Premier League
Re: Premier League
Valamelyik Barcelona szurkolónak nincs tippje, hogy Adama Traore miért játszik a Villaban keveset? Sokszor még padon sincs. Rossz mentalitás?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nekem szól, úgyhogy csak reagálok rá! Semmivel nem szereztek több pontot, mint Rodgers-szel. Tudom nagyon jól, hogy még nem igazolhatott senkit, meg gyenge a keret. Én arról írtam, hogy a híres motiválása nem jön ki, mint Németországban. Mert semmivel nem motiváltabbak a játékosok, nem megy jobban a csapatnak, ugyanúgy maradnak a 8-10. hely közt. Én azt hittem, hogy már idén is jobbak lesznek vele és akár a BL-ért is harcban lehetnek. Lehet csűrni csavarni Bentekével, a sérültekkel, meg a rossz sorsolással, de a tény az, hogy az eredmények ugyanúgy elmaradnak. Hiába nyert 2 rangadót.sucre írta:beletört Klopp bicskája a poolba?![]()
![]()
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem![]()
![]()
![]()
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A francia gyerek még mindig nem 80 volt, és szégyen vagy sem, a csapat egyik legjobb játékosa még úgy is, hogy csatár létére a szélen kell szenvednie. Mondjuk Rooneynál még így is több gólt lő.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Watford veri a Cityt eddig.
Most nagyon kár, hogy Mahrez elbaszta a büntetőt... 6 pontra mehettek volna a Citytől, ha ez így marad.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a mu negyed milliárd eurót vert el mindenféle új iniestákra meg meg új céronaldokra,ziro4vr írta:Miért, a Muban van?hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.
így azért nehéz...![]()
Na jó, egy a kapuban.
80-at a francia gyerekre, 100-as dimariára, ők költöttek keményen.
a liverpool meg piciben dolgozott, szarból nem lehet várat építeni, még az is csoda, hogy ilyen kerettel nem a végében küzdenek a bentmaradásért.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Miért, a Muban van?hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.
így azért nehéz...

Na jó, egy a kapuban.

Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.
így azért nehéz...
így azért nehéz...

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
beletört Klopp bicskája a poolba?
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem

A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kövi fordulóban már Mou lesz a MU-nál.
5 meccs 3 gól mondjuk elég kemény. Jók az angolok, na...

5 meccs 3 gól mondjuk elég kemény. Jók az angolok, na...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na Martial menti LVG segget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
6 meccsen félidőben összesen 1 gól. Az jó.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kombinativ játèk nem megy,marad az átlovès meg az ivelès.Aztán nèha Coutinhonak elsul a lába aztán annyi.amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
De hát ez jellemzo minden angol csapatra,nem csak a poolra...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Benitez féle RM szint...BBeno írta:amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
klopp
mibe vágtad a fejszédet... lettél volna türelmesebb és jöhettél volna ide tüzet oltani...
amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.

amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az öccse Újpesten játszik.Anthony írta:WTF?Realista24 írta:Hazardrol lecsusztunk.
https://www.instagram.com/p/BACC47akm7l ... ardeden_10![]()
![]()
![]()
A Pooltól max. jövőre várok bármit is, idén még az EL-re sem tartom képesnek őket.
A poolról kicsit átfűzve a világ futballjára:
Esküszöm, egy kicsit értelmesebb szurkoló jobban eltalálja, hogy az adott igazolás befog-e válni.. És az olyan emberek, akik Lallanaban és 30 milliós Andy Carollokban láttál a pool jövőjét azok még fizetést is kaptak ezért. Értem én, hogy ügynöki "nyomásra" (€€) történik az igazolások nagy része, de hogy alakulhatott ki ez a trend a futballban? Hát hánynom kell ettől. 30 millió eurókat dobálnak el az olyan történelemmel rendelkező klubok, mint a Real Madrid Danilora, a Liverpool Carollra, Firimonhora, a Mu mindenkire

Persze, minden klubnak vannak/voltak olyan igazolásai, akik nem hozták a várt teljesítményt, de valahogy szeretett csapatunk ebben is élen jár, bár a MU erősen kapaszkodik.

Undorító ez a világ

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy nyárra mar szabad is lesz es hozzuk

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Abbol nehèz,nyilván a dortmundot o rakta ossze èvrol èvre,ha majd jovore sem fog menni az uj igazolásokkal,akkor èn is azt mondom,de várjunk mèg...hogy ugyanabból a keretből, mint amivel Rodgers is dolgozott, Ő sem tud többet kihozni.
Persze èrtem mit akarsz mondani,de aki egy labdát nem tud levenni normálisan,attol sokat ne várjunk

Hiányzik kozèprol a szlovák is,Sturridge mint mindig,Origi...hát igy nehèz azèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
ziro4vr írta:Ott van a plusz, nézz statisztikákat. De ennyi szerencsétlennel nehéz, akik nem passzolják a jó helyre, vagy nem bírják belőni. Egy bundásban sokra elég, ha egységes a csapatod és van egy kiforrott játék, lásd Dárdai Herthája, de egy PL-be kellenek az egyéniségek és az extra.
Hiába van ott statisztikában a plusz, ha vele sem érik el még az EL helyeket sem. A pontok nem úgy jönnek ahogy kellenének. Rodgersnek is ilyen gyenge volt a kerete. Sőt, tavaly még gyengébb, ezzel az ideivel nem sokáig dolgozott együtt, de ezt Ő is hozta míg ott volt. Aztán jövőre lehet összedob egy normálisabb keretet, én csak arra értettem a "nem hozta a pluszt", hogy ugyanabból a keretből, mint amivel Rodgers is dolgozott, Ő sem tud többet kihozni.Remy írta:Mondjuk eddig nem volt esélye átformálni a csapatot. Statban megvannak, de az alapanyag szar..
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tesotol kaptaAnthony írta:WTF?Realista24 írta:Hazardrol lecsusztunk.
https://www.instagram.com/p/BACC47akm7l ... ardeden_10![]()
![]()
![]()
A Pooltól max. jövőre várok bármit is, idén még az EL-re sem tartom képesnek őket.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
WTF?Realista24 írta:Hazardrol lecsusztunk.
https://www.instagram.com/p/BACC47akm7l ... ardeden_10