuti volt. meglepődnék ha ebből a fordulóból mi jönnénk ki jól.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 2., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 2., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 2., szombat 17:48
- Túl szar formában van a Valenciahehe írta:ki fogad, hogy holnap kikapunk a valenciától, ha ma pontot veszt a barca?
Jelenlévő fórumozók: 76 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem