Az mindegy, mert Captain Marvel így is úgy is jött volna. Még Rondát is castingolni akarták.ziro4vr írta:A folytatásnál már a címbe is belepakolták, rájött a marvel is 10 év után, hogy kell a fekete meg női főhős is.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 1., péntek 20:46
Az mindegy, mert Captain Marvel így is úgy is jött volna. Még Rondát is castingolni akarták.ziro4vr írta:A folytatásnál már a címbe is belepakolták, rájött a marvel is 10 év után, hogy kell a fekete meg női főhős is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 1., péntek 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 20:31
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy volt-e benne csajziro4vr írta:Én +1ezem ezt, bőven jobbak közé tartozik, de ha jön Kerlon és benyögi hogy a csaj miatt, akkor kérlek tedd ki.Realista24 írta:Le sem merem írni, de a hangyászos szuperhősös mozi is egész jóra sikerült, ahhoz képest, hogy egy 2/10-es elvárással ültem neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 1., péntek 20:28
Én +1ezem ezt, bőven jobbak közé tartozik, de ha jön Kerlon és benyögi hogy a csaj miatt, akkor kérlek tedd ki.Realista24 írta:Le sem merem írni, de a hangyászos szuperhősös mozi is egész jóra sikerült, ahhoz képest, hogy egy 2/10-es elvárással ültem neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 20:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 1., péntek 20:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 1., péntek 20:21
Hát pedig milyen művészi kompozícióban ábrázolták a csepeli hévet, azt hittem te értékelni fogod.nmate írta:Nem rossz film a The Martian (Mentőexpedíció? Ismét egy rémes magyar cím), de hasra nem estem tőle. Fővámról mondjuk fura volt a kilátás
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 1., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 1., péntek 20:10
Lehet jobban élvezted volna, ha a filmre figyelsz, nem a kínai csirkemell,leves kombóraNorbii írta:mentőexpedíció miért érdemel 9et? semennyivel se élvezetesebb mint pl a sicario. Nekem mind a kettővel az volt a bajom hogy próbált komoly lenni, de amúgy nem az.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 1., péntek 20:07
Én igen, pozitív csalódás volt a film.soadroli írta: az Ifjúságot látta már valaki?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 1., péntek 19:31
HozzászólásSzerző: danianevem » 2016. január 1., péntek 19:28
A Mentőexpedició alapját adó könyvet a NASA-s tagok is elismerik, mondván piszkosul realisztikusan van végigvezetve. A könyvben lévő sok magyarázatot kivették, hogy gördülékenyebb legyen a film, de az alap attól még teljesen jó. A Sicarionál nem tudom, mit tartasz komolytalannak.Norbii írta:mentőexpedíció miért érdemel 9et? semennyivel se élvezetesebb mint pl a sicario. Nekem mind a kettővel az volt a bajom hogy próbált komoly lenni, de amúgy nem az.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 1., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 18:35
Az igenhamesz írta:Sicario: 6/10 egyszer nézős eléggé túl van értékelve sztem
Mentőexpedíció: 9/10 ezt mindenkinek látnia kell
extraction 3/10 Bruce Willis... ezzel mindent elmondtam
Star Wars VII 8/10 alapozásnak tökéletes volt, de a következő részektől már többet várok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 18:33
Régen mosolyogtam ennyit filmen mint most Damon miatt. Sztem nagyon eltalálták a filmet.ziro4vr írta:![]()
Martian
Tényleg jó film, Damon az ilyen szerepekre lett kitalálva. Mondjuk a cast egy része miatt azért kicsit Interstellar feeling volt az elején, de sokkal jobban ízlik nekem az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!önirónikus, humoros megközelítés, mint a szeretet legyőz mindentes faszakodás szóval bejött nagyon a film. Scott legjobb filmje talán az utóbbi 10 évből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 1., péntek 18:17
Sima.ziro4vr írta:Nem baj, Remy odaadja azért az öregnek az oscart. Ugye?P. Krisz írta:Rocky-maraton megy a Foxon , egyes elemei már igen gagyinak tűnnek .![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 1., péntek 17:56
Nem baj, Remy odaadja azért az öregnek az oscart. Ugye?P. Krisz írta:Rocky-maraton megy a Foxon , egyes elemei már igen gagyinak tűnnek .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 1., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 1., péntek 17:27
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem