Premier League

Foci a Real Madridon túl...
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 20:53

sucre írta:beletört Klopp bicskája a poolba? :lol: :lol: :lol:
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem :salute: :salute: :salute: :salute:
Ez nekem szól, úgyhogy csak reagálok rá! Semmivel nem szereztek több pontot, mint Rodgers-szel. Tudom nagyon jól, hogy még nem igazolhatott senkit, meg gyenge a keret. Én arról írtam, hogy a híres motiválása nem jön ki, mint Németországban. Mert semmivel nem motiváltabbak a játékosok, nem megy jobban a csapatnak, ugyanúgy maradnak a 8-10. hely közt. Én azt hittem, hogy már idén is jobbak lesznek vele és akár a BL-ért is harcban lehetnek. Lehet csűrni csavarni Bentekével, a sérültekkel, meg a rossz sorsolással, de a tény az, hogy az eredmények ugyanúgy elmaradnak. Hiába nyert 2 rangadót.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. január 2., szombat 19:47

A francia gyerek még mindig nem 80 volt, és szégyen vagy sem, a csapat egyik legjobb játékosa még úgy is, hogy csatár létére a szélen kell szenvednie. Mondjuk Rooneynál még így is több gólt lő. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 2., szombat 19:43

Na, Watford veri a Cityt eddig. :lol: Most nagyon kár, hogy Mahrez elbaszta a büntetőt... 6 pontra mehettek volna a Citytől, ha ez így marad. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 2., szombat 19:34

ziro4vr írta:
hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Miért, a Muban van? :mrgreen:

Na jó, egy a kapuban. :mrgreen:
a mu negyed milliárd eurót vert el mindenféle új iniestákra meg meg új céronaldokra,
80-at a francia gyerekre, 100-as dimariára, ők költöttek keményen.

a liverpool meg piciben dolgozott, szarból nem lehet várat építeni, még az is csoda, hogy ilyen kerettel nem a végében küzdenek a bentmaradásért.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:08

hehe írta:én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Miért, a Muban van? :mrgreen:

Na jó, egy a kapuban. :mrgreen:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 2., szombat 18:41

én sem okolnám kloppot, a liverpool kerete kurvagyenge, nincs egyetlen kiemelkedő játékosuk se nemzetközi szinten.

így azért nehéz...
Kép
Kép
Kép

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 2., szombat 18:23

beletört Klopp bicskája a poolba? :lol: :lol: :lol:
ezt komolyan gondoljátok? mikor alakította volna át a csapat arcát? két hónap alatt? 13 meccs alatt? már az első helyért kéne mennünk, nem? van fejlődés, csak ezt egy nem pool szurkoló nem látja. kezd kialakulni a csapat magja. szélsőkből kevés van, ott tuti lesz erősítés. Benteke meg kurvára nem illik ebbe a csapatba. Megöli a fluid, kombinatív játékot. Csak nyilván beletört Kloppnak a bicskája, hogy Origi-Ings sérült, sturridge meg a kórházban él.
A mai teljesítmény meg nagyban köszönhető a szeretett FA-nak, akik áldásukat adták rá, hogy szerda-szombat játszunk az amúgy is erőltetett ünnepi időszakban, míg a whu-nak pl. volt 5 napja. ezt nevezem :salute: :salute: :salute: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 2., szombat 17:28

Kövi fordulóban már Mou lesz a MU-nál. :lol:

5 meccs 3 gól mondjuk elég kemény. Jók az angolok, na... :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 2., szombat 17:07

Na Martial menti LVG segget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 2., szombat 17:00

6 meccsen félidőben összesen 1 gól. Az jó. :roll:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 15:37

amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
Kombinativ játèk nem megy,marad az átlovès meg az ivelès.Aztán nèha Coutinhonak elsul a lába aztán annyi.
De hát ez jellemzo minden angol csapatra,nem csak a poolra...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 2., szombat 15:37

BBeno írta:amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
Benitez féle RM szint...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 2., szombat 15:33

klopp :vivo: mibe vágtad a fejszédet... lettél volna türelmesebb és jöhettél volna ide tüzet oltani... :coffee:

amúgy azt vettem észre a poolnál de már több éves tendencia, hogy rengetegszer próbálkoznak kapura lövéssel de töredékük talál kaput... egyszerűen képtelenek megdolgoztatni a kapust. a mai is egy jó példa. 21 kapuralövésből 1 !!! talált kaput.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. január 2., szombat 15:31

Anthony írta:
Realista24 írta:Hazardrol lecsusztunk.
https://www.instagram.com/p/BACC47akm7l ... ardeden_10
WTF? :lol: :lol: :lol:

A Pooltól max. jövőre várok bármit is, idén még az EL-re sem tartom képesnek őket.
Az öccse Újpesten játszik.

A poolról kicsit átfűzve a világ futballjára:
Esküszöm, egy kicsit értelmesebb szurkoló jobban eltalálja, hogy az adott igazolás befog-e válni.. És az olyan emberek, akik Lallanaban és 30 milliós Andy Carollokban láttál a pool jövőjét azok még fizetést is kaptak ezért. Értem én, hogy ügynöki "nyomásra" (€€) történik az igazolások nagy része, de hogy alakulhatott ki ez a trend a futballban? Hát hánynom kell ettől. 30 millió eurókat dobálnak el az olyan történelemmel rendelkező klubok, mint a Real Madrid Danilora, a Liverpool Carollra, Firimonhora, a Mu mindenkire :lol: . Ezzel kiröhögtetik, lejáratják az évtizedek alatt felépített klub hírnevét.. :( 100 milliót költöttek erre a poolra is, úgy, hogy az ég világon semmi nem látszik a teljesítményen.. :|
Persze, minden klubnak vannak/voltak olyan igazolásai, akik nem hozták a várt teljesítményt, de valahogy szeretett csapatunk ebben is élen jár, bár a MU erősen kapaszkodik. :|

Undorító ez a világ :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 2., szombat 15:28

Vagy nyárra mar szabad is lesz es hozzuk :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 15:26

hogy ugyanabból a keretből, mint amivel Rodgers is dolgozott, Ő sem tud többet kihozni.
Abbol nehèz,nyilván a dortmundot o rakta ossze èvrol èvre,ha majd jovore sem fog menni az uj igazolásokkal,akkor èn is azt mondom,de várjunk mèg...
Persze èrtem mit akarsz mondani,de aki egy labdát nem tud levenni normálisan,attol sokat ne várjunk :D
Hiányzik kozèprol a szlovák is,Sturridge mint mindig,Origi...hát igy nehèz azèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 15:21

ziro4vr írta:Ott van a plusz, nézz statisztikákat. De ennyi szerencsétlennel nehéz, akik nem passzolják a jó helyre, vagy nem bírják belőni. Egy bundásban sokra elég, ha egységes a csapatod és van egy kiforrott játék, lásd Dárdai Herthája, de egy PL-be kellenek az egyéniségek és az extra.
Remy írta:Mondjuk eddig nem volt esélye átformálni a csapatot. Statban megvannak, de az alapanyag szar..
Hiába van ott statisztikában a plusz, ha vele sem érik el még az EL helyeket sem. A pontok nem úgy jönnek ahogy kellenének. Rodgersnek is ilyen gyenge volt a kerete. Sőt, tavaly még gyengébb, ezzel az ideivel nem sokáig dolgozott együtt, de ezt Ő is hozta míg ott volt. Aztán jövőre lehet összedob egy normálisabb keretet, én csak arra értettem a "nem hozta a pluszt", hogy ugyanabból a keretből, mint amivel Rodgers is dolgozott, Ő sem tud többet kihozni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 2., szombat 15:16

Anthony írta:

A Pooltól max. jövőre várok bármit is, idén még az EL-re sem tartom képesnek őket.
Tesotol kapta :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 2., szombat 15:13

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 15:13

wxyz írta:Azért szerencsétlenek is. Origi, akit formába lehetne hozni, bekerült a kezdőbe és rögtön megsérült. Sturridge havonta játszani tud egy meccset, pedig amikor még nem bajlódott sérülésekkel semmivel nem játszott rosszabbul Suareznél
Ha ott lehetnének Benteke és Firmino helyett, valamivel jobban tudnák gyűjteni a pontokat
Adom.Nem rossz az a Klopp fèle filozifa,hoztak egy kèt rangadot ami azèrt Rodgersre nem volt jellemzo,abbol gazdálkodik ami van.Ez meg ennyit èr most.

Ellenben Slaven Bilic jol felhozta ezt a west hamet,eddig a kiesès ellen kuzdottek általában,most meg az EL helyekèrt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: