Sunsky írta:hehe írta:akkor neymar miért csinálja meg a pályán is, éles helyzetben?
neki van rá ideje?
vagy hogy van ez?
A Barcásoknak mindig van rá idejük, mert ott az ellenfélnél csak tökölnek meg behátrálnak.

Egyszerűen legtöbbször nincs is rá idő, nincs is rá szükség. Igen, Neymar megcsinálja, én szeretem is őt, de hányszor van az, hogy megcsinálja a skillt, majd utána fordul egyet és passzolja hátra, mert közben ketten visszaértek? Most nem arról beszélek, amikor már szétesett az ellenfél és lendületből rávezeti és megcsinálja. Szervezett csapat ellen nincs rá lehetőség vagy nem jutsz vele előrébb.
De ha szerinted van, akkor más, aki képes erre miért nem csinálja? Elég jártas vagy a fociban, gondolom te is tudod, ha kimész az utcára ott is látsz jópár ügyes gyereket, akik nem érnek el magasabb szintre, vagy akik magas szinten tudják ezt, de mégsem csinálják. Miért? Nem támadásból kérdezem. Csak kíváncsi vagyok rá. Nekem is van csapattársam, aki akkora 0 meccseken, hogy nem igaz, de ha baráti fociról van szó, akkor meg kb szétaláz mindenkit. Ott, ahol lötyögés van.
Jah, bocs a dupláért, véletlen volt.